קרוסלוג

• פותח/ת השרשור
לך על זה. אבל תיקח זמן. לעשות מטקון בלי שעון זה כמו לעשות SS בלי להתייחס למספר חזרות ופשוט לעשות כמה שיוצא. "80 קילו סקוואט, איזה שלושה ארבעה סטים לפחות חמש שש חזרות כל סט" 😣

לך על זה. אבל תיקח זמן. לעשות מטקון בלי שעון זה כמו לעשות SS בלי להתייחס למספר חזרות ופשוט לעשות כמה שיוצא. "80 קילו סקוואט, איזה שלושה ארבעה סטים לפחות חמש שש חזרות כל סט" 😣
חחחחחחחחחחחחח אהבתי את ההשוואה.
האמת שפשוט עשיתי כמה שיותר מהר, מן הסתם 😵
פשוט אני לא עובד כדי לשפר את הזמנים או משהו, אלא נטו כדי לא לשרוף את עצמי בחיטוב עם עוד אימון כוח ולנצל את היתרונות שיש במטקון לתועלת החיטוב שאני עושה.
אני חייב לציין שבסוף האימון התנשפתי גם לשעה שאחריו ויום אחרי זה נתפס לי כל הגוף מהשוק של חזרות גבוהות, ככה זה כשאחרי 5 חזרות מתחילים להתבלבל ולאבד את הספירה 😆

• פותח/ת השרשור
אימון כח לקראת מנוחת פסח שנוחתת עלינו:
המטרה היתה לעשות PR בדדליפט לחמש חזרות. היה קשה אבל לא נורא.
Deadlift 5-5-5
115-125-135

Benchpress 65 Kg 5-5-5

Seated Row 50 kg 5-5-5

ה135 זה שיא? ברכות.
החלטתי לעשות אימון כוח היום, הקרוספיט שלי ידחה או בשבוע או בכמה ימים.

• פותח/ת השרשור
65 קילו 1RM
57.5 קילו 5RM

הבנצ' היום לא היה ב- 5RM. הייתי גמור מהדדליפט אז הלכתי על משקל יחסית קל. באימון lynne שעשיתי לא מזמן עשיתי 11 חזרות בנצ' עם 65. הבנצ' שלי לא חזק במיוחד כי אף פעם לא הקדשתי הרבה תשומת לב לזה. רב הניסיון שלי הוא במסגרת אימוני קרוספיט שבו עושים בנצ' בערך פעם בחודשיים.

• פותח/ת השרשור
ה135 זה שיא? ברכות.
החלטתי לעשות אימון כוח היום, הקרוספיט שלי ידחה או בשבוע או בכמה ימים.

פחדן.

הדדליפט היה שיא אישי. כרגע המצב הוא - 145 לשלוש. 135 לחמש. לא בדקתי מעל לזה אז כנראה שה- 1RM התיאורטי שלי בערך ~150 או קצת יותר.

יפה, כל הכבוד.
אני עושה כוח כי אני הולך להתאמן עם חברים ואני ממש לא מתכוון לעשות מעצמי צחוק עם קרוספיט עד שיוצא לי להתאמן איתם 😃

טוב משכתי PR לחזרות ועשיתי פרונט סקוואט לPR (טוב האמת שכל אימון יהיה PR כי המשקל עדיין נמוך - 60*5*3)
היה שווה לעשות אימון כוח ;)

ביום שישי המטקון שלי יהיה הסקוואט ל20 חזרות.

• פותח/ת השרשור
טוב משכתי PR לחזרות ועשיתי פרונט סקוואט לPR (טוב האמת שכל אימון יהיה PR כי המשקל עדיין נמוך - 60*5*3)
היה שווה לעשות אימון כוח ;)

ביום שישי המטקון שלי יהיה הסקוואט ל20 חזרות.

זה לוג זוגי פה?
😆
איך הפרונט סקוואט מרגיש? אני יותר ויותר נהנה לעשות אותו. הרבה פחות קשה לי טכנית מהבאק סקוואט והאופציה לברוח אם העסק מתחרבן כל כך הרבה יותר פשוטה. הבעיה היחידה שהגב נתקע הרבה לפני שהרגליים מתחילות בכלל להתרגש.

זה לוג זוגי פה?
😆
איך הפרונט סקוואט מרגיש? אני יותר ויותר נהנה לעשות אותו. הרבה פחות קשה לי טכנית מהבאק סקוואט והאופציה לברוח אם העסק מתחרבן כל כך הרבה יותר פשוטה. הבעיה היחידה שהגב נתקע הרבה לפני שהרגליים מתחילות בכלל להתרגש.
אני נוטה קצת קדימה בעלייה, כל השאר סבבה.
מפריע לך שאני כותב? אם כן אני אפסיק 😃

ד"א לגבי לברוח - כן זה מרגיש יותר בטוח, אבל אני מתאמן עכשיו בלי ראק ולמדתי לברוח פחות או יותר, למרות שזה השאיר לי שיפשוף לא מורגש על הגב. (מוזר שלא ידעתי על קיומו של השיפשוף הזה, עד שמישהו שאל אותי מה קרה לי בגב)

אבל המשקולנים בהדר יוסף שונאים אותי, אני עושה סקוואט עם מוט נמוך ודדליפט, והטכניקה שלי בקלין רחוקה מלהיות מושלמת כמו שהם אוהבים :(

• פותח/ת השרשור
אני נוטה קצת קדימה בעלייה, כל השאר סבבה.
מפריע לך שאני כותב? אם כן אני אפסיק 😃

ד"א לגבי לברוח - כן זה מרגיש יותר בטוח, אבל אני מתאמן עכשיו בלי ראק ולמדתי לברוח פחות או יותר, למרות שזה השאיר לי שיפשוף לא מורגש על הגב. (מוזר שלא ידעתי על קיומו של השיפשוף הזה, עד שמישהו שאל אותי מה קרה לי בגב)

אבל המשקולנים בהדר יוסף שונאים אותי, אני עושה סקוואט עם מוט נמוך ודדליפט, והטכניקה שלי בקלין רחוקה מלהיות מושלמת כמו שהם אוהבים :(

תכתוב חופשי. סתם צחקתי.

חבל באמת שאין מקום שאפשר להתאמן בו על הרמות אולימפיות והרמות כח בצורה חובבנית. איזה חוג למבוגרים או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
אני בן 31.
קרוספיט היא תוכנית כל כך גמישה שאפשר לעשות אותה בכל מקום כמעט. רק צריך להבין את העקרונות ולהתאים את האימונים למקום ולזמן שיש לך.

• פותח/ת השרשור
הייתי קצר היום בזמן אז עשיתי אימון סקוואט עם קצת תוספות וזהו:
חימום קצר של 10 מכל תרגיל:
סקוואט overhead עם 20 קילו, מתח, פושאפס והרמות רגליים ישרות לתשעים מעלות.

low bar Squat 3-3-3-3-3
60-65-70-75-82.5

Dips - 7-7

• פותח/ת השרשור
היום עשיתי אימון קרוספיט בשם "Nasty Girls".
האימון הרשמי הוא שלושה סיבובים של:
50 סקוואט (ללא משקל)
7 muscle up, שזה משהו בסיגנון עליית מתח + דיפ על טבעות
10 hang power clean עם 60 קילו

מכיוון שאין לי טבעות ושאני חלשלוש אז עשיתי 7 מתח ודיפ במקום המאסל-אפ והשתמשתי בארבעים קילו לקלינים. סה"כ הזמן שלקח לי האימון היה 16:35, שזה שיא אישי (הקודם היה 18:10).

בניגוד אלי, ג'ייסון קליפה, המנצח הגדול של הקרוספיט גיימס 2008 עושה את האימון הרשמי בשש דקות ולא נראה שזה מזיז לו יותר מדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עשית את קינג קונג ? אם כן באיזה משקלים ובכמה זמן ?

לא יצא לי לעשות קינ קונג. זה משקלים מטורפים שהחברה האלה מרימים כאילו זה כלום. ג'וש אוורט פשוט מטורף איך הוא מפרפר את האימון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית