עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחח אהבתי את ההשוואה.לך על זה. אבל תיקח זמן. לעשות מטקון בלי שעון זה כמו לעשות SS בלי להתייחס למספר חזרות ופשוט לעשות כמה שיוצא. "80 קילו סקוואט, איזה שלושה ארבעה סטים לפחות חמש שש חזרות כל סט" 😣
אימון כח לקראת מנוחת פסח שנוחתת עלינו:
המטרה היתה לעשות PR בדדליפט לחמש חזרות. היה קשה אבל לא נורא.
Deadlift 5-5-5
115-125-135
Benchpress 65 Kg 5-5-5
Seated Row 50 kg 5-5-5
ה135 זה שיא? ברכות.
החלטתי לעשות אימון כוח היום, הקרוספיט שלי ידחה או בשבוע או בכמה ימים.
לא... יותר ב160...פחדן.
הדדליפט היה שיא אישי. כרגע המצב הוא - 145 לשלוש. 135 לחמש. לא בדקתי מעל לזה אז כנראה שה- 1RM התיאורטי שלי בערך ~150 או קצת יותר.
טוב משכתי PR לחזרות ועשיתי פרונט סקוואט לPR (טוב האמת שכל אימון יהיה PR כי המשקל עדיין נמוך - 60*5*3)
היה שווה לעשות אימון כוח ;)
ביום שישי המטקון שלי יהיה הסקוואט ל20 חזרות.
אני נוטה קצת קדימה בעלייה, כל השאר סבבה.זה לוג זוגי פה?
😆
איך הפרונט סקוואט מרגיש? אני יותר ויותר נהנה לעשות אותו. הרבה פחות קשה לי טכנית מהבאק סקוואט והאופציה לברוח אם העסק מתחרבן כל כך הרבה יותר פשוטה. הבעיה היחידה שהגב נתקע הרבה לפני שהרגליים מתחילות בכלל להתרגש.
אני נוטה קצת קדימה בעלייה, כל השאר סבבה.
מפריע לך שאני כותב? אם כן אני אפסיק 😃
ד"א לגבי לברוח - כן זה מרגיש יותר בטוח, אבל אני מתאמן עכשיו בלי ראק ולמדתי לברוח פחות או יותר, למרות שזה השאיר לי שיפשוף לא מורגש על הגב. (מוזר שלא ידעתי על קיומו של השיפשוף הזה, עד שמישהו שאל אותי מה קרה לי בגב)
אבל המשקולנים בהדר יוסף שונאים אותי, אני עושה סקוואט עם מוט נמוך ודדליפט, והטכניקה שלי בקלין רחוקה מלהיות מושלמת כמו שהם אוהבים :(
עשית את קינג קונג ? אם כן באיזה משקלים ובכמה זמן ?