הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג

היום אם המאמן לא נמצא אינלי מי שישמור עלי ב100 לחיצה...
ישלך איזה אימון שאתה ממליץ עליו?
חשבתי על סינדי לראות מה אתם בוכים כי זה נשמע לי כמו שטויות :S
5 מתח- 10 שכיבות שמיכה- 15 סקוואט ב20 דקות
אני נותן לעצמי 10 מינימום

תעשה ותראה. מאוד יכול להיות שיש לך 10 בלי בעיה. אתה לא שוקל הרבה ואתה חזק בצורה מדאיגה. רק תקפיד לעשות פושאפס עד לרצפה, ומתח עם ידיים ישרות למטה וסנטר מעל המוט. שלא תבוא ותגיד לי עשיתי 35 סיבובים ואחרי זה אני אגלה שיש לך ROM של ילדה שמנה בת 12. 😃

עוד PR בדרך לסקוואט 100 קילו חמש חזרות:

low bar Squat 5-5-5 92.5
Chinup 5-5-5 +10
Benchpress 5-4 75

הייתי גמור כשהגעתי לבנצ' והספוטר שלי היה חייב ללכת. אני מתגעגע לקצת מטקון אקשן אבל כרגע אני ממשיך עד המאה שיגיע לקראת סוף שבוע הבא.

כל הכבוד. במקומך הייתי עושה SS למשך תקופה של שלושה חודשים תוך כדי שילוב של קרוספיט אירובי כללי כזה פעם ב.. עד לשיפור של 20-30 קילו בתרגילים הגדולים. אבל כמובן זה תלוי במטרות שלך

שרון, כמה אתה שוקל כבר?
מזל טוב על השיא

מי זה שרון? אם זה אני אז אני כבר מעל 90. אני מנצל את העבודה על הסקוואט בתור תירוץ לאכול כמו חזיר. ברגע שאגיע למטרה (100 לחמש חזרות) נציב מטרה חדשה ותזונה בהתאם. כנראה שזה יהיה קרוספיט וחזרה ל-85 קילו. אני הולך להתחבר חזרה לאדם הקדמון הפנימי שלי (paleo) 😃

סליחה, מורן 😃
אני מאמץ את הpaleo לקיץ, קראתי קצת וזה נשמע לא רע בהתחשב בנסיבות שאני אשמח להשאר חטוב יחסית ולהתחזק. אני רק לא מסוגל לוותר על חלב וחמאת בוטנים, אז יסלח לי האדם הקדמון. אה ובירות והמבורגרים.
אתה לא עושה paleo כרגע? סתם אוכל ?

אגב, אם אני בסופ"ש כן מרביץ קצת פחמימות זה הופך לסוג של anabolic diet, זה נראה לי התכנון בגדול. זה בערך מה שעשיתי כל החיטוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון סקוואט לכבוד שבועות:

low bar back squat 5-5-5 92.5-95-95
chinup +5 Kg 5-5-5

התבלבתי כמו מפגר בסט הראשון ועשיתי שוב 92.5 במקום 95. הגב התחתון שלי כבר מת מעייפות. דברים שנופלים בבית פשוט יצטרכו לחכות הרבה זמן עד שאני ארים אותם. אני סוגר 100 שבוע הבא ויוצא לשבוע חופש (לא כולל אימון בפארק 6.6). אין ספק שלהחזיק מתח בגב זה החלק הכי קשה כרגע. אני ממש מתאמץ בכל חזרה והחלק שאני מרגיש בו הכי גמור אחרי הסטים זה דווקא הגב ולא הרגליים.

איפה הדדליפט לעזאזל?

יאללה, תעבור את קורן בסקוואט כבר, אחר כך תנוח 😛

לי יש קוביות
אגב הוא צריך 105 ל5 חזרות כדי לעבור אותי

סקוואט 97.5 5-5-5

אין לי כוח לעשות כלום אחרי הסקוואט. הגב התחתון שלי כואב, עייף, מותש. אני מרגיש כמו נכה רב השבוע ואני מאוד מקווה שאני לא עושה לעצמי נזק.
אימון הבא אני עושה 100 חמש חזרות פעם אחת. קובע PR חדש ולא עושה סקוואט יותר עד 2021.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית