אפל הציגה את iPhone 5

זה רק מוכיח שנתונים יבשים לא אומרים שום דבר (AKA מעבד Quad (סמסונג גלקסי) כנגד מעבד Dual (אייפון 5)).

Android-Benchmarks.gif
sunspider.jpg

נתונים יבשים צריך גם לדעת לקרוא. אף אחד לא מבטיח ש-4 ליבות יהיה יותר מהיר, זה תלוי במעבד ובצורה מאוד גדולה במערכת ההפעלה. אנדרויד עדיין רחוקה מלתמוך ב-4 ליבות בצורה נורמלית (וגם כל מערכת הפעלה אחרת של ניידים בעולם, כולל אפל). אבל מצחיק שה-javascript שוכח לציין שה-rendering של המכשירים שבאים מיד אחרי האייפון הוא יותר גבוה כי יש להם מסך גדול כמעט באינץ' מהאייפון החדש. וברור הרי שזה משחק חתול עכבר, כמו שהגלקסי 2 הרבה (הרבה) יותר מהיר מהאייפון 4S, ככה הגלקסי 4 יהיה יותר מהיר מהאייפון 5.
בנצ'מרקים הם דוגמה מופלאה לסטטיסטיקאי ששואל אותך איזה תוצאות אתה רוצה לראות לפני שהוא עורך את המחקר.

לא הבנתי מה בדיוק הבנצ'מרק הזה מייצג. כתוב שם רק ניקוד.

נתונים יבשים צריך גם לדעת לקרוא. אף אחד לא מבטיח ש-4 ליבות יהיה יותר מהיר, זה תלוי במעבד ובצורה מאוד גדולה במערכת ההפעלה. אנדרויד עדיין רחוקה מלתמוך ב-4 ליבות בצורה נורמלית (וגם כל מערכת הפעלה אחרת של ניידים בעולם, כולל אפל). אבל מצחיק שה-javascript שוכח לציין שה-rendering של המכשירים שבאים מיד אחרי האייפון הוא יותר גבוה כי יש להם מסך גדול כמעט באינץ' מהאייפון החדש. וברור הרי שזה משחק חתול עכבר, כמו שהגלקסי 2 הרבה (הרבה) יותר מהיר מהאייפון 4S, ככה הגלקסי 4 יהיה יותר מהיר מהאייפון 5.
בנצ'מרקים הם דוגמה מופלאה לסטטיסטיקאי ששואל אותך איזה תוצאות אתה רוצה לראות לפני שהוא עורך את המחקר.
אם אני לא טועה גודל המסך לא כזה חשוב, אלא הרזולוציה (במקרה של בנצ'מרקים וביצועים בכללי).

כן גם סמסונג שחררו קוד מקור של הקרנל, הרומים צ'קרום אומגה וקריסקלו כבר הוציאו גרסאות יציבות מאוד ....
אני לא מבין, לא שוחררה גרסת OTA רשמית? כי אני מצליח למצוא רק leaked ב-xda.

אם אני לא טועה גודל המסך לא כזה חשוב, אלא הרזולוציה (במקרה של בנצ'מרקים וביצועים בכללי).
אם זה ככה אז אין קשר למעבד 4 ליבות אלא לרזולוציה, שהיא יותר גבוהה באייפון 5 (כרגע). אז כנראה שנתונים יבשים כן משנים..

אני לא מבין, לא שוחררה גרסת OTA רשמית? כי אני מצליח למצוא רק leaked ב-xda.

אם זה ככה אז אין קשר למעבד 4 ליבות אלא לרזולוציה, שהיא יותר גבוהה באייפון 5 (כרגע). אז כנראה שנתונים יבשים כן משנים..
הרזולוציה של גלקסי יותר גבוהה (וגם של נוקיה). שניהם 720p בזמן שאייפון 5 הוא לא, אבל ההבדלים ברזולוציה זניחים אם מסתכלים על מספר הפיקסלים (אולי באחוזים זה משמעותי, אבל זה עדיין לא מצדיק בנצ'מרקים בהפרשים כאלו).
הינה משהו נחמד שיצא עכשיו:

נערך לאחרונה:
זה אכן דורש שיפור כבד, אבל אם תנסה להזכר, אפליקציית המפות הראשונה של גוגל הייתה על הפנים ויש להם פור של 3 שנים על אפל, כמו שלאפל יש פור של שנתיים על אנדרואיד ורק עכשיו אנדרואיד מתחיל להשתוות ל iOS, ככה שאין הרבה מה לעשות עם זה. ה 3D MODE נחמד מאוד דווקא, אבל הוא עובד רק בערים מרכזיות ולא בפרברים. אל תשכח שאפל הוסיפו turn by turn navigation, משהו שתשלם עליו 50-80 דולר באפפ סטור כרגע מובנה במערכת בחינם ועם הזמן יתעדכן ויהיה יעיל יותר.
בגדול, מהתרשמות ראשונה מאייפון 5 שקיבלתי היום, אם היה לי 4S לא הייתי משדרג, אבל בגלל שהיה לי אייפון 4 ההבדל הוא עצום, במיוחד במהירות המכשיר.

איך שהתקנתי את התוכנה הלא מוצלחת הזו, ישר עשיתי No sound, ככה שלא שמתי לב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית