נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
הזמנתי לאישתו של אחי, לעצמי לא הצלחתי. אני הולך לישון, מחר יום ארוך.מושון, זה in stock!!! תזמין!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי לאישתו של אחי, לעצמי לא הצלחתי. אני הולך לישון, מחר יום ארוך.מושון, זה in stock!!! תזמין!
אחי!לא הבנתי מה בדיוק הבנצ'מרק הזה מייצג. כתוב שם רק ניקוד.
כן גם סמסונג שחררו קוד מקור של הקרנל, הרומים צ'קרום אומגה וקריסקלו כבר הוציאו גרסאות יציבות מאוד ....הופה, נכנסתי 5 פעמים ביום ל-xda לבדוק מתי זה יוצא.
אם אני לא טועה גודל המסך לא כזה חשוב, אלא הרזולוציה (במקרה של בנצ'מרקים וביצועים בכללי).נתונים יבשים צריך גם לדעת לקרוא. אף אחד לא מבטיח ש-4 ליבות יהיה יותר מהיר, זה תלוי במעבד ובצורה מאוד גדולה במערכת ההפעלה. אנדרויד עדיין רחוקה מלתמוך ב-4 ליבות בצורה נורמלית (וגם כל מערכת הפעלה אחרת של ניידים בעולם, כולל אפל). אבל מצחיק שה-javascript שוכח לציין שה-rendering של המכשירים שבאים מיד אחרי האייפון הוא יותר גבוה כי יש להם מסך גדול כמעט באינץ' מהאייפון החדש. וברור הרי שזה משחק חתול עכבר, כמו שהגלקסי 2 הרבה (הרבה) יותר מהיר מהאייפון 4S, ככה הגלקסי 4 יהיה יותר מהיר מהאייפון 5.
בנצ'מרקים הם דוגמה מופלאה לסטטיסטיקאי ששואל אותך איזה תוצאות אתה רוצה לראות לפני שהוא עורך את המחקר.
אני לא מבין, לא שוחררה גרסת OTA רשמית? כי אני מצליח למצוא רק leaked ב-xda.כן גם סמסונג שחררו קוד מקור של הקרנל, הרומים צ'קרום אומגה וקריסקלו כבר הוציאו גרסאות יציבות מאוד ....
אם זה ככה אז אין קשר למעבד 4 ליבות אלא לרזולוציה, שהיא יותר גבוהה באייפון 5 (כרגע). אז כנראה שנתונים יבשים כן משנים..אם אני לא טועה גודל המסך לא כזה חשוב, אלא הרזולוציה (במקרה של בנצ'מרקים וביצועים בכללי).
הרזולוציה של גלקסי יותר גבוהה (וגם של נוקיה). שניהם 720p בזמן שאייפון 5 הוא לא, אבל ההבדלים ברזולוציה זניחים אם מסתכלים על מספר הפיקסלים (אולי באחוזים זה משמעותי, אבל זה עדיין לא מצדיק בנצ'מרקים בהפרשים כאלו).אני לא מבין, לא שוחררה גרסת OTA רשמית? כי אני מצליח למצוא רק leaked ב-xda.
אם זה ככה אז אין קשר למעבד 4 ליבות אלא לרזולוציה, שהיא יותר גבוהה באייפון 5 (כרגע). אז כנראה שנתונים יבשים כן משנים..
זה אכן דורש שיפור כבד, אבל אם תנסה להזכר, אפליקציית המפות הראשונה של גוגל הייתה על הפנים ויש להם פור של 3 שנים על אפל, כמו שלאפל יש פור של שנתיים על אנדרואיד ורק עכשיו אנדרואיד מתחיל להשתוות ל iOS, ככה שאין הרבה מה לעשות עם זה. ה 3D MODE נחמד מאוד דווקא, אבל הוא עובד רק בערים מרכזיות ולא בפרברים. אל תשכח שאפל הוסיפו turn by turn navigation, משהו שתשלם עליו 50-80 דולר באפפ סטור כרגע מובנה במערכת בחינם ועם הזמן יתעדכן ויהיה יעיל יותר.והנה משהו קטן על המפות החדשות של אפל..
http://www.talkandroid.com/133175-this-just-in-google-maps-blows-away-apples-ios-6-maps/