עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מדבר על סוף הקורסגם אצלי.
לכן אני אומר שכדאי לעשות את המבחנים האלה בהתחלה.
כמו הרבה דברים בחיים זה עניין של ביקוש והיצע. כמו שאני רואה את זה אין באמת ביקוש למדריכים מקצועיים או לפחות נכונות לשלם על כך.השאלה שלי האם אתם חושבים שכדיי אגב כך להעלות את רמת הלימודים בארץ או אפילו להאריך את זמן הלימודים לקורסים
ואת דרישות הקורס עצמו?
כן עשו אצלי את המבחן. אני עשיתי עם המקסימום (זה לפי משקל גוף) ועשיתי סקוואט ולחיצה עם 70 קילו ל10 חזרות.
היו כאלה שלא היו יכולים.
בסוף המבחן המעשי ביקשו ממני לעשות סקוואט ולחיצה ואת האמת שהרכז והבוחן לא הסתכלו ודיברו בין עצמם וזה קצת צרם לי כי אם בכל זאת אני עושה ומשתדל לעשות וזה לא קשור לאם זה קל או קשה, אני מצפה שהם יסתכלו לפחות... אבל חפיף.
במבחן מעשי המון נכשלו.
אני לא באמת יודע אם לא נתנו תעודה למי שלא עשה בסוף סקוואט ולחיצה, אבל אמרו שמי שלא יעשה יצטרך לבוא במועד אחר ורק אחרי שהוא יראה שהוא יכול לבצע הוא יקבל תעודה.
נראה לי זה מאוד תלוי מי הרכז ומי הבוחן.
הרכז שלי היה בהתחלה מוטי ואז בגלל אירוע משפחתי שהיה לו התחלף לי לרן מגן. הבוחן היה אדי.
עד כמה שאני מצדיק אותך במיוחד בפרטים האלוסליחה שאני מקפיץ את הדיון, אבל הקשר בין בגרות לאיכות המאמנים רופף בהחלט.
לרוב המאמנים הגרועים יש תעודת בגרות והיא לא מהווה רף שתורם במאומה לרמת מסיימי הקורס.
הבעיה הכי גדולה היא שהמרצים בקורס לא מחוברים למה שקורה מחוץ לבועת התואר ראשון/שני שלהם בחינוך גופני.
יצא לי להתחכך בכמה וכמה כאלו וסלחו לי - אבל מדובר על תואר רדוד בהחלט, וזה משתקף באופן ברור במבנה הקורס והתכנים.
רכזי הקורסים פשוט לא מחוברים לספרות המתקדמת והמעמיקה בתחום חדר הכושר ואימוני הכוח, ותקועים במנטליות של "קאנטרי קלאב" = TRX, לנשוף בעלייה...לשאוף בירידה, אימון "פונקציונלי" (שזה דבר מאוד שונה מאימוןכוח פונקציונלי) ושום דבר שכולל משקל גבוה בצורה חופשית וחלילה איזה זוית גב כלשהי מעל 15 מעלות.
עשיתי מן הסתם את הקורס, עקבתי מקרוב מאוד אחרי 3 קורסים (כולל אפילו הרצאה קטנה באחד מהם), הכנתי הרבה למבחנים הסופיים, ויש לי עשרות חברים שסיימו אותם, מכל מיני מקומות בארץ.