שלום,
אז ככה אני נמצא כבר בחדר כושר כ7 חודשים, לפני חודש וקצת התחלתי SS, ועליתי במשקלים והכל..
לפני כ-5 אימונים בערך הרגשתי כאב קטן לאחר הסקוואט רק ביד אחת, אימון לאחר מכן הרגשתי כאב קטן אבל בשני הידיים, אימון אחרזה, הכאב התחזק וגם המשיך לכאוב כשעשיתי בנצ' אבל זה ירד יחסית מהר, אימון אחרון שלי שהיה אתמול כבר הכאב היה מוגזם, והתמשך אפילו שעה אחרי האימון וזה ממש כאב שלא יכולתי להמשיך אפילו עם המתח...
הכאב נמצא איפה שהטרייספס בעיקר, ואני מרגיש אותו כזה בעצם, אני לא חושב בשריר..
רציתי לשאול למה זה קורה, ומה אתם ממליצים לעשות כי אני מפחד טיפה לעשות עוד אימון.
רקע שאולי יכול לעזור המשקלים שלי הם:
סקוואט - 105 ק"ג הגעתי לזה תוך חודש וקצת מ50 ק"ג(לא הייתי עושה לפני).
כל השאר לא נראה לי חשוב אבל בכל זאת, דדליפט 125, בנצ' 80, פרס 55, מתח 5 חזרות עם משקל 22.5.
גובה 1.77 על 73 ק"ג.
ד.א אני לא בטוח שזה בגלל הסקוואט, פשוט זה התרגיל הראשון שלי וזה מתחיל ממנו...
תודה רבה לכל העוזרים!!!
:(
אז ככה אני נמצא כבר בחדר כושר כ7 חודשים, לפני חודש וקצת התחלתי SS, ועליתי במשקלים והכל..
לפני כ-5 אימונים בערך הרגשתי כאב קטן לאחר הסקוואט רק ביד אחת, אימון לאחר מכן הרגשתי כאב קטן אבל בשני הידיים, אימון אחרזה, הכאב התחזק וגם המשיך לכאוב כשעשיתי בנצ' אבל זה ירד יחסית מהר, אימון אחרון שלי שהיה אתמול כבר הכאב היה מוגזם, והתמשך אפילו שעה אחרי האימון וזה ממש כאב שלא יכולתי להמשיך אפילו עם המתח...
הכאב נמצא איפה שהטרייספס בעיקר, ואני מרגיש אותו כזה בעצם, אני לא חושב בשריר..
רציתי לשאול למה זה קורה, ומה אתם ממליצים לעשות כי אני מפחד טיפה לעשות עוד אימון.
רקע שאולי יכול לעזור המשקלים שלי הם:
סקוואט - 105 ק"ג הגעתי לזה תוך חודש וקצת מ50 ק"ג(לא הייתי עושה לפני).
כל השאר לא נראה לי חשוב אבל בכל זאת, דדליפט 125, בנצ' 80, פרס 55, מתח 5 חזרות עם משקל 22.5.
גובה 1.77 על 73 ק"ג.
ד.א אני לא בטוח שזה בגלל הסקוואט, פשוט זה התרגיל הראשון שלי וזה מתחיל ממנו...
תודה רבה לכל העוזרים!!!
:(
נערך לאחרונה: