הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בידיים לאחר סקוואט, דחוף

• פותח/ת השרשור Boom
  • פורסם בתאריך

Boom

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
שלום,
אז ככה אני נמצא כבר בחדר כושר כ7 חודשים, לפני חודש וקצת התחלתי SS, ועליתי במשקלים והכל..
לפני כ-5 אימונים בערך הרגשתי כאב קטן לאחר הסקוואט רק ביד אחת, אימון לאחר מכן הרגשתי כאב קטן אבל בשני הידיים, אימון אחרזה, הכאב התחזק וגם המשיך לכאוב כשעשיתי בנצ' אבל זה ירד יחסית מהר, אימון אחרון שלי שהיה אתמול כבר הכאב היה מוגזם, והתמשך אפילו שעה אחרי האימון וזה ממש כאב שלא יכולתי להמשיך אפילו עם המתח...
הכאב נמצא איפה שהטרייספס בעיקר, ואני מרגיש אותו כזה בעצם, אני לא חושב בשריר..
רציתי לשאול למה זה קורה, ומה אתם ממליצים לעשות כי אני מפחד טיפה לעשות עוד אימון.

רקע שאולי יכול לעזור המשקלים שלי הם:
סקוואט - 105 ק"ג הגעתי לזה תוך חודש וקצת מ50 ק"ג(לא הייתי עושה לפני).
כל השאר לא נראה לי חשוב אבל בכל זאת, דדליפט 125, בנצ' 80, פרס 55, מתח 5 חזרות עם משקל 22.5.
גובה 1.77 על 73 ק"ג.
ד.א אני לא בטוח שזה בגלל הסקוואט, פשוט זה התרגיל הראשון שלי וזה מתחיל ממנו...
תודה רבה לכל העוזרים!!!

:(

נערך לאחרונה:
תעלה סרטון של הסקוואט. רוב הסיכויים שאתה לא מוציא ו/או מחזיק אותו נכון.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מקווה שאני אוכל להעלות מחר, מבחינה עקרונית אני מנסה לשמור כמה שיותר על כף יד ישרה, ומרפקים החוצה, בכל מקרה אני אנסה להעלות מחר, אשמח לעוד תגובות בנתיים תודה רבה 😃

אתה לוחץ את המוט לגוף או שהמוט לוחץ עליך
תעלה סרטון
בכל מקרה זה קורה, כשיש הרבה עומס או שעובדים לא נכון

• פותח/ת השרשור
אתה לוחץ את המוט לגוף או שהמוט לוחץ עליך
תעלה סרטון
בכל מקרה זה קורה, כשיש הרבה עומס או שעובדים לא נכון

אני לא בטוח אם הבנתי את הכוונה שלך, אם תוכל להסביר שוב למה התכוונת זה יעזור, אבל אם הבנתי אני חושב שאני מניח פשוט למוט ללחוץ על הגוף שלי ואני לא מפעיל עליו כוח ולוחץ את המוט לגוף.
בנוסף אציין שאימון קודם כבר על החימום ששמתי 60 קילו התחיל לי הכאב...

עריכה: כשאני חושב על זה עכשיו, כשאני שם משקל מקסימלי שקשה לי, אני חושב שבעליה הייתי "לוחץ" את המוט לגוף, אולי כי זה מיקד אותי או משהו, בכל מקרה זה יכול להשפיע?

נערך לאחרונה:
מכיר מקרוב את הבעיה. סיוט אמיתי.
הפתרון היחידי הוא להרחיב את האחיזה, תרחיב עד שתמצא מיקום נוח לך ותזכור אותו.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מכיר מקרוב את הבעיה. סיוט אמיתי.
הפתרון היחידי הוא להרחיב את האחיזה, תרחיב עד שתמצא מיקום נוח לך ותזכור אותו.

בהצלחה!

אוקיי אני אנסה, מקווה שיעזור, מחר יש לי אימון אני יצלם ויעלה כאן גם לבדיקת טכניקה בכללי..
תודה רבה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית