ייעוץ מה לקחת לבית ספר?

KeserYeser

משתמש מתחיל
158
0
נק' מוניטין:
10
158
0
מה לקחת לבית ספר? אני תמיד לוקח סנדוויצים ופירות אבל אני רוצה לגוון ולא לאכול רק סנדוויצים.
יש לכם הצעות מה אפשר לקחת? כי לקחת אוכל בקופסאות זה לא ממש נוח וזה בדרך כלל מתקלקל ונהיה מגעיל.
ואיך אנשים שבדיאטות דלות פחמימות מצליחים להסתדר עם הארוחות בבית ספר?

בתור תלמיד אני מזדהה איתך... אבל אני אישית אוכל בבצפר סנדוויץ כי נראה לי מוזר לבוא עם קופסאות טונה, קוטג' וכו'.
אני פשוט מתאפק עד הבית.... אבל לפעמים כשאין לי כוח לסנדוויץ' אני מביא מהבית איזה קוטג' או משהו אחר קצת, יושב באיזה מקום בבצפר (מבודד!!! כדי שלא יבואו נודניקים ויבקשו ביס וישגעו אותך) ואוכל בנחת שלי....

בתור תלמיד אני מזדהה איתך... אבל אני אישית אוכל בבצפר סנדוויץ כי נראה לי מוזר לבוא עם קופסאות טונה, קוטג' וכו'.
אני פשוט מתאפק עד הבית.... אבל לפעמים כשאין לי כוח לסנדוויץ' אני מביא מהבית איזה קוטג' או משהו אחר קצת, יושב באיזה מקום בבצפר (מבודד!!! כדי שלא יבואו נודניקים ויבקשו ביס וישגעו אותך) ואוכל בנחת שלי....
מבקשים ביס מהקופסת קוטג' שלך? חחח

פשוט לא להתבייש,אני בדל פחמימה מביא לבית הספר קוטג'ים,שקדים וכו'...
אז קצת לא נוח,תקח את מה שאתה צריך לאכול ותאכל שם.

איך אפשר לקחת קוטג' לבית ספר זה נהיה חם ומסריח בתיק .. טונהה זה סבבה או לחם קל מחיטה מלאה של עינן זה סבבה רק 5 גרם פחמימה לפרוסה ..

אל תשלב דל פחמימה ובית ספר
אתה לא חייב דל פחמימה בשביל להיות חטוב
אם אתה תלמיד ולא יכול להסתדר עם קופסאות אוכל תהיה בדיאטה רגילה

• פותח/ת השרשור
או שתקום 10 דקות מוקדם יותר ותאכל, ואז תאכל כשתחזור. (כמה זה בית ספר? 6-7 שעות).
זאת בדיוק הבעיה, אני לא אוכל בבוקר בגלל שאני כל כך עייף ובקושי מצליח לתפקד.
אין לי מספיק זמן להכין לעצמי אוכל ואני בדרך כלל מאחר לבית ספר.
וזה כמובן כשאני קם שעה לפני שמתחיל הבית ספר.
וברוב הימים אני לומד עד 15:00-16:30 בערך... אז ככה שזה די קשה בלי אוכל בבית ספר

אל תשלב דל פחמימה ובית ספר
אתה לא חייב דל פחמימה בשביל להיות חטוב
אם אתה תלמיד ולא יכול להסתדר עם קופסאות אוכל תהיה בדיאטה רגילה
אני לא עושה חיטוב... אני רוצה לעבור לדל פחמימה בגלל שאני ממש עייף, ואני די בטוח שזה בגלל שאני אוכל מלא פחמימות (במיוחד בגלל הלחם בטח).
כשאני מתכוון לדל פחמימה אני לא מתכוון לדיאטה קטוגנית או ממש דלה... משהו כמו 150-200 גרם פחמימה ליום בערך.

נערך לאחרונה:
זאת בדיוק הבעיה, אני לא אוכל בבוקר בגלל שאני כל כך עייף ובקושי מצליח לתפקד.
אין לי מספיק זמן להכין לעצמי אוכל ואני בדרך כלל מאחר לבית ספר.
וזה כמובן כשאני קם שעה לפני שמתחיל הבית ספר.
וברוב הימים אני לומד עד 15:00-16:30 בערך... אז ככה שזה די קשה בלי אוכל בבית ספר

אני לא עושה חיטוב... אני רוצה לעבור לדל פחמימה בגלל שאני ממש עייף, ואני די בטוח שזה בגלל שאני אוכל מלא פחמימות (במיוחד בגלל הלחם בטח).
כשאני מתכוון לדל פחמימה אני לא מתכוון לדיאטה קטוגנית או ממש דלה... משהו כמו 150-200 גרם פחמימה ליום בערך.
אתה יודע שגם בדל פחמימה יכול להיות שתהיה עייף מאוד...במיוחד בהתחלה

אני על 60 גרם דל פחמימה ואני מצליח לשלב בתפריט לבצפר 70 גרם חומוס 2 ביצים קשות ושתי פרוסות לחם שחור רגיל.
סנדוויצ'ים זה אח, תאמץ את תורתם.

שמנים לשעבר בד"כ עם רגישות חרא לאינסולין ואמורים להרגיש יותר טוב בדל פחממה לא?
מוזר שאני בדל פחממה לא משנה כמה זמן ניסיתי מרגיש חרא ורצון עז לרצוח מישהו.

באמת? כי דווקא ראיתי שמלא אנשים שעברו לפליאו אומרים שהם מרגישים הרבה יותר טוב ופחות עייפים
פלאו ודיאטת דל פחמימה אלו נושאים שונים
אמנם זה יכול להזכיר אחד את השני מכיוון ששניהם שונים מהתזונה כיום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית