הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת מסה ABC

aboya123

משתמש מתחיל
86
0
נק' מוניטין:
-22
86
0
אז ככה מחר אני מתחיל מסה ראשונה
בן 15.5
משקל 60
גובה 166

תכונות ABC
3 פעמים בשבוע

אימון A
חזה:לחיצת חזה 5X8
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 5X8

יד אחורית:לחיצה חזה צמודה 3X8
לחיצה צרפתית 2X8 סטים

אימון B
גב:מתח 5X6
פולי עליון 5X8

יד קדמית:כפיפות מרפקים עם מוט 3X10
פטישים 10X2
אימון C
רגליים:סקואט 4X8
כפיפות ברך המכונה 4X8
תאומים 2X10

כתפיים:לחיצת כתפיים 3X10
כפיפת כתף בעמידה עם משקולות 2X10

בכל אימון
בטן :כפיפות בטן בתוספת משקל 3X8

לגבי הדליטפט שכולכם בטח תגידו לעשות אני עושה סט אחד עם מוט ריק בכל אימון גב
בשביל לבנות את הטכינקה בינתיים ושאני ירגיש שאני עושה את זה טוב אז יעבור לזה
ריצה של 10-15 בכל אימון כדי לשמור על כושר

מה אתם אמורים על התכונות לשפר\להוסיף\להוריד?
מה לגבי החזרות והסטים האם זה טוב?

התוכנית לא טובה מספיק בהרבה מובנים. ו3 פעמים בשבוע זה מעט מדי.

התכנית לא טובה בכלל אתה לא תראה בה התקדמות למסה ראשונה ולפי הנתונים שלך אני ממליץ על FBW מהפורטל כאשר ההתמקדות היא בלהעלות משקלים כל אימון או כל אימון שני (אפשרי לגמרי בתנאי שאתה ישן מספיק נותן לגוף להתאושש ואוכל מספיק)

• פותח/ת השרשור
אולי שחכתי לציין אבל היתי בחיטוב בשביל להרזות במשך ה6חודשים ובזמן הזה עליתי משקל טוב

ןFBW זה בכלל לחיטוב

אולי שחכתי לציין אבל היתי בחיטוב בשביל להרזות במשך ה6חודשים ובזמן הזה עליתי משקל טוב

ןFBW זה בכלל לחיטוב
FBW זאת תוכנית, היא לא מותאמת לדבר ספציפי מסוים.
אתה יכול גם לעשות מסה בFBW, חיטוב זה פשוט גירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
נכון אבל
FBW השרירים מקבלים גירוי בתדירות גבוהה והם צריכים לעבוד בתדירות גבוהה כדי שלגוף לא תהיה סיבה לפרק אותם.שזה צריך להיות בחיטוב
לעומת

ABC
תוכניות בתדירות נמוכה שבהם כל שריר מקבל גירוי בתדירות נמוכה כי כל שריר מקבל אימון כבד ואינטנסיבי זה יותר יעילי למסה

נכון אבל
FBW השרירים מקבלים גירוי בתדירות גבוהה והם צריכים לעבוד בתדירות גבוהה כדי שלגוף לא תהיה סיבה לפרק אותם.שזה צריך להיות בחיטוב
לעומת

ABC
תוכניות בתדירות נמוכה שבהם כל שריר מקבל גירוי בתדירות נמוכה כי כל שריר מקבל אימון כבד ואינטנסיבי זה יותר יעילי למסה
חחחח אתה תסביר לחברה פה לגבי ידע בסיסי באימונים ?.. אחי אתה מדבר שטויות..!! בחיטוב הגוף צריך לפרק שריר ?!?! WTF

בקיצור שום דבר ממה שאמרת הוא נכון, וכמו שכבר אמרו תוכנית אימונים FBW לא מותאמת לא מסה או חיטוב, מסה/חיטוב זה רק עיניין של תזונה. ברור שיש שינויים שצריך לבצע בתוכניות כדי שיתאימו למסה או חיטוב (בעיקר מבחינת נפח) אבל במקרה הזה שמדברים על FBW, התוכנית כמו שהיא מתאימה גם למסה וגם לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
חחחח אתה תסביר לחברה פה לגבי ידע בסיסי באימונים ?.. אחי אתה מדבר שטויות..!! בחיטוב הגוף צריך לפרק שריר ?!?! WTF

בקיצור שום דבר ממה שאמרת הוא נכון, וכמו שכבר אמרו תוכנית אימונים FBW לא מותאמת לא מסה או חיטוב, מסה/חיטוב זה רק עיניין של תזונה. ברור שיש שינויים שצריך לבצע בתוכניות כדי שיתאימו למסה או חיטוב (בעיקר מבחינת נפח) אבל במקרה הזה שמדברים על FBW, התוכנית כמו שהיא מתאימה גם למסה וגם לחיטוב.

אחי לא קראת נכון שלא תהיה סיבה לפרק אותם בחיטוב

אבל אחי אני לא רוצה להתיוכח
מה כדאי לשנות ומה לעשות לגבי התכונית

אני לא רואה בעיה עם ABC - אצלי A זה חזה + יד קדמית, B - גב + יד אחורית, C - רגליים כתפיים.

מתאמן 3 פעמים בשבוע - כל אימון עושה ABC.

אני לא רואה בעיה עם ABC - אצלי A זה חזה + יד קדמית, B - גב + יד אחורית, C - רגליים כתפיים.

מתאמן 3 פעמים בשבוע - כל אימון עושה ABC.
וזאת הסיבה שאתה לא מתפתח, חוסר גירוי לשריר.

וזאת הסיבה שאתה לא מתפתח, חוסר גירוי לשריר.

למה גבר ? ABC במקור עושים 5-6 פעמים בשבוע, אז אם כל אימון שלי כולל בתוכו את כל ה-ABC, וזה 3 פעמים בשבוע, זה יוצא 3 אימונים לכל אות, כך שמדובר למעשה ב-9 אימונים !

אם זה להגדרתך חוסר גירוי יש לך בעיה בהגדרות. תעשה פרמוט.

למה גבר ? ABC במקור עושים 5-6 פעמים בשבוע, אז אם כל אימון שלי כולל בתוכו את כל ה-ABC, וזה 3 פעמים בשבוע, זה יוצא 3 אימונים לכל אות, כך שמדובר למעשה ב-9 אימונים !

לא הבנתי אותך נכון, חשבתי שאתה עושה AXBXCXX.
אם האימון שלך כולל את כל האותיות באותו אימון, אתה בFBW למעשה.

חחחחחחחחחחח, זה לא ABC זה FBW.
אתה עובד על כל הגוף באימון אחד.
לפותח האשכול, אם זאת מסה ראשונה ואתה הולך 3 פעמים בשבוע עדיף ביותר שתעשה AB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית