הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי יצא לכם להכיר מישהו מהאנשים הנחמדים הללו

אתה מסוג האנשים שהולכים נגד המיינסטרים בכל מחיר הא?
לא.
אבל הוא מסוג האנשים שגורמים לך לחשוב "טיפה" מחוץ לקופסה..ועל זה אתה צריך להודות לו..אם תהיה טיפה עם ראש פתוח תראה שהרבה תאים אפורים יתעוררו אצלך לאור ויכוח לטענותיו..
זה יהרוס לך את החיים לשאלות שאין להם תשובה..אבל יפתח לך את הראש טיפה,מה אתה מעדיף?

חחחחח אני חייב לציין שזה אחד הנושאים הכי מצחיקים שיצא לי לקרוא אין השילוב של הגאונות של הקבועים עם הלא יודעים לקרוא למיניהם זה מאסטרפיס
ואני אחד ה-מתנגדים להתעללות בבעלי חיים

אני באמת זוכר שהיה פעם ויכוח על זה ואתה הבאת שם תשובה מעולה
זה היה סוג של ויכוח על אותו דבר (הריגת חתולים וכ'ו) ועד היום אני חושב על מה שאמרת ועדיין לא מצאתי תשובה הגיונית לענות לך
לעזאזל איתך אלכס הרסת לי את החיים
אחרי כזו הצהרה, אתה חייב לתת קישור לנושא הזה! סקרנת אותי. גם החיים שלי חתומים על עצומת נפגעי הקולדפייר :(

אותי מעניין לדעת אם שמת אותי בקבוצת הגאונות הקבועה, הלא יודעים לקרוא או בקבוצה נייטרלית. בעיקרון נראה לי שמסכימים פה שפאניק הוא בקבוצת הלא יודעים לקרוא ושיש ויכוח בין הקבוצות, ומה שקורה בדרך כלל אחרי הודעה כזאת שלי היא תגובה של פאניק שרשום בה "חאלס להיות חנון" וזה נותן לי ניחוש דיי מוצלח איפה אני, אבל עדיין יש לי ספק.

אפילו אני לא זוכר מה אמרתי.

בוא ננסה לעשות שיחזור. תדמיין שאני משתמש ממוצע בפורום ותגיב בטבעיות:

עחי, למה מותר לערוג חתולים אבל לא בני אדם???

http://www.lbs.co.il/archive/index.php/t-23133.html
הדעה שלו לגבי הג'וק בקופסת גפרורים
אני עדיין לא הצלחתי לחשוב על תשובה מסריחה אחת שתהווה הגיון למה באמת זה בסדר להרוג ג'וק ולא חתול.הרסת לי את החיים.
איך באמת אפשר להסביר לבן אדם שמגדל חרקים שזה "בסדר" להרוג אותם אבל חתול לא?(ולקרוא לו משוגע לא בא בחשבון,הוא יכול לגדל מה שבא לו)

נערך לאחרונה:
http://www.lbs.co.il/archive/index.php/t-23133.html
הדעה שלו לגבי הג'וק בקופסת גפרורים
אני עדיין לא הצלחתי לחשוב על תשובה מסריחה אחת שתהווה הגיון למה באמת זה בסדר להרוג ג'וק ולא חתול.הרסת לי את החיים.
איך באמת אפשר להסביר לבן אדם שמגדל חרקים שזה "בסדר" להרוג אותם אבל חתול לא?(ולקרוא לו משוגע לא בא בחשבון,הוא יכול לגדל מה שבא לו)

זה קוד מוסר. זה כמו שמישהו מעל גיל 18 ישכב עם אמא שלו, זה ישמע לך פסיכי.. אבל למה? כי זה נוגד את המוסר שלך.

אותי מעניין לדעת אם שמת אותי בקבוצת הגאונות הקבועה, הלא יודעים לקרוא או בקבוצה נייטרלית. בעיקרון נראה לי שמסכימים פה שפאניק הוא בקבוצת הלא יודעים לקרוא ושיש ויכוח בין הקבוצות, ומה שקורה בדרך כלל אחרי הודעה כזאת שלי היא תגובה של פאניק שרשום בה "חאלס להיות חנון" וזה נותן לי ניחוש דיי מוצלח איפה אני, אבל עדיין יש לי ספק.

בוא ננסה לעשות שיחזור. תדמיין שאני משתמש ממוצע בפורום ותגיב בטבעיות:

עחי, למה מותר לערוג חתולים אבל לא בני אדם???

אם זה שלא יודע לקרוא כותב "נעוצים" על חוקי הפורום, מה זה אומר על הפורום? (אגב אני איתו באותה קבוצה....)

לפי דעתי הוא כתב אותם במובן של הקליד אותם, לא במובן של הגה אותם. אבל כן, בכללי גם לי זה נראה טיפה מוזר שמנהל לשעבר מקלל פה מנהלים אחרים ומשתמשים ומקבל באנים.
למזלנו זה "לשעבר".

אם זה שלא יודע לקרוא כותב "נעוצים" על חוקי הפורום, מה זה אומר על הפורום? (אגב אני איתו באותה קבוצה....)

מבלי להשתחצן, אני קצת יותר משכיל ממנו, אז להגיד שאני לא יודע לקרוא...

מצטער שאני לא בקבוצה של להתחנף לכאלה שהשם שלהם בצבע אחר מהשאר ו/או עם הרבה הודעות בפורום..

אגב אף פעם לא קיללתי משתמש על פארש, מי שמגיע לו אז מגיע לו.

דווקא כיף בקבוצה של המפגרים. חוצמזה עם כל הכבוד לך פניק ידידי הבחור מתרגל למתמטיקה באונ' ת"א- אין יותר משכיל ממנו, אפילו לא הפרופסור.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מבלי להשתחצן, אני קצת יותר משכיל ממנו, אז להגיד שאני לא יודע לקרוא...

מצטער שאני לא בקבוצה של להתחנף לכאלה שהשם שלהם בצבע אחר מהשאר ו/או עם הרבה הודעות בפורום..

אגב אף פעם לא קיללתי משתמש על פארש, מי שמגיע לו אז מגיע לו.

דווקא כיף בקבוצה של המפגרים. חוצמזה עם כל הכבוד לך פניק ידידי הבחור מתרגל למתמטיקה באונ' ת"א- אין יותר משכיל ממנו, אפילו לא הפרופסור.

12344 מתרגל באונב'?

QED לשניכם, גם לפאניק אבל בעיקר לצ1ר, שדומה שרמת המשכל שלו משתקפת בתואר שהאבא מסבי1ן קנה לו.

• פותח/ת השרשור
אבל למההההההההה :( בסוף לא ישארו מספיק אנשים בפורום שאם יקחו את כולם ביחד יצליחו להרכיב מוח של אוגר.

אני היחיד שלא מצליח להבדיל בין 12344 לצ1ר16? האמת שבכלל אין לי דעה על אף אחד מכם, אבל בדיונים ששניכם משתתפים אני מאבד את זה. הכינויים הממוספרים האלה הם יותר מידי בשבילי... אני לא מבדיל בלי לבדוק כל פעם מחדש. גם המוניטין שלכם דומה ואין לכם תמונה בצד.

סתם משתף 😃

הנה כמה סימנים שיבדילו אותי ממנו ויכולים לעזור לך: אני כותב עם סימני פיסוק, ההודעות שלי לא מלאות בסתירות פנימיות, ואני לא סבור ש"אתה מתרגל למתמטיקה!" זה העלבון הכי חריף שקיים ביקום (כל כך חריף עד שהוא חזר עליו בערך 9 פעמים באשכולות שונים עד עכשיו).

אבל באמת אני צריך לשנות את הכינוי שעבר זמנו כבר מזמן. יש אפשרות כזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית