הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 3 פלטות ניסיון שני!

wannaBfat

משתמש פעיל
508
0
נק' מוניטין:
397
508
0
ניסיון ראשון-
176 ס"מ
72.5 ק"ג

ניסיון שני-
176 ס"מ
77.2 ק"ג :120ag:

[video=youtube_share;BNpzDMVKdks]http://youtu.be/BNpzDMVKdks[/video]

תודות:
לalon123 על הצילום והעריכה
לmetalhead על האוזניות
לnadavr1234 ול-צ1ר16 על ה"בהצלחה"
וכמובן לאמא, שהאכילה אותי היטב במהלך השנים.

• פותח/ת השרשור
תודה דני!

אני לא יודע אם אתה מבין איך זה עובד אחי, אבל כשכותבים ס!ס מתכוונים בדר"כ למישהו שהוא לא סוס, ואני כן סוס,
אז לפני שאתה מנסה להיות כמו המאגניבים של הפורום ולהתחיל עם כל הס*מנ* פ*ס!ק האלה, תעבור לפחות על הכללים הבסיסיים..

אבל הכוונה הייתה טובה, אז תודה 😃

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
יפה מאוד, קודם כל ח"ח על זה שאתה עושה HB, ודבר שני יפה שהתחלת להחזיק צר ולהרים מרפקים [בסרטון הראשון האחיזה הייתה מזעזעת ולדעתי זו גם הסיבה שלא סיימת את הסינגל].
מוניטין.
כמה הדדליפט אגב?

נערך לאחרונה:
כל הכבוד! הטכניקה שלך מהניסיון הראשון עד השני השתפרה בהרבה בניסיון הראשון נשענתה הרבה קדימה אבל השני היה חלק 😃

כל הכבוד! הטכניקה שלך מהניסיון הראשון עד השני השתפרה בהרבה בניסיון הראשון נשענתה הרבה קדימה אבל השני היה חלק 😃
כי האחיזה שלו הייתה רפויה והוא לא הצליח להחזיק את החזה, בטכניקה השנייה האחיזה חזקה והמרפקים גבוהים אז החזה מוצק ושומר על גב ישר.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות!

יפה מאוד, קודם כל ח"ח על זה שאתה עושה HB, ודבר שני יפה שהתחלת להחזיק צר ולהרים מרפקים [בסרטון הראשון האחיזה הייתה מזעזעת ולדעתי זו גם הסיבה שלא סיימת את הסינגל].
מוניטין.
כמה הדדליפט אגב?
האמת שיש לך חלק בזה, התחלתי להחזיק צר אחרי שראיתי את הסרטון שלך עם ה111 ק"ג 😃
לשאלה השנייה- אני לא עושה דדליפט..

כל הכבוד! הטכניקה שלך מהניסיון הראשון עד השני השתפרה בהרבה בניסיון הראשון נשענתה הרבה קדימה אבל השני היה חלק
כמו שמאור אמר, זה הרבה בזכות זה שהתחלתי להחזיק צר.

יפה מאוד !
זה ניראה כאילו ויתרת על הנסיון הראשון מהר מדי.. תהיה לוחם !!
את הסקוואט הראשון צילמתי אחרי 3 כשלים לRM1 בבנצ' פרס עם 105, 107.5 ו110 (קפצתי קצת מעל הפופיק) ככה שהייתי קצת מותש ורק רציתי לסיים כבר עם האימון הלא מוצלח הזה.
לפחות עכשיו המחשבונים באינטרנט נותנים לי 112.5 לסינגל בבנצ' פרס, אז גם בזה התקדמתי 🚬🤪🚬

כל הכבוד! (כתבתי לך גם שם) אבל אל תשכח שאצלנו חשוב בנוסף להיות מהיר וזריז, אז אל תתעלם גם מהאימונים האלו! - ותאכל ותתאושש כמו שצריך, אני מתחתי את ההאמסטרינג שלשום ממש ממש חזק (אולי קרעתי לא יודע עוד) ואני בנתיים בחוץ (מתחיל פרוטוקול פציעות מחר) אז תזכור להתאמן על כל האספקטים ותשמור על עצמך. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית