הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 3 פלטות ניסיון שני!

wannaBfat

משתמש פעיל
508
0
נק' מוניטין:
397
508
0
ניסיון ראשון-
176 ס"מ
72.5 ק"ג

ניסיון שני-
176 ס"מ
77.2 ק"ג :120ag:

[video=youtube_share;BNpzDMVKdks]http://youtu.be/BNpzDMVKdks[/video]

תודות:
לalon123 על הצילום והעריכה
לmetalhead על האוזניות
לnadavr1234 ול-צ1ר16 על ה"בהצלחה"
וכמובן לאמא, שהאכילה אותי היטב במהלך השנים.

תודה לכולם על התגובות!
האמת שיש לך חלק בזה, התחלתי להחזיק צר אחרי שראיתי את הסרטון שלך עם ה111 ק"ג 😃
לשאלה השנייה- אני לא עושה דדליפט..
כמו שמאור אמר, זה הרבה בזכות זה שהתחלתי להחזיק צר.
הו, איזה כבוד! אני שמח לשמוע אחי. למה לא עושה דדליפט אם אפשר לשאול? לדעתי אתה תרים משקלים מטורפים אם תקח את זה ברצינות.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד! (כתבתי לך גם שם) אבל אל תשכח שאצלנו חשוב בנוסף להיות מהיר וזריז, אז אל תתעלם גם מהאימונים האלו! - ותאכל ותתאושש כמו שצריך, אני מתחתי את ההאמסטרינג שלשום ממש ממש חזק (אולי קרעתי לא יודע עוד) ואני בנתיים בחוץ (מתחיל פרוטוקול פציעות מחר) אז תזכור להתאמן על כל האספקטים ותשמור על עצמך. בהצלחה!
איי איי איי.. אתה לא מפסיק להיפצע אה? זה ממש מעניין התופעה הזאת, כששחקן נפצע (פציעה גדולה או קטנה, לא משנה) הוא מתחיל לנסות למנוע אותה אצל שאר השחקנים.
כשנדב מהקבוצה שלי נקע את הקרסול הוא התחיל להטיף לכולנו להתחיל להשתמש בקרסוליות, כשאחד המאמנים שבר את שורש כף היד הוא התחיל לחבוש בטייפינג את האזור הזה לכל הליינמנים, ועכשיו אתה עם העצה הזאת... 😃
האמת שאני מודע שאני צריך להתאמן על האספקטים של מהירות וזריזות וכל השינויי כיוון האלה, אני לא מצליח למצוא זמן וכוח, אני גם בקושי מצליח למצוא זמן להתאמן במכון.
בשביל לצמצם נזקים אני מתאמן באימונים עם הרסיברים והקורנרים בדרילים המשונים שלהם, ושמח שאני לא צריך לעשות את זה באופן קבוע.

הו, איזה כבוד! אני שמח לשמוע אחי. למה לא עושה דדליפט אם אפשר לשאול? לדעתי אתה תרים משקלים מטורפים אם תקח את זה ברצינות.
אני בתהליכים של ללמוד את הPC (דיי הרבה זמן ת'אמת) ואני עושה הרבה משיכות מהרצפה ומתלייה, אין מצב שאני מכניס גם דדליפט לתכנית.
וחוץ מזה המטרה שלי באימונים היא להשתפר כשחקן פוטבול, להרים משקלים כבדים זה בעדיפות שנייה. ביל סטאר אמר שהbig three לשחקן פוטבול הם סקוואט בנצ' פרס ופאוור קלין, ובגלל שאני לא מת על דדליפט אני הולך לפי זה.

אין מה לעשות אחי, ספורטאים נפצעים בכל ספורט. חוצמזה שאני הייתי מטומטם והלכתי לעשות אימון ספרינטים בגבעה ביום שלא ישנתי מספיק ושיום לפני עשיתי דדליפט 160X5... אבל לא נורא פרוטוקול פציעות ותוך כמה זמן חוזרים. לא קרה כלום

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הבעיה עם אחיזה רחבה. מלא ספורטאים ברמה עולמית מחזיקים ככה..
בסקוואט HB ככל שאתה אוחז את המוט יותר צר זה עוזר יותר לשמור על גב מכווץ ומונע קריסה קדימה
אין לי מושג איך זה עובד בסקוואט LB.. או מה ספורטאים ברמה עולמית עושים.. אני יודע בערך מה אני צריך לעשות ואני לא מתעניין הרבה מעבר

• פותח/ת השרשור
מלך אחי. המאמן בחדר כושר שלי בחיים לא יסכים לי :(
אני לא רוצה להישמע כמו השמוקים שבדרך כלל כותבים את זה, אבל למה אתה צריך הסכמה של מאמן?
אם אני הייתי מאמן והיה בא אליי ילד בן 14 חסר ביטחון, ומבקש ממני רשות (facepalm) לעשות סקוואט גם אני "לא הייתי מסכים".

בכל מקרה, הרבה בהצלחה במסע אחרי ההסכמה לסקוואט! פשוט תבוא עם ביטחון ותיראה כאילו אתה יודע מה אתה עושה, גם אם אתה לא. זה בסדר, גם הם לא יודעים מה הם עושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית