הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון|ההמבורגר הכי טעים שאכלתם.

• פותח/ת השרשור
זו מסעדת הבשרים שנחשבת הכי טובה בארץ ,כל מי שמבין עניין בבשר אומר את זה. בשום מקום אחר לא אכלתי כבש שנמס בפה או אנטריקוט רך כמו עוף. גם הטבחים שם מעולים וגם הפרות של רמת הגולן אוכלות עשב איכותי (ופרות שבאמת מלחכות עשב הן תופעה נדירה בימנו). כל חובב בשר אמיתי חייב לאכול בלימוזין לפחות פעם אחת.

הבעיה שצריך להזמין שם שולחן הרבה זמן מראש כי המסעדה כמעט תמיד מלאה(ומהרושם שלי בעובדי הייטק עמידים מהמרכז).

ואם אני לא טועה, ביום ראשון סגור.✌️

חייב לטעם את הבלו בלג' שכולם מדברים עליו פה, אפשר לדעת איפה נמצאים הסניפים שלהם ושעות פתיחה?
ומה התפריט שם? יש משו יותר גדול מ300גרם? כי אם כבר אני נוסע לשם אני מקווה לצאת שבע 😃

חייב לטעם את הבלו בלג' שכולם מדברים עליו פה, אפשר לדעת איפה נמצאים הסניפים שלהם ושעות פתיחה?
ומה התפריט שם? יש משו יותר גדול מ300גרם? כי אם כבר אני נוסע לשם אני מקווה לצאת שבע 😃
יש להם סניף אחד בטבעון בתחנת דלק פז , זה נחמד מאוד ובטוח יותר טוב מכל הרשתות חרא כמו BBB והכל השאר , אבל אל תצפה ליותר מידי .
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=12071

עד כמה שידוע לי יש להם רק סניף אחד, בטבעון, הגדלים הם 180, 250, ואפשר להוסיף קציצות של 180 אם רוצים. זה אומר שאפשר גם 360\430
עד כמה שזכור לי ארוחה של 360 צ'יפס ושתייה עולה באיזור ה55 או 60 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית