הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל מסה ראשון

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
שלום לכולם ,
כבר כמעט שנתיים שאני גולש בכמה פורומים מתחרים ולומד משם ופשוט הייתי מתבאס להגיב בגלל כל הילדונים. אז אני שמח שמצאתי {אני מקווה} את המקום בשבילי:}

נתונים:
181 ס"מ
83 ק"ג
11 % שומן
מתאמן שנתיים
בן 23

אני רוצה להתחיל עוד כמה שבועות סייקל ראשון...
מה אתם אומרים על שילוב של דיבול ודקה?
סיימתי לפני שבוע חיטובון של חודשיים .. משהו קליל ירדתי מ88 קילו ל82... עכשיו אני בתחזוקה ולאט לאט חוזר לתוכנית כח.
כרגע אני יודע שהדיבול הוא של l s b איך החברה הזאת? ומה אומר להיות המחיר?

ולגבי הדקה אני עוד לא סגור על החברה אני אחזור עם זה.
תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
טוב ..
אם אתה רציני ,אז אני אבדוק טוב טוב בקשר למי שאני קונה מימנו.
מה אתה אומר לגבי השילוב שלהם לפעם הראשונה?

סייקל מסה ראשון ?

טסט' אנטט 300-500 מ"ג לשבוע ולא יותר מזה במשך 8-10 שבועות
אם אתה ממש רוצה להסחף ? אז תוסיף גם דיבול באיזה 35-40 מ"ג ליום כשאתה עולה בהדרגה ממינון של 25 מ"ג ליום (עולים בהדרגה כדי לבחון את יכולת להתמודד עם תופעות לוואי ואם החומר האוראלי לא משפיע חזק מדי)

תשמור טמוקסיפן בהשג יד למקרה של תופעות לוואי אסטרוגניות ,ובשביל סוף הסייקל תקנה כלומיד (וכמובן שיהיה גם טמוקסיפן לסוף הסייקל ,מאוד חשוב ! )

סייקל גרוע לסייקל ראשון (סייקל גרוע בכלל לדעתי)
אני מאלה שתמיד ישלבו טסט בסייקל שלהם לסייקל ראשון תקח טסט אנטט או טסט סיפיונט כ 300-500 מג לשבוע כמו שshadow ציין אני הייתי מוותר על האורלים בכלל דיבול מאוד רעיל לכבד וההמרה שלו לאסטרוגן מטורפת מה שיגרום לך לעלות בנוזלים כמו בלון מים אם אתה רגיש לגיינו אם דיבול זה יתפתח לך מאוד מהר (אם זה סייקל ראשון אתה לא יודע אם אתה רגשי לגיינו או לא) והשינוי על פרופיל הכולסטרול שלך יושפע לרעה פי כמה וכמה אם דיבול
מאשר אם היית מריץ סייקל של טסט לבד.
קיצר אחי וותר על האורלים תריץ סייקל של טסט בלבד במינון שפוי ותקבל אחלה תוצאות.
ותקרא קצת על החומרים האלה לא ניראה לי שאתה כל כך בקיא בתחום

לשליטה באסטרוגן אני מסכים אם מה שshadow המליץ

סייקל גרוע לסייקל ראשון (סייקל גרוע בכלל לדעתי)
אני מאלה שתמיד ישלבו טסט בסייקל שלהם לסייקל ראשון תקח טסט אנטט או טסט סיפיונט כ 300-500 מג לשבוע כמו שshadow ציין אני הייתי מוותר על האורלים בכלל דיבול מאוד רעיל לכבד וההמרה שלו לאסטרוגן מטורפת מה שיגרום לך לעלות בנוזלים כמו בלון מים אם אתה רגיש לגיינו אם דיבול זה יתפתח לך מאוד מהר (אם זה סייקל ראשון אתה לא יודע אם אתה רגשי לגיינו או לא) והשינוי על פרופיל הכולסטרול שלך יושפע לרעה פי כמה וכמה אם דיבול
מאשר אם היית מריץ סייקל של טסט לבד.
קיצר אחי וותר על האורלים תריץ סייקל של טסט בלבד במינון שפוי ותקבל אחלה תוצאות.
ותקרא קצת על החומרים האלה לא ניראה לי שאתה כל כך בקיא בתחום

לשליטה באסטרוגן אני מסכים אם מה שshadow המליץ

לפחות יש עוד מישהו שמסכים איתי על זה שמוגזם לקחת HCG בכל סייקל.

לפחות יש עוד מישהו שמסכים איתי על זה שמוגזם לקחת HCG בכל סייקל.

לא צריך בכל סייקל לעשות HCG וגם לא PCT

נגיד עשיתה סייקל לא רציני של מתחילים ושבועים אחרי שגמרתה את הסייקל אתה מרגיש ירדה בחשק המיני או משהו בסיגנון אז צריך לעשות ..

ואולי אתה מדבר אל חברה LSP וזה החברה היא טובה..

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים...
א. כן אני יש לי ידע בסיסי בנושא.
הבעיה היא כזאת.. המאמן אומר לי לעשות הרבה דברים בניגוד לכל המידע שאני קורא פה או במקומות אחרים..
סתם לדוגמא... אם תראו את תוכנית האימונים שלי אני כמעט בטוח שתגידו שהיא יותר מידי מנופחת ומפוצצת בסטים... מה שגם אני חשבתי עד שהגעתי אליו... והאמת אני עד היום לא ממש בטוח אם היא עובדת או לא.
אותו הדבר לגבי הסייקל הראשון , בכל מקרה אני יעלה בפניו את הסייקל "הרגיל" למתחילים ונרראה מה הוא יגיד...
אני עוד אחזור עם עידכונים.:}
בכל מקרה אתם ממליצים רק על טסט לבד?
וכמה אמור לעלות לי סייקל כזה?

נערך לאחרונה:

נגיד עשיתה סייקל לא רציני של מתחילים ושבועים אחרי שגמרתה את הסייקל אתה מרגיש ירדה בחשק המיני או משהו בסיגנון אז צריך לעשות ..

כל סייקל צריך PCT ,שיחקת עם המאזן הורמונים של הגוף ואתה צריך לעשות מה שהכרחי כדי גם לשמר את ההישגים שלך וגם לאזן את הגוף שלך בחזרה

ולא,אני לא דיברתי על LSP (איכס)
דיברתי על HCG (כוריגון)

ממש לא נכון HCG אתה לא מריץ כאשר אתה סיימת את סייקל ואתה מרגיש ירידה בחשק המיני HCG אתה תמיד מריץ לפני שאתה מסיים את הסייקל כדי לתת שוק לאשכים שיתחילו ליצר טסט ולהעלות את רמת הLH שלך אם אתה תריץ HCG אחרי סיימת את הסייקל והמאזן ההורמונלי שלך לא מאוזן ורמת האסטרוגן גבוהה אם תקח HCG אתה תגביר את הסיכוי שלך לפתח גיינו מפני ש HCG "מדמה" רמות גבוהות של אסטרוגן מה שמאותת לגוף לייצר טסט באשכים אם רמת האסטרוגן גם ככה גבוהה אתה מזריק HCG אז אתה בעצם מאותת לגוף שיש רמת אסטרוגן גבוהה מה שזה כבר המצב מה שיכול להגביר את הווצרות הגיינו וחוץ מזה מה זה סייקל לא רציני? כל סייקל יסגור את יצור הטסט ברמה כזאת או אחרת

לגבי פותח הפוסט אני לא הייתי בולע כל מה שהמאמן שלך אומר זה שהוא יכול להיות סוס וגדול
לא אומר שהוא מבין מהחיים שלו (רוב הסיכויים שהוא לא מבין כלום) תחקור את הנושא בעצמך
תשאל פה בפורום תקרא תקרא תקרא!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון HCG אתה לא מריץ כאשר אתה סיימת את סייקל ואתה מרגיש ירידה בחשק המיני HCG אתה תמיד מריץ לפני שאתה מסיים את הסייקל כדי לתת שוק לאשכים שיתחילו ליצר טסט ולהעלות את רמת הLH שלך אם אתה תריץ HCG אחרי סיימת את הסייקל והמאזן ההורמונלי שלך לא מאוזן ורמת האסטרוגן גבוהה אם תקח HCG אתה תגביר את הסיכוי שלך לפתח גיינו מפני ש HCG "מדמה" רמות גבוהות של אסטרוגן מה שמאותת לגוף לייצר טסט באשכים אם רמת האסטרוגן גם ככה גבוהה אתה מזריק HCG אז אתה בעצם מאותת לגוף שיש רמת אסטרוגן גבוהה מה שזה כבר המצב מה שיכול להגביר את הווצרות הגיינו וחוץ מזה מה זה סייקל לא רציני? כל סייקל יסגור את יצור הטסט ברמה כזאת או אחרת

לגבי פותח הפוסט אני לא הייתי בולע כל מה שהמאמן שלך אומר זה שהוא יכול להיות סוס וגדול
לא אומר שהוא מבין מהחיים שלו (רוב הסיכויים שהוא לא מבין כלום) תחקור את הנושא בעצמך
תשאל פה בפורום תקרא תקרא תקרא!!!!!!!!!!

אחי ... תודה על התגובה זה אלף..

עכשיו תבינו אני לא איזה ילד שיקפוץ לים בלי לדעת איך לשחות...
המאמן הוא בנאדם שהכין ומכין עד היום מתחרים בלי קשר לעובדה שהוא עשה כבר מאות סייקלים .. בכל זאת אני לא בנאדם שיסמוך על משהו בעיניים עצומות ואני תמיד יחקור וידע בדיוק מה אני לוקח ובאיזה צורה וגם אשאל את דעתם של אחרים בנושא {זה מה שאני עושה פה}...
כרגע מה שנראה לי זה שיש איזה שהוא ניגוד אינטרסים כי הוא גם הבנאדם שגם יארגן אותי אם החומרים..
הוא אמר לי כל מיני דברים מוזרים גם לגבי pct :
"אם משתמשים במינונים נמוכים של חומרים לא תריך pct"
עכשיו כל זה הדליק לי כמה נורות אדומות ודי בלבל אותי ... הרי הוא יארגן לי את הנולבה ו.. או כלומיד אז מה האינטרס?
אם יש פה משהו מאיזור השרון אני בטוח שהוא מכיר תבנאדם.
דעתכם????

זה נראה מוזר מאוד, אין דבר כזה סייקל ללא PCT, הוא באמת בור בכל העניין של הסטרואידים, לאחד כזה אסור להקשיב לקנות ממנו.

זה מזכיר לי מישהו ששאלתי אותו פעם מה ההבדל בין וינסטרול לסטרומבה, אז הוא ענה לי שוינסטרול מעלה במסה וסטרומבה נותן רק כוח, כמעט צחקתי לו בפנים כי בעצם סטרומבה זה וינסטרול. 😣 ועוד הוא אחד שמוכר סייקלים לאנשים. עצוב מאוד. :🙁

אחי ... תודה על התגובה זה אלף..

עכשיו תבינו אני לא איזה ילד שיקפוץ לים בלי לדעת איך לשחות...
המאמן הוא בנאדם שהכין ומכין עד היום מתחרים בלי קשר לעובדה שהוא עשה כבר מאות סייקלים .. בכל זאת אני לא בנאדם שיסמוך על משהו בעיניים עצומות ואני תמיד יחקור וידע בדיוק מה אני לוקח ובאיזה צורה וגם אשאל את דעתם של אחרים בנושא {זה מה שאני עושה פה}...
כרגע מה שנראה לי זה שיש איזה שהוא ניגוד אינטרסים כי הוא גם הבנאדם שגם יארגן אותי אם החומרים..
הוא אמר לי כל מיני דברים מוזרים גם לגבי pct :
"אם משתמשים במינונים נמוכים של חומרים לא תריך pct"
עכשיו כל זה הדליק לי כמה נורות אדומות ודי בלבל אותי ... הרי הוא יארגן לי את הנולבה ו.. או כלומיד אז מה האינטרס?
אם יש פה משהו מאיזור השרון אני בטוח שהוא מכיר תבנאדם.
דעתכם????

אם זה מה שהוא אמר לך אז הייתי מחפש מקור אחר ובטח שלא מקשיב למילה שהוא ואמר
חחחח עכשיו תקשיב כל חומר שתקח יפסיק את יצור הטסט הטבעי כל חומר אין דבר כזה סייקל שלא דורש PCT אין דבר כזה!!!!!!!

אם זה מה שהוא אמר לך אז הייתי מחפש מקור אחר ובטח שלא מקשיב למילה שהוא ואמר
חחחח עכשיו תקשיב כל חומר שתקח יפסיק את יצור הטסט הטבעי כל חומר אין דבר כזה סייקל שלא דורש PCT אין דבר כזה!!!!!!!

מה כוונה יפסיק את יצור הטסט איך יודעים שהוא הפוסק כילו איך מרגשים את זה?

מה כוונה יפסיק את יצור הטסט איך יודעים שהוא הפוסק כילו איך מרגשים את זה?

זה לא שאתה "מרגיש" את זה ייצור טסט עובד ע"י לולאה שך אותות כימיים בין בלוטת ההיפוטולמוס והיותרת בגדול מה שקורה זה שההיפוטלומוס משחררת GnRH ליותרת שבתגובה גורם ליותרת לשחרר FSH ו LH אשר ידועים גם כגונטרופינים LH עובר במחזור הדם עד אשר הוא מגיע לאשכים אשר גורם להם לייצר טסטוסטרון (זה מה שקורה בהסבר פשוט התהליך מן הסתם הרבה יותר מורכב) כאשר אתה מזריק אנדרוגנים (כל סטרואיד אנבולי עובד על קולטנים אנדרוגנים) הגוף מזהה את העודף של ההורמון בגוף ומה שקורה זה negative feedback היצור של FSH ו LH יורד או מופסק לחלוטין מה שגורם לאשכים להפסיק לייצר טסט באופן טבעי כדי לעודד את הגוף להתחיל לייצר טסט מחדש יש צורך ב PCT post cycle therapy לאחר הסייקל כדי לא להגיע למצב של חוסר איזון הורמונלי ולעודד את הגוף לייצר טסט באופן טבעי כמה שיותר מהר.

ההשפעות הפיזיות של חוסר יצור טסט זה התכווצות של האכשכים התכווצות של האשכים משתנה מאדם לאדם ותלויה כמובן באורך הסייקל ובסוג החומרים של הסייקל

• פותח/ת השרשור
שמעו אני מודה לכם על העזרה ... הארתם את עיניי ואני אבדוק את העניין לעומק...

אם אני מבין נכון זה הסייקל שאתם ממליצים אליו:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
8-12 HCG 500iu/EW
12-18 Nolvadex 40/40/20/20
כמה שאלות:
איך אני יודע את המינונים המתאימים לי?

לדוג:
למה 500mgs ולא 300mgs או שאוליי אני צריך להתחיל מ250 בשבוע הראשון ולעלות בהדרגה עד שבוע 10.?..
אותה השאלה גם לגבי הpct..

מה העלות של כזה סייקל פחות או יותר?

אתם חושבים שלהוסיף לזה דיבול כך לאיזה 4 שבועות זה יהיה היסחפות?

ולמה כל כך אוהבים את הטסט ? מה האיכויות שלו לעומת חומרים אחרים?
ומה ההבדל בין שתי הטסט??

אם יש פה משהו מאיזור השרון שמוכן להשאיר לי מייל או משהו שאני יכול ליצור איתו קשר אני אשמח.
תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי,

כמו שהסברתי לך בה"פ, אין כאן סחר על גבי הפורום, נא לקרוא את חוקי הפורום בנעוץ.

מנהל נכבד אם אתה הבנת שאני מחפש דרך פה חומרים אז לא הבנת נכון .
וערכתי את ההודעה למעלה בכל מקרה..
לילה טוב.

שמעו אני מודה לכם על העזרה ... הארתם את עיניי ואני אבדוק את העניין לעומק...

אם אני מבין נכון זה הסייקל שאתם ממליצים אליו:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
8-12 HCG 500iu/EW
12-18 Nolvadex 40/40/20/20
כמה שאלות:
איך אני יודע את המינונים המתאימים לי?

לדוג:
למה 500mgs ולא 300mgs או שאוליי אני צריך להתחיל מ250 בשבוע הראשון ולעלות בהדרגה עד שבוע 10.?..
אותה השאלה גם לגבי הpct..

מה העלות של כזה סייקל פחות או יותר?

אתם חושבים שלהוסיף לזה דיבול כך לאיזה 4 שבועות זה יהיה היסחפות?

ולמה כל כך אוהבים את הטסט ? מה האיכויות שלו לעומת חומרים אחרים?
ומה ההבדל בין שתי הטסט??

אם יש פה משהו מאיזור השרון שמוכן להשאיר לי מייל או משהו שאני יכול ליצור איתו קשר אני אשמח.
תודה.

לגבי הסייקל

1-10 500מג טסט אנטט
לגבי HCG ממש לא 8-12 לא מריצים HCG חודש
אתה מריץ HCG בשבועיים האחרונים של הסייקל 8-10 ומסיים את ה HCG לפני שאתה מתחיל PCT
250IU כל 4 ימים 500IU על סייקל כזה זה מוגזם לגבי נולבה הייתי מריץ 10מג למשך 45 יום
וכלומיד במינון של 100מג למשך 30 יום אין צורך להורדה הדרגתית של המינון בטח לא כמו שאתה רשמת.
אם נבחן את תכנית ה PCT שהצעתי לך מה אנחנו רואים?
האשכים מקבלים שוק ע"י אדמיניסטרציה של HCG בתחילת ה PCT אבל אנחנו מגבילים את לקיחת ה HCG לתקופה של 14 יום מפני שלקיחת HCG לאורך זמן או במינון גבוהה גורמת לדיסניטציה של רצפטור ה LH מה שרק יפגע ב PCT לא יעזור.
לגבי אנטי אסטרוגנים אנחנו משתמשים בהם תוך כדי שימוש ב HCG וגם אחריו כלומיד נלקח לתקופה קצרה יותר בגלל ההשפעה השלילית שלו על בלוטת היותרת (שימוש לאורך זמן של כלומיד גם כן משהה הפרשה של LH) שימוש של נולבה וכלומיד ימשיך את הפרשת ה LH בזמן שרמות הסטס יתחילו לחזור לרמה נורמלית וגם יעזרו במניעת תופעות לוואי אסטרוגניות ההשפעה של אנטי אסטרוגנים בתחילת ה PCT לא באות לביטוי ההשפעה שלהם חשובה לקראת אמצע וסוף תקופת ה PCT אין צורך להוריד בהדרגה את מינוני האנטי אסטרוגנים מפני שכמו שאמרתי ההשפעה שלהם בתחילת ה PCT היא לא מורגשת ולוקח גם ככה זמן לאנטי אסטרוגנים כדי להגיע לרמות מסויימות בדם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית