הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם הספר

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
אני בהתלבטות ואני אשמח לכמה המלצות טובות..
סיימתי כרגע את הספר החמישי של שיר של אש וקרח - ריקוד עם דרקונים...
סדרה מעולה, אחד הסדרות הטובות ביותר (אם לא הכי טובה) שקראתי עד היום, רק חבל שיוצאת הנשמה עד שיוצא ספר..
בכל מקרה, אני מאוד אוהב ספרי פנטזיה ומחפש סדרה טובה לקרוא אותה..
ביינתים מז'אנר הפנטזיה יצא לי לקרוא את : הארי פוטר, שר הטבעות, משחקי הרעב וכמובן שיר של אש וקרח (ממליץ לכל אחד).
שמתי עין על כמה המלצות שראיתי באינטרנט לגבי רומח הדרקון, אמבר וארגון...יש מי שמכיר ?
אני אשמח להמלצות על ספר טוב בז'אנר עם תקציר קטן !

הסדרה האהובה עלי בזאנר היא : The wheel of time
כתב רוברט ג'ורדן. הסדרה מעולה ומעניינת יש גם תרגום מלא לעברית. למרות שאני קראתי את הסדרה באנגלית.
זו סדרה של 14 ספרים שאת שלושת האחרונים השלים סופר אחר , כי ג'ורדן כבר נפטר.
אם אתה אוהב את הזאנר אתה תמות על הסדרה הזו!
😉

אם הצלחת לסיים את מרטין יש לך סבלנות, ולכן יש כמה המלצות. אתה יכול לקרוא את סדרת ה-farseer של רובין הוב (3 ספרים עבים), או את "מחזור שער המוות" הישן והטוב (7 ספרים), ברומח הדרקון יש כמה סדרות מצוינות (כל אלה של וייס והיקמן לדוגמה), ואם יש לך כוח לפנטזיה כבדה יותר אז Otherland של טד ויליאמס (4 כרכים עבים) או סדרה יותר מוכרת שלו, memory, sorrow and thorn (גם 4 כרכים עבים). מה שטוב בכל הסדרות האלה זה שהן גמורות ככה שלא צריך לחכות לספר הבא.

• פותח/ת השרשור
הסדרה האהובה עלי בזאנר היא : The wheel of time
כתב רוברט ג'ורדן. הסדרה מעולה ומעניינת יש גם תרגום מלא לעברית. למרות שאני קראתי את הסדרה באנגלית.
זו סדרה של 14 ספרים שאת שלושת האחרונים השלים סופר אחר , כי ג'ורדן כבר נפטר.
אם אתה אוהב את הזאנר אתה תמות על הסדרה הזו!
😉

קראתי מעט על הסדרה, נראה מבטיח האמת ושמתי לב שישנם 22 ספרים..
קצת ארוך אבל זה לא מה שימנע ממני לקרוא את הספרים !
תודה רבה על ההמלצה אני אסתכל עוד קצת ואבחר

אם הצלחת לסיים את מרטין יש לך סבלנות, ולכן יש כמה המלצות. אתה יכול לקרוא את סדרת ה-farseer של רובין הוב (3 ספרים עבים), או את "מחזור שער המוות" הישן והטוב (7 ספרים), ברומח הדרקון יש כמה סדרות מצוינות (כל אלה של וייס והיקמן לדוגמה), ואם יש לך כוח לפנטזיה כבדה יותר אז Otherland של טד ויליאמס (4 כרכים עבים) או סדרה יותר מוכרת שלו, memory, sorrow and thorn (גם 4 כרכים עבים). מה שטוב בכל הסדרות האלה זה שהן גמורות ככה שלא צריך לחכות לספר הבא.

לגבי רומח הדרקון, שמעתי דברים טובים אבל כשהגעתי לחנות שמתי לב שיש כל כך הרבה ספרים וסדרות ואלוהים יודע איך הולך הסדר... קצת מעיק.
תוכל לכוון אותי קצת מה פה הכי בסגנון של שיר של אש ושל קרח ? מלכים, לורדים, אבירים, דרקונים, טירות וכו' ?

קראתי מעט על הסדרה, נראה מבטיח האמת ושמתי לב שישנם 22 ספרים..
קצת ארוך אבל זה לא מה שימנע ממני לקרוא את הספרים !
תודה רבה על ההמלצה אני אסתכל עוד קצת ואבחר

לגבי רומח הדרקון, שמעתי דברים טובים אבל כשהגעתי לחנות שמתי לב שיש כל כך הרבה ספרים וסדרות ואלוהים יודע איך הולך הסדר... קצת מעיק.
תוכל לכוון אותי קצת מה פה הכי בסגנון של שיר של אש ושל קרח ? מלכים, לורדים, אבירים, דרקונים, טירות וכו' ?

תתחיל עם זה:
http://www.amazon.com/Time-Twins-Dr...d=1348082883&sr=8-5&keywords=dragonlance+weis
זה הספר הראשון בסדרה של 3, ואם אני זוכר נכון יש את כולם מתורגמים לעברית (אבל הם ממש זורמים באנגלית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית