עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רואים יפה מאוד שהוא גדלאתה אמור לסיים SS תוך שלושה-ארבעה חודשים, אין סיבה שזה ימשך חצי שנה.. בכל אופן היית ונשארת שלד, אני באמת לא רואה פה שום שינוי ואין מסה בכלל.
מה משקלי העבודה שסיימת איתם בכלל?
אחוז שומן נמוך או לא, אין עליו שריר בכלל, משקלי העבודה די משקפים את זה.רואים יפה מאוד שהוא גדל
הוא נשאר על אחוז שומן נמוך ולא עלה מספיק במשקל ל חצי שנה -_-
אבל הוא עדין גדל
בSS אני מכוון ל3 קילו בחודש לפחות ><
אגב זה באמת לא ניראה כמו 8 קילו ניראה יותר כמו 2-3
כניראה הרגלים
ואו המשקלים באמת נמוכים נוראאחוז שומן נמוך או לא, אין עליו שריר בכלל, משקלי העבודה די משקפים את זה.
גבר, לפי דעתי יכולת הרבה יותר, תבדוק מה אתה עושה לא בסדר; גם לא קיבלת מסה כמעט וגם משקלי העבודה שלך הם משקלים שאמורים להשיג תוך חודש ב-SS ולא תוך חצי שנה, בין אם הפסקת באמצע או לא.
אתה אמור לסיים SS תוך שלושה-ארבעה חודשים, אין סיבה שזה ימשך חצי שנה.. בכל אופן היית ונשארת שלד, אני באמת לא רואה פה שום שינוי ואין מסה בכלל.
מה משקלי העבודה שסיימת איתם בכלל?
ריפטו אמר. אל תבקש ציטוט כי אני לא אלך לחפש, אבל אני יודע שריפטו אמר.איך הגעת לקביעה הזו?
ריפטו אמר. אל תבקש ציטוט כי אני לא אלך לחפש, אבל אני יודע שריפטו אמר.
תודה לכולם על העצות. חשבתי לרשום פה את התפריט שלי למרות שזה לא בדיוק הפורום המתאים כיוון שכבר התחיל פה דיון.
ארוחה 1: 250 גרם גבינה לבנה 5% + 3 פרוסות לחם מלא
ארוחה 2: 100 גרם בשר + 100 גרם אורז/פסטה
ארוחה 3: קופסה טונה במים + 3 פרוסות לחם מלא
ארוחה 4: ג'בטה עם ירקות + פרוסה גבנ"צ + 2 פרוסות רוסטביף
ארוחה 5: כריך ריבה (2 פרוסות לחם מלא)
ארוחה 6 (אחרי אימון): שייק עם 3 פירות, אגוזים, חלב ו-100 גרם שיבולת שועל. בלי אבקה.
זה לא מספיק?? :(
רשום ערכים סופיים של חלבונים, שומנים, פחמימות וקלוריות.
והופה- פתרת לעצמך את הבעיה 😛 תתחיל לאכול אחי ותראה תוצאותהנה:
קלוריות: 2267
חלבון: 120 גרם (24%)
שומן: 43 גרם (8%)
פחמימות: 344 גרם (68%)
תוסיף עוד 12 גרם חלבון לפי דעתיהנה:
קלוריות: 2267
חלבון: 120 גרם (24%)
שומן: 43 גרם (8%)
פחמימות: 344 גרם (68%)
והופה- פתרת לעצמך את הבעיה 😛 תתחיל לאכול אחי ותראה תוצאות
מעט מדי שומן בתפריט.