הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חצי שנה עם SS

• פותח/ת השרשור droy
  • פורסם בתאריך
אתה יכול לפרט?

וואלה.. תמיד ניסיתי להיזהר משומן. כמה להוסיף? אילו מקורות טובים לשומן יש?

אתה צריך לאכול באיזור ה2700-3000 קלוריות ביום כדי לנצל הכי טוב את הגדילה שאמורה לבוא אצלך לגבי החלבון הייתי מוסיף עוד איזה 30 גרם ביום ועוד לשומן ממקורות כמו אגוזים שקדים טחינה ושמן זית ואולי עוד קצת לפחמימה בגדוד תתחיל לנסות לאכול יותר ולהגיע לאיזור ה2700-3000 קלוריות ביום אתה גם תראה עלייה משמעותית במשקלי עבודה וגם במאסת שריר שלך

שינוי ממש קטן אם בכלל לחצי שנה ! גם ההתקדמות במשקלים נורא נמוכה ! 40 קילו בדדליפט למשל עלייה בחצי שנה ? מה אתה עושה בחדר ככושר?
בכל מקרה תוסיף קלוריות תתן בראש תעלה כל אימון משקל כי נראה שאתה לא עושה זאת באופן רציף או נכון , תוסיף הרבה פחמימות וגם חלבון תוסיף תקפיד לישון טוב
וסע להרים כבד
בהצלחה 😃

ריפטו אמר שכל עוד שממשיכים להוסיף משקל למוט מאימון לאימון, צריך להמשיך עם התוכנית.

אל תבקש ציטוט, כי אני לא אלך לחפש.
ואצל רוב האנשים זה נעצר אחרי 3-4 חודשים כי זה אורכה הממוצע של התוכנית, אין סיבה שהוא ימשיך SS חצי שנה בייחוד כשברור לנו שהוא לא העלה משקל על המוט מאימון לאימון!

מה 3000 קלוריות? הבחור שוקל 66 קילו. תכניס 2500 זה מעל ומעבר,בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם העצות.

בינתיים החלטתי להוסיף לתפריט עוד 100 גרם שיבולת שועל, פרי, להחליף את הכריך עם הריבה בכריך עם חמאת בוטנים, ולנשנש במהלך היום קצת אגוזים.

נראה מה יקרה...

אחזור לעדכן

לפי דעתי אין טעם לאכול סתם בכמויות. אפשר להצליח יופי בתוכניות כוח לרבות SS עם מאזן חיובי שלא לא גדול מדי וגם ולא להראות כמו פח זבל בסוף התוכנית.

300-500 מעל התחזוקה מספיק.

אני מסכים עם מון לייט אבל בכל זאת צריך לבדוק מה הבעיה. אולי האימונים לא היו מספיק עצימים או\ו לא עיקביים.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי אין טעם לאכול סתם בכמויות. אפשר להצליח יופי בתוכניות כוח לרבות SS עם מאזן חיובי שלא לא גדול מדי וגם ולא להראות כמו פח זבל בסוף התוכנית.

איך אני יודע מה התחזוקה שלי?

איך אני יודע מה התחזוקה שלי?
תכתוב בגוגל מחשבון bmr , תכנס שם לגולינגו למשל תכניס נתונים , את התוצאה שיוצאת לך במחשבון bmr תכפיל ב1.2
התוצאה שתצא לך אחר ההכפלה זוהי התחזוקה שלך בקלוריות .

אולי בשלבים הראשונים זה נכון אבל לאט לאט כשהתוכנית מתקדמת והמשקלים גדלים מגיעים לשלב שצריך לאכול יותר מזה כדי להתקדם אני לא מדבר על החזירים שמגיעים ל5000 קלוריות ביום אני רק אומר שלפעמים כדי להתקדם תצטרך גם להגיע למצבים של 800 קלוריות לפחות מעל התחזוקה

לא מדויק,

אפשר למשוך עם מאזן קלורי חיובי מבוקר ולא גדול 300-500 קלוריות לאורך כל התוכנית. ככל שמתקדמים בתוכנית ומתפתחים אפשר לעדכן את חישוב התחזוקה ועדיין לצרוך מה שאמרתי.

אין שום טעם להיות במאזן קלורי גבוה סתם. זה לא יגרום לך להרים יותר או להתאושש מהר יותר.

תחליף תגבינה לבנה בקוטג', תעיף תכריך ריבה המטומטם הזה בפסטרמה או משהו חיוני יותר

מצטער לבאס אותך אבל שום שינוי אני לא רואה פה, במיוחד שבשנה הראשונה של האימונים אמורים לגדול בצורה הכי משמעותית.
אני לא יודע מה עשיתה עד עכשיו בחדר כושר חצי שנה עם SS כשאתה תקוע שנים על משקלים כי אין סיכוי שעליתה כל אימון במשקלים מבלי להיתקע הרבה פעמים.
אני חושב שעדיף כבר לעבור לתכנית אחרת, FBW או AB.

מצטער לבאס אותך אבל שום שינוי אני לא רואה פה, במיוחד שבשנה הראשונה של האימונים אמורים לגדול בצורה הכי משמעותית.
אני לא יודע מה עשיתה עד עכשיו בחדר כושר חצי שנה עם SS כשאתה תקוע שנים על משקלים כי אין סיכוי שעליתה כל אימון במשקלים מבלי להיתקע הרבה פעמים.
אני חושב שעדיף כבר לעבור לתכנית אחרת, FBW או AB.
זה לא קשור לתוכנית זה קשור לאוכל - הוא צריך להתחיל לאכול יותר כדי לראות שינוי משמעותי

תקצץ את הפחמימות המסריחות ותתחיל לאכול שומן וחלבון. תכניס פלוס קלורי של 500. חכה שתתקע במשקלים גבוהים ואז תכניס עוד.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית