הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אז איך לא מגיעים למצב של Zyzz?

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
למי שלא מכיר הבן אדם היה בן 22 וקיבל דום לב ומת לפני שנה בידיוק, מן הסתם בטח היה חי על הבולדנון

184156_273281036019872_6988209_n.jpg

65146_442898812225_351749002225_5052141_5165690_n.jpg

252126_270705279610781_6988359_n.jpg
306927_281938018487507_4394247_a.jpg

184016_273281672686475_3778932_n.jpg

226181_270811546266821_3668419_n.jpg

יש איזה טיפים כמה שפחות להמנע ממצב של.... התקף לב בעקבות שימוש?
אני מתכוון למעקבים תוך כדי הסייקל או בדיקות לפני , של לב ועוד כל מה שצריך בגופינו

או ששימוש בסטרואידים זו רולטרה רוסית?

נערך לאחרונה:
זה מתחיל מזה שמישהו עם בעיות לב כנראה לא צריך לגעת במה שהוא נגע, או לפחות לעשות את זה תחת פיקוח.

וחוץ מזה לך תדע אולי הוא לקח כל מני דברים ממריצים וכל זה בשילוב סאונה דפק אצלו משהו.
הרי גם ככה רוב האנשים מתפדחים להודות שהם משתמשים, אז להגיד שהוא הרג את עצמו כי הוא היה אידיוט? "בעיה בלב" נשמע יותר טוב מ"הוא לא ידע מה הוא עושה והרג את עצמו".

וחוץ מזה לך תדע אולי הוא לקח כל מני דברים ממריצים וכל זה בשילוב סאונה דפק אצלו משהו.
הרי גם ככה רוב האנשים מתפדחים להודות שהם משתמשים, אז להגיד שהוא הרג את עצמו כי הוא היה אידיוט? "בעיה בלב" נשמע יותר טוב מ"הוא לא ידע מה הוא עושה והרג את עצמו".
מסכים עם כל מילה!

היה ידוע שZYZZ השתמש בטרן,טסט,קלן,T3 ואפילו שמועות על DNP.
קח את כל אלה + בעיה מולדת בלב + שימוש בסמים = סיכון גבוה להתקף לב, שלא נדבר על הסאונה שבטוח לא תרמה בנושא.

שחכו לציין שהוא היה מעשן, שותה אלכהול, משתמש בסמים קלים עד כבדים. אי אפשר להניח את האצבע על מה הרג אותו בדיוק, אולי שילוב של הכל ביחד.
וגם יכול להיות בלי שום קשר לסמים או לסטרואידים, ישנם המון מקרים שאנשים פשוט באמצע הרחוב מקבלים דום לב, אפילו הבריאים ביותר. רק לא מזמן קראתי על מקרה בלוונדון על רוכב אופניים שיצא לרכיבת בוקר ולא חזר כי הלב שלו פשוט עצר.

סטרואידים + סמים כבדים + ממריצים + מסיבות + משטנים + אלקוהול = מוות

מי אמר שהוא בכלל היה על סטרודאים?

הוא אף פעם לא הסתיר את זה, בלי קשר, הבחור היה חי על משטנים, טרן ובולדנון וממריצים למיניהם
לא היה אכפאת לו מהבריאות בכלל

steroid-injection1.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קלן מאוד מסוכן ללב אפילו יותר מאנבוליים למינהם.
קלן זו תרופה לאסטמה
לא אגיד לך שזה הכי בריא אבל אתה מגזים מאוד כי לא נרשמו עדיין מקרי מוות מקלנבוטרול
הרבה רופאים גם אומרים שהם לא מבינים למה התרופה הזאת לא חוקית....

24,יש לו קצת מסה ואחלה חיטוב.
מסקנה...הוא בטח על חומרים,לפי התבטאות שלך,אתה במרחק שנות אור מהתחלת סייקל.
יש לו קצת מאסה וחיטוב? חח הבן אדם שקל לפני שהוא מת קרוב ל100 קילו על 8 אחוזי שומן גובה 186
בהתחלה אמרת שהוא לא נראה לך טבעי, אחרי זה רשמת שהוא בטח על חומרים, תחליט אחי
ולשאלתך אני סיימתי סייקל בידיוק היום של חודשיים, מה זה קשור אבל?

קלן זו תרופה לאסטמה
לא אגיד לך שזה הכי בריא אבל אתה מגזים מאוד כי לא נרשמו עדיין מקרי מוות מקלנבוטרול
הרבה רופאים גם אומרים שהם לא מבינים למה התרופה הזאת לא חוקית....

יש לו קצת מאסה וחיטוב? חח הבן אדם שקל לפני שהוא מת קרוב ל100 קילו על 8 אחוזי שומן גובה 186
בהתחלה אמרת שהוא לא נראה לך טבעי, אחרי זה רשמת שהוא בטח על חומרים, תחליט אחי
ולשאלתך אני סיימתי סייקל בידיוק היום של חודשיים, מה זה קשור אבל?

זה היה בצניות,הזריק לא הזריק הוא כבר הסטוריה.
על איזה סייקל היית? איך התוצאות?

• פותח/ת השרשור
תוצאות בסייקל יהיו תלויים בתזונה שלך תאכל אורגני תאכל מאכלים נקיים חלבון נקי פחמימה שומן נקיים ללא עיבודים ודברים תעשייתים אתה תראה שריר נקי
עשיתי וינסטרול + טסוטסרון סייקל ראשון עליתי 7 קילו נקיים

בידיוק היום סיימתי את השוט האחרון, רק אני מרגיש דיכאון? ואלה איזה תקופה זהב זאת הייתה חודשיים של כיף חיים כוח אימונים , עליה בשריר, עליה בחוזק זיונים כוסיות .. הרגשה של מלך

עוד חודשיים אני אכנס למשהו קצת יותר רציני, הכתר יחזור לראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית