הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות איכותיות

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך
אז ככה, חבר יכול לארגן לי את האוזניות של ד''ר דרה מקוריות עם האריזה ב300. כדאי לי לקנות או שאני יכול לקנות אוזניות יותר איכותיות ב300?
חד משמעית, לא.
ביטס זה זבל עם באסים מוגזמים וחוסר בווקליות, יש המון אוזניות שעוקפות את הביטס בטווח מחירים הזה.

soundmagic e10 עם לא טעיתי בשם, חברה לא מוכרת,הזמנה מי חו"ל, הזמנתי 2 במחיר של 50 דולר כל אחד, תעשה חיפוש בפורומים בחו"ל, פר מחיר אוזניות מטורפות ששות לאוזניות שעולות פי שתיים מהאוזניות הללו.ממליץ בחום!!!!

אז ככה, חבר יכול לארגן לי את האוזניות של ד''ר דרה מקוריות עם האריזה ב300. כדאי לי לקנות או שאני יכול לקנות אוזניות יותר איכותיות ב300?
תלוי איזה ז'אנר אתה שומע; חבר שלי יבואן של ביטס בארץ והייתי אצלו אתמול כי קניתי HTC ONE X ויש לי שם צ'יפ של ביטס, אז הוא נתן לי את כל האוזניות של ביטס לניסיון [כל מה שיש באתר] ובתור אחד ששומע מטאל הסאונד היה פשוט מחריד. ביטס טובות רק לז'אנרים כמו היפ הופ, טראנסים וכו'.

לך על הביטס הכי משתלם במחינת מחיר שהוא נתן לך סטייל ואיכות יהיה לך סבבה אם אין לך זאנר ספציפי ..גם לי יש אותם ואחלה להתאמן איתם

• פותח/ת השרשור
הזמתי גם לאחותי זיוף של סטודיו HD ב 13.5 דולר , שמעתי בזיוף הם אחלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית