ייעוץ אפדרין וכאבי ראש

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
אני כבר שבועיים משתמש באפדרין.
בשבוע הראשון השתמשתי חצי שעה לפני האימון עם כדור קפאין ולא הרגשתי שום תופעות לוואי.
בשבוע השני (השבוע הזה שעבר) העלתי את המינון למנה בבוקר ואחת חצי שעה לפני האימון לפי ההמלצות.

אז פתאום, באימוני משקולות התחילו לי כאבי ראש חזקים במיוחד שלוחצים לי ברמה מאוד חזקה על הראש. הרגשתי את הדופק בראש, כאילו הוא עומד להתפוצץ. לכן בימים האחרונים הורדתי את המינון למנה אחת או בכלל לא.

ניגשתי להבדק אצל הרופא כמה שעות לאחר לקיחת המנה בבוקר והוא אמר שהדופק והלחץ דם שלי תקין לגמרי. יכול להיות שבמאמץ אני מגיע ללחץ דם גבוה בהרבה? האם זה באמת האפדרין גורם לכאבי ראש?

כן זו אחת מהתופעות לוואי, זה גם יכול להיות בגלל עליות או ירידות דרסטיות בלחץ הדם במיוחד בזמן אימון.
או שתוריד את המינון, או שתסבול עד שהגוף יתרגל אם זה לא יקרה החומר לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
כן זו אחת מהתופעות לוואי, זה גם יכול להיות בגלל עליות או ירידות דרסטיות בלחץ הדם במיוחד בזמן אימון.
או שתוריד את המינון, או שתסבול עד שהגוף יתרגל אם זה לא יקרה החומר לא בשבילך.
תוך כמה זמן זה אמור לעבור? זה מעצבן! הורדתי משקלים בכל התרגילים כדי שזה לא יקשה עליי ואני מרגיש כמו כוסית!

בעיקרון אני מתכנן לחזור למנה אחת ביום בבוקר. זה לדעתי יספיק.

זה אמור להעלם תוך שבועיים, אם לא, תנסה להשאר על מינון נמוך יותר או לקחת חברה אחרת של אותו החומר.

• פותח/ת השרשור
אוקי אני אשאר על מנה אחת בבוקר או לפני אימון (למרות שאני מאמין שכדאי רק בבוקר כי ההשפעה של הכדור היא רק באימון).

איזה עוד חברות יש חוץ מהיונקסו 30?

יש ארסן שזה כבר פחות נפוץ בארץ, יש את היבוא החדש של הארסן (ללא הלוגו) ויש משהו בשם ATOM ששמעתי עליו לאחרונה שמגיעה מאנגליה, כמו כן יש גם את ההודי שרשום על כל כדור E אבל יש ממש מעט בארץ לא נראה לי שנשאר.

• פותח/ת השרשור
על האפדרין שלי לא רשום כלום.
יש לי גם 2 כדורים של ארסן, אתה אומר שווה לנסות אותו עוד שבוע / שבועיים?

על האפדרין שלי לא רשום כלום.
יש לי גם 2 כדורים של ארסן, אתה אומר שווה לנסות אותו עוד שבוע / שבועיים?
כן הארסן זה משהו חזק פיצוץ מיוחד אין דברים כאלה אתה תעוף לשמיים ותגדל עוד בייספ על הבייספ

כולה אפדרין אחי, סוג אחר

• פותח/ת השרשור
כן הארסן זה משהו חזק פיצוץ מיוחד אין דברים כאלה אתה תעוף לשמיים ותגדל עוד בייספ על הבייספ

כולה אפדרין אחי, סוג אחר
LOL
לא אמרתי שהוא יעשה לי משהו, סך הכל שאלתי את משה אם יהיה הבדל בינהם.

קורן, הכל בסדר? 🚬🤪🚬

כולה אפדרין אחי, סוג אחר
חכה דיזל יקרא את זה:nono: ציטוט דיזל אומר:
"בארסן יש 500% חומר כאשר הוא שווה ערך לDNP ובכל השאר אין אחי הכל חרא רק 25% פעיל, כי מי אמר? "אנשים שמבינים אמרו" "

בכדורים החדשים אין יותר לוגו.
ואם זה זיוף קשה להגיד, תנסה תראה איך זה משפיע.

חכה דיזל יקרא את זה:nono: ציטוט דיזל אומר:
"בארסן יש 500% חומר כאשר הוא שווה ערך לDNP ובכל השאר אין אחי הכל חרא רק 25% פעיל, כי מי אמר? "אנשים שמבינים אמרו" "
בשילוב עם אומגה 3 והרבה חלבון וקפיאין זה פצצת אנרגיה שורפת שומן על מה ת'מדבר 😆

בכדורים החדשים אין יותר לוגו.
ואם זה זיוף קשה להגיד, תנסה תראה איך זה משפיע.
נסיתי(הטעם ממש מר) בלי קפאין. נתן אנרגיה בקטנה והרגשה לא רגילה בכללי.משום מה אחרי אימון אני מרגיש שהנשימות שלי ממש קלות כאילו כל דרכי הנשימה נפתחו.. יש קשר?

נערך לאחרונה:
לא מבין למה אתה חופר אחי ,אני במקומך לא הייתי נוגע בזה אם אתה מתאר פה איך אתה מרגיש מזה ,
ד"א עם קצת חיפוש נכון אתה יכול להגיע לאחלה אפדרין ואם אתה שואל את דעתי יש עדיין בשוק תרכובות שך ECA EPHEDRINE,CAFEINE,ASPERINE

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית