הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש מונח לבעיה הזו?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני לא יודע אם זה נחשב ל"בעיה" אבל שמתי לב שאני היחידי שזה קורה לו..
בגדול כל שטח של מקום נראה לי קטן מדי, זאת אומרת שתמיד כשאני אסתכל על שטח ריק ואני אנסה לדמיין אובייקטים להכניס בו אני תמיד אחשוב שאין מספיק מקום, וזה מתבטא בהמון תחומים לדוגמא: כשאני עם האוטו ואני רואה חניה פנויה, אני תמיד חושב שהאוטו לא יכנס שם ושאני עלול להתנגש באחת המכוניות, ופרקטית האוטו נכנס לשם + אפשר לצאת מהאוטו בלי להצטופף; כשאני עובד במחסן ויש לי משטח שאני אמור להכניס בין שני משטחים, תמיד אני מרגיש שאין מספיק מקום ותמיד יש מקום; אפילו הכי פשוט - שני המבורגרים לתוך תבנית חד פעמית, אני מרגיש שאין שם מקום אפילו להמבורגר אחד ונכנסים שם שניים.

יש לזה איזה מונח? בעיה רפואית אולי? או שזה דבר נורמאלי לגמרי? תודה.

לך לפסיכולוג, אתה מסתיר בעיה אחת בבעיה שנייה..

• פותח/ת השרשור
לך לפסיכולוג, אתה מסתיר בעיה אחת בבעיה שנייה..
למה אתם חייבים תמיד לנפח כל אשכול שלי? לעזאזל אני שואל שאלה פשוטה, רבאק מה הקשר בין פסיכולוג לראייה?
וואי, פשוט מחרפנים אותי האנשים פה שלא יודעים להגיב תגובה אחת נורמאלית.

קוראים לזה טמטום זה לא דבר שכדורים מטפלים בוא לך תעשה השתלת מוח או תשתמש במוח עזר.

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה טמטום זה לא דבר שכדורים מטפלים בוא לך תעשה השתלת מוח או תשתמש במוח עזר.
כפרה, כל המוניטין שלך הלך בטענה שאתה פשוט.. לא מצחיק, אינספור איש העירו לך על זה, למה אתה ממשיך לספר בדיחות? אני במקומך הייתי תופר לעצמי את השפתיים, או במקרה שלך את האצבעות.

כפרה, כל המוניטין שלך הלך בטענה שאתה פשוט.. לא מצחיק, אינספור איש העירו לך על זה, למה אתה ממשיך לספר בדיחות? אני במקומך הייתי תופר לעצמי את השפתיים, או במקרה שלך את האצבעות.
אתה עדיין מטומטם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה אתם חייבים תמיד לנפח כל אשכול שלי? לעזאזל אני שואל שאלה פשוטה, רבאק מה הקשר בין פסיכולוג לראייה?
וואי, פשוט מחרפנים אותי האנשים פה שלא יודעים להגיב תגובה אחת נורמאלית.
כי זה בעיה פסיכולוגית, לא יותר מזה.
אתה נוטה כנראה להטיל ספק מסיבה מסויימת.

• פותח/ת השרשור
כי זה בעיה פסיכולוגית, לא יותר מזה.
אתה נוטה כנראה להטיל ספק מסיבה מסויימת.
זה לא קשור להטלת ספק, אלא בראייה עצמה.

נגיד אם יש רווח של |______| אני רואה את זה כ- |____|, אני כאילו לא יכול להצליח לדמיין אובייקט בתוך הרווח הזה במימדים האמיתיים שלו.
אין שום קשר לפסיכולוגי.

נגיד אם יש רווח של |______| אני רואה את זה כ- |____|, אני כאילו לא יכול להצליח לדמיין אובייקט בתוך הרווח הזה במימדים האמיתיים שלו.
אין שום קשר לפסיכולוגי.
אם אתה, בניגוד אליי, מאמין שהבעיה אינה פסיכולוגית, אלא ממשית או בעיה מציאותית בעין, תפנה לרופא משפחה, או אפילו לרופא עיניים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה, בניגוד אליי, מאמין שהבעיה אינה פסיכולוגית, אלא ממשית או בעיה מציאותית בעין, תפנה לרופא משפחה, או אפילו לרופא עיניים.
כתבתי בפורום BeOk במחלקה של רפואת עיניים, נראה מה יגיד לי.
סתם רציתי לבדוק אם יש אולי מושג לאנשים כאלה, אולי קוראים לזה לקות בראייה מרחבית או משהו בסגנון.

אין שום קשר לפסיכולוגי.
זה נישמע כמו הפרעת היתנהגות כפייתי אבל קשה לי להאמין שזה זה מה שיש לך אגב זה שהייתה כבר מזהה את את זה

יכול להיות שיש לך דרך מחשבה מישלך זה הכול
אתה מכיר את האנשים האלו שיש לך קטעים כאלו למשל שאתה הולך מכות אתה חייב שהבחור לידך יכה קודם אם יד שמאל רק אז אתה מחזיר

זה פאקים קטנים כאלו שיש לכול בן אדם

• פותח/ת השרשור
זה נישמע כמו הפרעת היתנהגות כפייתי אבל קשה לי להאמין שזה זה מה שיש לך אגב זה שהייתה כבר מזהה את את זה

יכול להיות שיש לך דרך מחשבה מישלך זה הכול
אתה מכיר את האנשים האלו שיש לך קטעים כאלו למשל שאתה הולך מכות אתה חייב שהבחור לידך יכה קודם אם יד שמאל רק אז אתה מחזיר

זה פאקים קטנים כאלו שיש לכול בן אדם
חחחחחחחחח מכיר את זה שיש מדרכה עם לבנים אפורות נגיד וכל חצי מטר יש איזה ריבוע בצבע ורוד או משהו מלבנים? אני מאלה שלא יכולים ללכת על הורוד כי זה מרגיש כאילו אני הולך על קבוצה של BABY DUCKS ושהם סובלים כשאני דורך עליהם חחח
פעם הלכתי עם חבר בשישי והוא כל הזמן דרך על זה אז דחפתי אותו לכביש ואמרתי לו "אוף שיגעת אותי! תלך רק על הכביש עכשיו, אל תעלה" והוא הלך חצי עיר על הכביש חחחח

ניראה סתם כמו עוד פוסט צומי שלך אתה צריך למצוא חברים ולחסוך לנו את הצורך שלך בתשומת לב

• פותח/ת השרשור
ניראה סתם כמו עוד פוסט צומי שלך אתה צריך למצוא חברים ולחסוך לנו את הצורך שלך בתשומת לב
סיפקת לי.. צומי..
backpain-1292835351.jpg

אני לא יודע אם זה נחשב ל"בעיה" אבל שמתי לב שאני היחידי שזה קורה לו..
בגדול כל שטח של מקום נראה לי קטן מדי, זאת אומרת שתמיד כשאני אסתכל על שטח ריק ואני אנסה לדמיין אובייקטים להכניס בו אני תמיד אחשוב שאין מספיק מקום, וזה מתבטא בהמון תחומים לדוגמא: כשאני עם האוטו ואני רואה חניה פנויה, אני תמיד חושב שהאוטו לא יכנס שם ושאני עלול להתנגש באחת המכוניות, ופרקטית האוטו נכנס לשם + אפשר לצאת מהאוטו בלי להצטופף; כשאני עובד במחסן ויש לי משטח שאני אמור להכניס בין שני משטחים, תמיד אני מרגיש שאין מספיק מקום ותמיד יש מקום; אפילו הכי פשוט - שני המבורגרים לתוך תבנית חד פעמית, אני מרגיש שאין שם מקום אפילו להמבורגר אחד ונכנסים שם שניים.

יש לזה איזה מונח? בעיה רפואית אולי? או שזה דבר נורמאלי לגמרי? תודה.

וכשבאת לזיין בפעם הראשונה, מה קרה? גם חשבת שזה לא יכנס וויתרת?

אפילו קונדום אי אפשר לשים עם הפרעה כזאת כשחושבים על זה...

• פותח/ת השרשור
וכשבאת לזיין בפעם הראשונה, מה קרה? גם חשבת שזה לא יכנס וויתרת?

אפילו קונדום אי אפשר לשים עם הפרעה כזאת כשחושבים על זה...
אתה יודע, הראייה הזו לא בהכרח כזו רעה..
אתה משחק אותה כזה גדול אבל אני רואה אותך כזה קטן.
אידיוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית