הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביצוע סייקל ראשון אפדרין- עזרתכם

• פותח/ת השרשור aviel
  • פורסם בתאריך

aviel

משתמש מתחיל
212
0
נק' מוניטין:
15
212
0
שלום לכולם,
אני חדש בפורומים ויצא לי לקרוא את המאמרים השונים באתר, גם קצת חפרתי בארכיון והאתר הזה פשוט מדהים אני חייב לציין.
אז ככה, אני כבר חודשיים עובד על חיטוב, וכשבועיים לוקח פורמולת אפדרין אבל הבנתי שהדברים האלה זבל ולכן מעוניין להתחיל סייקל של אפדרין רפואי (קנדי כנראה)+כדורי קפאין 200 מ"ג.

נתונים יבשים:
משקל: 56
גובה: 1.63
א"ש : מעריך 16 (הייתי מעלה תמונה לאתר אבל צריך מינימום הודעות...)

אז לפי חפירה בארכיון הבנתי שגם במשקל שלי יהיה הכי עדיף לעשות 40mg אפדרין+400mg קפאין בחילוק לפעמיים ביום (אלא אם כן תמליצו משהו אחר..)

כמה שאלות:
* ראיתי שיש המון חברות שונות לאפדרין הרפואי (Synergenex, Kaizen וכו') - האם יש עדיפות לאחת ? הבנתי שלKaizen יש תקן USP למרות שאין לי מושג מה זה אומר... מה עדיף?
*אותה שאלה לגבי כדורי קפאין... יש חברה מועדפת?

אשמח לעזרה.
גמר חתימה טובה לכולם.

בין 16 מ"ג ל- 24 מ"ל עם כדור קפאין (200 מ"ג) פעמיים ביום 30-40 דקות לפני האוכל על קיבה ריקה.
מנה בבוקר מנה לפני האימון או אמצע היום מתי שיש ירידה באנרגיות או רעב חזק.
יש להמתין לפחות 4 שעות בין מנה למנה. לא לערבב עם פורמולות או משקאות אחרים שמכילים קפאין.

* ראיתי שיש המון חברות שונות לאפדרין הרפואי (Synergenex, Kaizen וכו') - האם יש עדיפות לאחת ? הבנתי שלKaizen יש תקן USP למרות שאין לי מושג מה זה אומר... מה עדיף?

usp מוודא שהכדור מכיל את הכמות מ"ג שמצויה על גב האריזה. מנסיון שלי עם Kaizen, עובד מעולה.
הכדורים באים - 8 מ"ג פר כדור.

תתחיל מכדור אחד ביום, יום למחרת כדור אחד פעמיים ביום, תעלה את המינונים לאט לאט בכדי לראות אם יש לך איזשהי רגישות לחומר או לממריצים.
אפדרין יכול להיות מסוכן לאנשים עם מחלות לב או סובלים מלחץ דם, לכן חשוב מאוד שתקרא טוב טוב על התופעות לוואי ולמי אסור להשתמש.

פרטים נוספים אתה יכול למצוא כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על המענה, די סגרת לי את כל הפינות.
רק שאלה אחת - לגבי הקפאין, יש עדיפות לחברה מסויימת? או שזה אותה הגברת בשינוי אדרת?
והאמת יש לי אפילפסיה (ברמה קלה, תודה לאל 7 שנים בלי התקף ולפניו 5 שנים בלי) ואני נוטל דפלאפט אך התייעצתי עם רופא והבנתי שכדורי אפדרין לא מעוררים התקף (למרות שבכללי הוא לא המליץ לי על אפדרין משום מה חחח)

קודם כל תודה רבה על המענה, די סגרת לי את כל הפינות.
רק שאלה אחת - לגבי הקפאין, יש עדיפות לחברה מסויימת? או שזה אותה הגברת בשינוי אדרת?
והאמת יש לי אפילפסיה (ברמה קלה, תודה לאל 7 שנים בלי התקף ולפניו 5 שנים בלי) ואני נוטל דפלאפט אך התייעצתי עם רופא והבנתי שכדורי אפדרין לא מעוררים התקף (למרות שבכללי הוא לא המליץ לי על אפדרין משום מה חחח)
הכדורי קפאין של PROLAB הם הכי טובים, בארץ עולים כ75 שקלים.

קודם כל תודה על התגובה!
שאלה קטנה - לפי מה אתה קובע שהם הכי טובים? לפי ביקורות/מכירות? או משהו אחר? אשמח לתשובתך
לפי ביקורות, ניסיון.
תשאל כל אחד, הוא הקפאין שעובד הכי טוב על כולם, גם המחיר מעולה 🤡

• פותח/ת השרשור
תודה חברים על התגובות!
שאלה באמת אחרונה - יש אולי דעות על הקפאין של Kaizen ? כי הם זולים משמעותית

• פותח/ת השרשור
האמת שכן, פשוט זה יוצא זול משמעותית... למרות שאם אין יותר מדי ביקורות על הקפאין של kaizen אז אני אקנה את הפרולאב כי יש לי דפקה לקנות את מה שנחשב הכי טוב חח

האמת שכן, פשוט זה יוצא זול משמעותית... למרות שאם אין יותר מדי ביקורות על הקפאין של kaizen אז אני אקנה את הפרולאב כי יש לי דפקה לקנות את מה שנחשב הכי טוב חח
אסור לדבר על הזמנות מחו"ל, בכל מקרה, שלח לי הודעה למייל רגע [email protected]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית