הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון press 50kg

אל תתאמץ לאחוז את המוט כשהוא למטה, תשעין את המוט על הכתף הקדמית ותוציא מרפקים מעבר למוט.

חוץ מזה יפה מאוד!

אני חושב שאתה צריך להשען יותר ע''י ההיפס (האגן) ולא עם הגב, ז''א לפני כל החזה תנסה במקום לטות אחורה עם הגב פשוט לדחוף קצת את האגן קדימה... צריכה להיות יותר תנועה עם האגן, לפחות ככה היו אומרים בפורום של ריפטו...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צריך להשען יותר ע''י ההיפס (האגן) ולא עם הגב, ז''א לפני כל החזה תנסה במקום לטות אחורה עם הגב פשוט לדחוף קצת את האגן קדימה... צריכה להיות יותר תנועה עם האגן, לפחות ככה היו אומרים בפורום של ריפטו...
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אתה יכול לנסות להסביר לי עוד פעם?
וblast אין בעיה תודה!

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אתה יכול לנסות להסביר לי עוד פעם?
וblast אין בעיה תודה!
נכון שנוטים אחרוה קצת לפני החזרה (כדי שהמוט תמיד ישאר מעל אמצע כף הרגל וימשיך לעלות בקו ישר) אז במקום להשען אחורה עם הגב, דחוף את היריכיים קצת קדימה, זה תנועה דומה אבל ככה מבצעים פרס...

• פותח/ת השרשור
נכון שנוטים אחרוה קצת לפני החזרה (כדי שהמוט תמיד ישאר מעל אמצע כף הרגל וימשיך לעלות בקו ישר) אז במקום להשען אחורה עם הגב, דחוף את היריכיים קצת קדימה, זה תנועה דומה אבל ככה מבצעים פרס...
עכשיו הבנתי תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית