K kaka משתמש פעיל 509 1 נק' מוניטין: 424 0 509 1 28/9/12 #1 זכור לי שלאחר פעילות מאומצת משתחררים חומרים משככי כאבים שגורמים לתחושה טובה וכו'. אני מחפש מאמרים בנושא בנושא וכל מה שמסביב תודה לחברים
זכור לי שלאחר פעילות מאומצת משתחררים חומרים משככי כאבים שגורמים לתחושה טובה וכו'. אני מחפש מאמרים בנושא בנושא וכל מה שמסביב תודה לחברים
Y Yehonatc משתמש מתחיל 69 0 נק' מוניטין: 10 0 69 0 28/9/12 #2 דופמין ואנדורפין בוודאות, אם אינני טועה גם סרוטונין. הסימוכין הטוב ביותר הוא המאמן שלי בעבר, שהוא רופא, אבל אם תחפש באינטרנט תמצא רפרנסים בקלות.
דופמין ואנדורפין בוודאות, אם אינני טועה גם סרוטונין. הסימוכין הטוב ביותר הוא המאמן שלי בעבר, שהוא רופא, אבל אם תחפש באינטרנט תמצא רפרנסים בקלות.
M Maorswan משתמש פעיל 989 93 נק' מוניטין: 715 0 989 93 29/9/12 #3 אין לי מאמר בשבילך ולא יודע אם זה נכון בכלל, אבל אני סובל מדיכאון קליני ולאחר אימון אני מרגיש הרבה יותר טוב, אז הנה דוגמא בשבילך.
אין לי מאמר בשבילך ולא יודע אם זה נכון בכלל, אבל אני סובל מדיכאון קליני ולאחר אימון אני מרגיש הרבה יותר טוב, אז הנה דוגמא בשבילך.