הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HTC One X או אייפון 4?

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אמא שלי רוצה להביא אייפון מארה"ב (מישהו שמגיע לארץ) ולא אכפת לה שזה יהיה אייפון 4.
עכשיו היא מוכנה לקחת את ה4 שלי ושאני אקנה HTC One X במקום כי הם עולים בארה"ב אותו דבר בערך.

שווה לי לעשות כזה דבר? הOne X שווה? יש טלפון אחר באיזור ה450-500 דולר ששווה להחליף אייפון 4 בו?

תודה

בדיוק מכרתי את האייפון 4 שלי וקניתי HTC ONE X, זה עולם אחר - HTC ONE X בוודאות.
רק שתבדוק אם אתה באמת מסוגל להסתדר עם פלאפון בגודל הזה כי עד עכשיו לא הצלחתי להתרגל....

• פותח/ת השרשור
בדיוק מכרתי את האייפון 4 שלי וקניתי HTC ONE X, זה עולם אחר - HTC ONE X בוודאות.
רק שתבדוק אם אתה באמת מסוגל להסתדר עם פלאפון בגודל הזה כי עד עכשיו לא הצלחתי להתרגל....

מאיזו בחינה? לא נכנס לכיס?

צריך להתרגל לטלפונים בגודל הזה,לפעמים לא תוכל לתפעל אותו ביד אחת עם יד בגודל מתחת לממוצע אבל ממש לא שמים לב לשטויות האלה כשמתרגלים וזה קורה מהר.
בכל מקרה ברגע שאתה עובר למסך איכותי וגדול כמו הS3 והONE X(עוד לא ניסיתי את הNOTE ככה שאין לי דעה עליו) קשה מאוד לחזור למסכים קטנים כמו האייפון ואפילו לS2.

בין אייפון 4 ל-one x הייתי הולך על HTC. ואני מתפעל את הגלקסי 3 עם יד אחת כל הזמן, אין הרבה בעיה.

תקח תhtc בוודאות.. אם תוסיף עוד קצת אני חושב שכדאי לקחת תs3, בכל מקרה תברר אם התדרים והדגם מתאימים לארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית