הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
קראתי את המאמר על קריאטין בפורטל ולא כול כך הבנתי עדיין למה זה מועיל, למה זה מתאים ? מסה \ חיטוב?

קראתי את המאמר על קריאטין בפורטל ולא כול כך הבנתי עדיין למה זה מועיל, למה זה מתאים ? מסה \ חיטוב?
תורם להגברת ההתאוששות בין אימון לאימון = אתה מתאושש יותר טוב =יש יותר כוח=יותר משקל על המוט= צבירת מסת שריר רבה יותר בעקיפיןאני אישית מאוד ממליץ על התוסף הזה גם בחיטוב וגם במסה קח כפית ביום לא משנה באיזה שעה במהלך היום , לא משנה לפני/אחרי אימון העיקר שתכניס את ה5 גרם האלה כל יום

• פותח/ת השרשור
תורם להגברת ההתאוששות בין אימון לאימון = אתה מתאושש יותר טוב =יש יותר כוח=יותר משקל על המוט= צבירת מסת שריר רבה יותר בעקיפיןאני אישית מאוד ממליץ על התוסף הזה גם בחיטוב וגם במסה קח כפית ביום לא משנה באיזה שעה במהלך היום , לא משנה לפני/אחרי אימון העיקר שתכניס את ה5 גרם האלה כל יום

הבנתי תודה על ההסבר.
ובמכון שאני נמצא בו ראיתי שמוכרים קריאטין של החברה דימטייז בסביבות ה 200 שקל האם זה מחיר סביר \ טוב לקריאטין?
תמונה דומה לקריאטין שמוכרים במכון שלי:
Creatine_1000G__12675_zoom.jpg

תלוי לכמה משקל, אם זה ל 1 ק"ג כמו בתמונה אז לפי דעתי יקר

קניתי 2 קילו ב 65 דולר כולל משלוח , אז לפי דעתי 200 שקל לקילו זה יקר

• פותח/ת השרשור
כנראה מדובר באריזה של קילו אם כן זה אחלה מחיר !

מה יקר בקריאטין של דיימטז קילו אחד ב200 שקל +- ?

קניתי 2 קילו ב 65 דולר כולל משלוח , אז לפי דעתי 200 שקל לקילו זה יקר

יש הבדלים בין הקריאטין של חברה X לקריאטין של חברה Y ? ומאיזה חברה הכי מומלץ לקנות?

ממה שראיתי החברה שאני קונה היא החברה שהכי הרבה קונים אותה (נכון לפי המקום שאני קונה ממנו)

יש הבדלים בין הקריאטין של חברה X לקריאטין של חברה Y ? ומאיזה חברה הכי מומלץ לקנות?
בגדול אין כל כך הבדל בין קריאטין מונו x לבין קריאטין מונו y ל על חברה אמינה כמו אופטימום /דיימטז

Back
למעלה תחתית