דיון מה אתם חושבים על טסט של נובה פארם?

bozaglo

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
1
100
1
יש לי טסט של נובה וגם דאקה, אבל הבנתי שזה לא הכי טוב שיש..
מישהו ניסה??

זריקות כואבות כמו שאמרו כאן , חומרים נחמדים זו ההגדרה שלי החומרים הכי טובים שניסיתי אי פעם הם של בריטיש דראגון האגדית לא מצאתי עדיין משהו שמשתווה אליהם .

כמו שאמרו כאן כולם , מעבר לזה שהחומרים עובדים לא מומלץ מרמת הכאב והצ׳יסטות בישבן שלפחות לי עשועברתי לפארמה קום מאוד מומלץ לא מרגישים שום כאב והחומרים מצויינים

כמו שאמרו כאן כולם , מעבר לזה שהחומרים עובדים לא מומלץ מרמת הכאב והצ׳יסטות בישבן שלפחות לי עשועברתי לפארמה קום מאוד מומלץ לא מרגישים שום כאב והחומרים מצויינים
אנסה את פארמה להבא

עוד פעם אני יחזור רק פארמה קום לא זבל אחר או בריטיש דרגון , סיירוקס בינוני , ולא להתקרב לנובה פארם יש גושים ימים אחרי הזריקות וכאבים שבאימוני רגליים אתם מאוד תסבלו .

מה? שטויות.....נובה פארם מצוינים השתמשתי פעמיים והבל היה בסדר
4 אנשים שאני מכיר משתמשים בהם ואין כאבים
הייתה בעיה עם באצ' אחד והבעיה טופלה [וגם בבאצ' ההוא הכאבים היו אינדיבידואליים הרוב לא מרגישים כאב]
גם פארמהקום נחשבים לדי טובים אבל המקורות שלהם לא תמיד אמינים

אה כן
וסיירוקס זה זבל להזרקה תוך שרירית ותו לא

לך על פארמהקום הכי בטוח אתה לא מרגיש כלום נסיתי אותם אחרי ורמוז'ה שהיו לי איתם בעיה הרגשתי שהיה
לי עוד ישבן ואחרי זה השתמשתי את פארמהקום ולא הרגשתי כלום

לך על בטוח 😃

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אני יחזור רק פארמה קום לא זבל אחר או בריטיש דרגון , סיירוקס בינוני , ולא להתקרב לנובה פארם יש גושים ימים אחרי הזריקות וכאבים שבאימוני רגליים אתם מאוד תסבלו .

זה מה שהיה לי מטסט של נובה לא יכולתי אפילו לרדת במדרגות ...במשך שבוע אפילו יותר לכן הפסקתי את השימוש בזה...
פארמה קום אפשר להשיג בארץ או בריטש דרגון?

Yossi1711 צור איתי קשר במייל שלי **נערך ע"י צוות ההנהלה**
צריך אותך לכמה שאלות שפה אסור לשאול .תודה

** הנהלת האתר: גם לפרסם אימייל בשביל "שאלות שאסור לשאול עובר על חוקי האתר. אזהרה ראשונה ואחרונה **

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית