הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט לביקורת

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
פעם שעברה שהעלאתי סרטון אלה היו התגובות שלי, אני מקווה ששיפרתי את הטכניקה.
לא שובר מקביל.
אחי תנסה לא לסובב אגן לאחור בצורה אגרסיבית..מנסיון זה דופק את הכיווץ בגב תחתון.
כנס לזווית עם הגב מתחילת התנועה ופשוט רד ומלמטה תן היפ דרייב בבום למעלה...שהגב לא ישחק עם הזווית יותר מדי.

סקוואט 90 קילו, לא קל מידי ולא קשה מידי, בשביל הטכניקה.

דדליפט 102.5 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט: לא יודע להגיד יותר מדי כי זה LB, מה שכן אתה יורד מהרררררררררר מדי ואתה חייב לשנות את זה ודחוף.

דדליפט: נראה טוב מאוד, אבל בסט אפ תוריד את התחת יותר למטה, הוא גבוה מדי; קו האגן שלך צריך להיות באותו קו עם האמצע של היד בין כף היד לכתף.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: לא יודע להגיד יותר מדי כי זה LB, מה שכן אתה יורד מהרררררררררר מדי ואתה חייב לשנות את זה ודחוף.

דדליפט: נראה טוב מאוד, אבל בסט אפ תוריד את התחת יותר למטה, הוא גבוה מדי; קו האגן שלך צריך להיות באותו קו עם האמצע של היד בין כף היד לכתף.

כן שמתי לב שירדתי ממש מהר אחרי שראיתי את הוידאו... אני אשתדל לרדת יותר לאט

ומבחינת הדדליפט מה ההבדל בטכניקה/יכולת אם התחת שלי גבוה מידי? יכול להיות שזה מקשה עליי יותר?

כן שמתי לב שירדתי ממש מהר אחרי שראיתי את הוידאו... אני אשתדל לרדת יותר לאט

ומבחינת הדדליפט מה ההבדל בטכניקה/יכולת אם התחת שלי גבוה מידי? יכול להיות שזה מקשה עליי יותר?
לא יכול לומר לך בוודאות, עד לפני כמה חודשים הייתי עושה כמוך אבל אז קראתי את הספר "דדליפט: גרסאת המאמנים" והיה כתוב שם שהתחת צריך להיות בגובה שאמרתי לך אז התחלתי לעשות ככה. זה משהו על לשמור על האגן אני חושב.

אתה לא עקבי עם הגובה בסקוואט. תכיר טוב את התחתית ואת המתיחה.
אתה יכול להמשיך להעמיס, אין בעיות מהותיות.

• פותח/ת השרשור
אתה לא עקבי עם הגובה בסקוואט. תכיר טוב את התחתית ואת המתיחה.
אתה יכול להמשיך להעמיס, אין בעיות מהותיות.

אני מאמין שהחוסר עיקביות נובע מהמהירות שעשיתי את הסקוואט.
אני אעבוד לאט ומבוקר.
תודה על התגובה!!
אשמח לעוד תגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית