הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ללא מזגן בחום של 30-35 מעלות בחוץ

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
במכון כושר אצלי בבניין לא משתמשים במזגן! הוא פועל רק שעתיים ביום בין 18:00-20:00 מתקמצנים בחשמל והאמת שאני שונא מזגן!

אני לא עושה חימום כי רק בהליכה אילו ( לצד הבריכה הענקית שהיא גם בשמש )שהיא 20 מטר מהדירה שלי אני כבר מזיע שאני מגיע למכון שזה בדיוק 30 שניות קצת מתיחות ומתחיל אימון....

כבר לאחר 10 דקות כולי מים הזעה... ובסיום האימון כול כל כולי מזיע החולצה מלאה מים וגם חלק מהמכנס....

האם אני שורף יותר קלוריות בגלל החום ?
האם זה תורם למשהו ?
איבוד נוזלים ?

זה לא שורף שום קלוריות, זה גם לא תורם בכלום.
מה שכן אתה מאבד נוזלים יותר בקלות אז אתה צריך לשתות יותר מים.

אצלינו המזגן חזק מידי ואם אתה נח יותר מידי בין סט לסט אתה כבר מתחיל להתקרר... אז לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

• פותח/ת השרשור
זה לא שורף שום קלוריות, זה גם לא תורם בכלום.
מה שכן אתה מאבד נוזלים יותר בקלות אז אתה צריך לשתות יותר מים.

אצלינו המזגן חזק מידי ואם אתה נח יותר מידי בין סט לסט אתה כבר מתחיל להתקרר... אז לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

לגבי נוזלים - זאת אומרת לאחר העמסה אני עושה אימון ומאבד מהר את המוזלים אותם נוזלים ?

נשמע לי הזוי לגבי שלא תופרים ללכלום

בחור א רץ 2 קילומטר בחום 35 מעלות
בחור ב רץ 2 קילומטר בחום 19 מעלות

שניהם ישרפו אותם קלוריות?

לפי תחושה בחור א יהיה מותש ועייף מאוד כאילו רץ מרתון

בעיקרון לא חייב מזגן,כל עוד החדר עצמו מאוורר. נשמע לי קצת מוגזם החום שאתה מתאר שם, הגוף צריך להיות בטמפרטורה נכונה בשביל להשלים חזרות קשות. ואם חם מדי אתה תשרף מהר מדי. זה בערך כמו... צ'יטה. מה שכן, זאת שיטה מעולה לשרוף שומן.

בחור א יהיה מותש בגלל מכת חום ולא בגלל ששרף יותר קלוריות.

לגבי נוזלים - זאת אומרת לאחר העמסה אני עושה אימון ומאבד מהר את המוזלים אותם נוזלים ?

בחור שרץ במינוס 20 לבין בחור שרץ בחום של 35 מעלות, הבחור שרץ במינוס 20 ישרוף הרבה יותר קלוריות. עכשיו תחשוב למה.

• פותח/ת השרשור
בחור שרץ במינוס 20 לבין בחור שרץ בחום של 35 מעלות, הבחור שרץ במינוס 20 ישרוף הרבה יותר קלוריות. עכשיו תחשוב למה.

כי דובים בקוטב הצפוני ירדפו אחריו אז פה גם משפיע האנדרנלין

איך עוד לא התעלף לכם מישהו?
אצלי במכון יש מזגן ועדיין מתחרפנים מחום, אם זה היה בלי מזגן בכלל.. הייתי מתאבד!

בהתחלה חשבתי שבגלל שבקור הגוף שורף קלוריות כדי לחמם את עצמו אבל אז הבנתי שאם זה היה ככה היית תופס מלא אנשים שמנים במקום לעשות אירובי ודיאטה פשוט היו ישנים בתוך מקרר.....
קיצור - למה ?

כי התנאים של בחור א היו יותר גרועים ולכן הוא לא יכול להצל את 100% מאימון שלו.
עם בחור ב מתאמן בטמפרטוה כזאת, הוא יכול להרשות לעצמו להגדיל את האימון, בניגוד לבחור שרץ 2
בחום ומותש אחרי 8 דקות.

תקשיב כל השטיות אלה של אנשים הזקנים שאומרים תרוף עם סוודר,תתאמן בחום מתיש,זה שטיות במיץ.

אתה בעצמך הצגתה דוגמה,שבחור שמתאמן בקור יכול לעלות את האימון שלו יותר,מאשר בחור שמתאמן בחום וכמעט מת מאימון קצר.

איבוד נוזלים = פגיעה ביכולת של הגוף לעבוד.
תפסיקו להיות מטומטים ולרוץ עם מעילים בשיא הקיץ ואז תתחילו לראות תוצאות.

נערך לאחרונה:
בהתחלה חשבתי שבגלל שבקור הגוף שורף קלוריות כדי לחמם את עצמו אבל אז הבנתי שאם זה היה ככה היית תופס מלא אנשים שמנים במקום לעשות אירובי ודיאטה פשוט היו ישנים בתוך מקרר.....
קיצור - למה ?
כי הגוף שאוף לשמור על טמפ' הגוף שזה 38 מעלות צליזיוס(בממוצע) וברגע שקר יותר הוא מתאמץ יותר => שורף יותר קלוריות.

כי הגוף שאוף לשמור על טמפ' הגוף שזה 38 מעלות צליזיוס(בממוצע) וברגע שקר יותר הוא מתאמץ יותר => שורף יותר קלוריות.

עם הוא בפעילות- זה לא משפיע.
כי הגוף מתחמם לבד ועובר את הטאמ של נורמאלי, ואז מתחיל לקרר את עצמו, כך שזה לא עובד בזמן אימון,
אם תקח מישהוא ,
תזרוק אותו לקוטב שיגור שם ויחיה.
בקלות הקלוריות שלו בצריכה היומית יוכפלו פי 2-3.

דברו על זה 1000 פעם...
אין קשר בין הזעה או טמפרטורה גבוה לשרפת קלוריות.
לאומת זאת במצב של טמפרטורה נמוכה כמו שכבר נאמר הגוף ינסה לשמור על החום גוף ובמצב כזה כן תיהיה יותר שרפת קלוריות. מי שגר בקוטב הצפוני למשל שורף ביום סביבות ה 4000 קלוריות (אם זה לא מדויק לא לצאת אליי, זה נאמר פה באחד הדיונים, אני לא ממציא שום דבר)

• פותח/ת השרשור
מזכיר לי טמבלית במכון שעטפה את עצמה בניילון נצמד ועשתה אירובי

חחח בטח עטפה את עצמה רק בבטן התחתונה וביד האחורית ״ כי רק שם רוצה לאבד שומן״ כי רק שם יש לה שומן ..,,.. גברת מר קוביות ודו ראשי .... חחח

העניין הזה עם הניילון לא ממש בריא ללא השגחה עושים את זה באמת להוריד אולי נוזלים לפני תחרויות אבל היו מקרים שזה נגמר לא טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית