מה האידיאל שלכם מבחינת הקמת משפחה בעתיד?

אני מביא ילדים בגלל האהבה ביני לבין אישתי לעתיד והאהבה של שנינו לילדים, לא כי אנחנו עושים אותם כמו מכונת פופקורן רק כדי להמשיך את זרעי ולספק את החבר הדימיוני שלך. ממש לא אכפת לי מהזרע שלי אחרי שאמות.
בס"ד
התכוונתי למה דווקא בנות , ולא יפה מה שאמרת עם חבר דימיוני איש איש באמונתו יחיה יהודי יקר! חג שמח.
אתה יודע שבעולם האמיתי התינוק מקבל חצי מהגנים מהאמא וחצי מהאבא נכון?

רק אצל דתיים פונדמנטליסטים כמוך גברים הם בני אדם מועדפים ונשים הן זבל שלא שווה כלום וצריך להיות שפחה של הגבר (בתנאי שהגבר הרשה לה לחיות כמובן, היא הרכוש שלו), מה שגורם לך כל כך להירתע ממישהו שרוצה רק בנות.
אינשאללה
צודק התאסלמתי בזכותך , אללה הוא עקבר

• פותח/ת השרשור
בס"ד
התכוונתי למה דווקא בנות , ולא יפה מה שאמרת עם חבר דימיוני איש איש באמונתו יחיה יהודי יקר! חג שמח.

אינשאללה
מאוד קשה לי לכבד מאמינים, אז סליחה אם פגעתי בך.
למה רק בנות? כי זה הרי ידוע שאבא תמיד יאהב את הבנות שלו יותר והאמא תמיד תאהב את הבנים שלה יותר, כל מי שאומר אחרת הוא שקרן כי ככה זה.
אני כעיקרון רוצה כמה שיותר גרסאות קטנות של אישתי, לדעתי זה מרגש לראות איך אישתך גדלה לך מול העיניים מאפס ב-6 גרסאות שונות.

למה רק בנות? כי זה הרי ידוע שאבא תמיד יאהב את הבנות שלו יותר והאמא תמיד תאהב את הבנים שלה יותר, כל מי שאומר אחרת הוא שקרן כי ככה זה.
אני כעיקרון רוצה כמה שיותר גרסאות קטנות של אישתי, לדעתי זה מרגש לראות איך אישתך גדלה לך מול העיניים מאפס ב-6 גרסאות שונות.
בס"ד
ההתנצלות מתקבלת בחום.
לדעתי , אתה לא יכול לדמיין איך תרגיש\תתנהג במצב כל כך קיצוני לפי מה שהבנתי אין לך עדיין ילדים (?)
ולא כדי להפוך סטיגמה למציאות ..
ומי אמר לך שהבנות שלך יהיה דומות לאשתך ?
וגם כל פעם שתהיה בעיה בנידה וכו' תמיד יש מרחק מיני .. היא לא תבוא אליך היא תבוא אל אמא שלה לא משנה כמה קרובים תהיו (שזה בסדר לגמרי וזה אמור להיות ככה).
כמה זמן אתה ואשתך מכירים? אתה ממש סוגד לה..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ההתנצלות מתקבלת בחום.
לדעתי , אתה לא יכול לדמיין איך תרגיש\תתנהג במצב כל כך קיצוני לפי מה שהבנתי אין לך עדיין ילדים (?)
ולא כדי להפוך סטיגמה למציאות ..
אני מדמיין אותי משחק עם הבנות שלי ומתחיל לבכות מהתרגשות, אני נוסע ברכבת ורואה ילדה קטנה ויפה עם אבא שלה ואני מקנא בו בטירוף; לעומת זאת לא יוצא לי לחשוב על עצמי משחק עם הילד שלי או משהו בסגנון.

אני מדמיין אותי משחק עם הבנות שלי ומתחיל לבכות מהתרגשות, אני נוסע ברכבת ורואה ילדה קטנה ויפה עם אבא שלה ואני מקנא בו בטירוף; לעומת זאת לא יוצא לי לחשוב על עצמי משחק עם הילד שלי או משהו בסגנון.
בס"ד
זה כבר משהוא אחר , אני שונא ילדים קטנים אני חולם על הילדים שלי כבר אחרי גיל 10 איך שאני מחנך אותם ומלמד אותם דברים ..

בס"ד

אינשאללה

זה שאין יותר פאנט חשוך ממך בעולם חוץ ממוסלמים לא עומד לזכותך.

אני פשוט יושבת ורואה שהרוב פה מתכנן להביא ילדים.
הדור הבא ייתן למונח "כל עם ישראל אחים" משמעות חדשה

למה רק בנות?
וואלה מרגש עד דמעות מה שכתבת...
רק שאני בדעה ההפוכה
די יבאס אותי לראות גרסא קטנה של הגבר שלי

לדעתי מבאס לראות את זה קטן לך מול העיניים

להיות עם 6 ילדים בישראל מבלי להיות מנכ"ל או סמנכ"ל של חברה גדולה = לחיות על ביטוח לאומי ולחכות בתור לקבל סלסלות חג מעמותות.

לא צריך להתחתן מספיק לגור ביחד, 2 ילדים לא משנה המין, גיל 30 בערך.

אני פשוט יושבת ורואה שהרוב פה מתכנן להביא ילדים.
הדור הבא ייתן למונח "כל עם ישראל אחים" משמעות חדשה

וואלה מרגש עד דמעות מה שכתבת...
רק שאני בדעה ההפוכה
די יבאס אותי לראות גרסא קטנה של הגבר שלי

לדעתי מבאס לראות את זה קטן לך מול העיניים

חחחחחחחחחחחחחחח

להתחתן: 25~27
מספר ילדים: 2.
בנים או בנות: בן שישמור על אחותו הקטנה
smile.gif

• פותח/ת השרשור
להיות עם 6 ילדים בישראל מבלי להיות מנכ"ל או סמנכ"ל של חברה גדולה = לחיות על ביטוח לאומי ולחכות בתור לקבל סלסלות חג מעמותות.
מי יגור בחור הזה?
ואגב זה ממש לא נכון, לדודה שלי יש 6 ילדים והיא קופאית בסופר ובעלה גם כן באיזו עבודה של 6-9 אלף נטו, ודווקא יש להם קוטג' די גדול והם חיים כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
מי יגור בחור הזה?
ואגב זה ממש לא נכון, לדודה שלי יש 6 ילדים והיא קופאית בסופר ובעלה גם כן באיזו עבודה של 6-9 אלף נטו, ודווקא יש להם קוטג' די גדול והם חיים כמו שצריך.

זמנים משתנים, היום הרבה יותר קשה מפעם, כנראה את הדירה את הדירה הם קנו יחסית ממזמן וההוצאות היחידות שלהם עכשיו זה מחיה ואין להם משכנתא גדולה על הראש.
אבל כן, אנחנו באמת נמצאים בחור, מומלץ להגר מפה בהקדם.

• פותח/ת השרשור
זמנים משתנים, היום הרבה יותר קשה מפעם, כנראה את הדירה את הדירה הם קנו יחסית ממזמן וההוצאות היחידות שלהם עכשיו זה מחיה ואין להם משכנתא גדולה על הראש.
אבל כן, אנחנו באמת נמצאים בחור, מומלץ להגר מפה בהקדם.
אני באמת לא מתכנן להישאר פה או להתחתן עם מישהי מפה.
את הניסיון שלי להגירה כבר עשיתי; אם זה להוציא ויזה לארה"ב שסירבו לי, אם זה לטוס לקנדה שלא הכניסו אותי, אם זה לנסות את גרמניה שלא אהבתי, אם זה לגור בהולנד שלושה חודשים שלא מצאתי עבודה.. אבל הייתי רק בן 18 כשעשיתי את כל זה, אני אלמד קצת ועוד 3-4 שנים אנסה לעשות את זה שוב.

טסת לקנדה, לא הכניסו אותך ופשוט חזרת?

בכל מקרה, יש שיטות להשיג ויזה לארה"ב אם באמת היית רוצה. לדוגמה בן דוד שלי שלא קיבל הלך עם כל המשפחה שיוציאו לכולם בשביל עאלק "טיול משפחתי" ונתנו לו.

בס"ד

מה פאנטי בי?

שנאת נשים.

• פותח/ת השרשור
טסת לקנדה, לא הכניסו אותך ופשוט חזרת?

בכל מקרה, יש שיטות להשיג ויזה לארה"ב אם באמת היית רוצה. לדוגמה בן דוד שלי שלא קיבל הלך עם כל המשפחה שיוציאו לכולם בשביל עאלק "טיול משפחתי" ונתנו לו.

שנאת נשים.
ניסיתי להוציא ויזה בטענה שאני ואבא שלי נוסעים לטיול לפני המכללה והראיתי להם את הויזה של אבא שלי, נרשמתי לוינגייט סתם בשביל שיהיה לי טופס שמראה שאני מתחיל לימודים [שילמתי על זה 400 ש"ח], חברה של אמא שלי הוציאה לי תלושי עבודה מזוייפים של 5500 ש"ח בעסק של בעלה, אמא שלי הכניסה לי 15,000 ש"ח לחשבון הבנק כדי שיראו שיש לי כסף - עדיין לא עזר; היא טענה שאני לא "מבוסס" מספיק.

בקשר לקנדה לא היה מה לעשות, נפלתי על פקידה כלבה שלא הייתה מוכנה להקשיב לאף מילה ואמרה שהיא כבר קיבלה את ההחלטה שלה ואז הייתה לי אפשרות או לחתום על טופס בו אני מצהיר שאני מתנדב לעזוב וככה לא תהיה לי חותמת שחורה, או שאני אסרב ואז גם המשטרה תבוא לסלק אותי וגם תהיה לי חותמת שחורה.

אם אתה טס עם המשפחה לא אכפת להם ממך אלא מההורים. לי נתנו לטוס בלי חשבון בנק בכלל. נראה לי שיש אנשים שמייעצים מה לעשות בכאלה מצבים תמורת סכום סמלי אבל אני לא בטוח, כדאי לבדוק.

• פותח/ת השרשור
אם אתה טס עם המשפחה לא אכפת להם ממך אלא מההורים. לי נתנו לטוס בלי חשבון בנק בכלל. נראה לי שיש אנשים שמייעצים מה לעשות בכאלה מצבים תמורת סכום סמלי אבל אני לא בטוח, כדאי לבדוק.
שמעתי שנתנו להם הוראה לא לתת ויזות לצעירים מתחת ל-24, אלא אם כן יש להם טענות ממש ממש ממש טובות. ככה שמעתי, ושמע.. נראה שזה אמיתי. דוד שלי מארה"ב אבל אומר שזה לא ארה"ב שלא רוצה אותנו, זה ישראל שלא רוצה שנעזוב, שישראל היא זו שעושה את הבעיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית