הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה האידיאל שלכם מבחינת הקמת משפחה בעתיד?

זה בסדר
גם הבנות החרא שאתם לא סובלים כנראה הבינו שבחול יותר טוב
כי פתאום כולן בפייסבוק החליטו לטוס.
תתנחמו.

מאור זו הודעה אחרונה שלי לפניי שאני הולגת לחפש חיים
אל תכעס טוב?
כולם כותבות את זה בפייסבוק בגלל הדבר הזה-כמו שהיה שנה שעברה עם הצבע של החזיות :

חברותיי היקרות,
ושוב הגיע הזמן לתמוך בקמפיין להעלאת המודעות בנושא סרטן השד!!!
זוכרות את המשחק של שנה שעברה? אנחנו, הנשים, היינו אמורות לכתוב את צבע החזייה שלנו על גבי הקיר
האישי של כל אחת מאתנו .
אותו משחק, שנה שעברה, ראה את השתתפותן של מיליוני נשים בעולם וסוקר בהרחבה בכל הרשתות הטלוויזיה ומהדורי החדשות בעולם! הדבר ללא ספק העלה את המודעות בנושא הכאוב הזה וכן הסביר לכל מי שקרא את הסטטוסים שלנו, מהי המשמעות האמתית במודעות ובעיקר השנה נשחק באותו המשחק, אך בצורה קצת שונה.
על הקיר האישי של כל אחת מכן יש לכתוב את המשפט הבא:
"אני נוסעת ל..................במשך ...........חודשים"
את מקום ומשך הנסיעה המיועדים יושלמו לפי תאריך יום הולדתכן. רשימת הארצות תוכלו למצאו כאן:
ינואר - מקסיקו
פברואר - לונדון
מרץ - מיאמי
אפריל - רפובליקה הדומיניקנית
מאי - צרפת
יוני - סנט פטרסבורג
יולי - אוסטריה
אוגוסט - גרמניה
ספטמבר - ניו יורק
אוקטובר - אמסטרדם
בנובמבר - לאס וגאס
דצמבר - ריו דה ז'נרו
ואז לדוגמא: אם נולדתי ב- 10 באוגוסט, הביטוי שאכתוב בקיר האישי שלי יהיה:
"אני נוסעת לגרמניה לתקופה של 10 חודשים."
זהו!!!
ועכשיו שלחו את ההודעה הזו בדואר אישי, כמובן (!!) לכל החברות שלכן באשר הן ב- FACEBOOK ובקיר שלכן את הביטוי במלוא
לפני 20 דקות · אהבתי ·

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה יותר מוזר..
זה שאתה חושב שבגיל 18 פענחת כבר את כל העולם ואיך הכל פועל (ולא הצלחת)
או זה שאתה חושב שבתים בארה"ב יש להם מחיר אחיד ללא תלות במקום (ויש הבדל)
או זה שאתה רוצה להסתנן בדרך לא חוקית וחושב שמישהי תסדר לך עבודה משיחה בצאטרולט (ושאבא שלה יסדר לשוהה לא חוקי עבודה ועוד אחד בלי השכלה)

אבל בכל מיקרה בהצלחה... אגב, יצא לך בכלל להיות בארה"ב או שלפי הסרטים זה ניראה לך מקום טוב?
זה ששומעים על אנשים שטסו והצליחו זה בודדים לעומת האנשים שטסו ואיבדו הכל וחזרו לארץ עם הזנב בין הרגליים.
באמת שאני לא מבין איך ילד בן 18 חושב שהוא יכול לטוס לארה"ב ולחיות שם ועוד בלי השכלה וגם בתור שוהה בלתי חוקי. רציני, מה אתה רוצה לעשות שם?
נתחיל מזה שיחסית לגיל 18 עשיתי יותר ממה שאף אחד לא עשה פה.
דבר שני, עצם זה שאמרת "צ'אט רולט" כבר יצאת אידיוט. דבר שלישי, שכר המינימום בארה"ב הוא 8-10 דולר ולעומת ישראל, בנאדם יכול להתקיים בצורה מכובדת ועם פריבילגיות גם בלי השכלה וזה מוכח, כמו שאמרתי כל הידידות שלי כבר עם מכוניות 2010-2011 משלהן, דירה וכסף לבזבוזים. דבר רביעי, אומנם לא הייתי שם אבל אתה לא חייב להיות במקום מסויים כדי לקבל אינדיקציה עליו, עובדה שגרמניה הייתה בדיוק כמו שתיארתי אותה. דבר חמישי, אני האחרון שיסתכל על הישראלים הממוצעים האידיוטים שלא יודעים מילה באנגלית והולכים לעבוד בעגלות וחוזרים עם הזנב בין הרגליים, תוציא לעצמך את זה מהראש שאני הישראלי הממוצע. דבר שישי - אפשרי +++, אתה חייב להבין שיש הבדל בין "אתה לא מסוגל" לבין "אחרים לא מסוגלים".

נראה לי שכדאי שתצא מהסרט של : ילד שהיה יתום וגדל כל הילדות שלו בתוך פח זבל ביפו ואסף בקבוקים כדי לממן את הפרוסת לחם השבועית שלו ואז בגיל 18 טס לארה"ב מצא עבודה ועכשיו הוא מנהל את חברה בסדר גודל של פייסבוק.... החיים של לא כאלה וורודים כמו שאתה מתאר.

אומנם לא הכל פה קשור אבל ממליץ לך לראות את http://www.youtube.com/watch?
v=7teOxMCA4zg&feature=related

Louis fucking CK

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נראה לי שכדאי שתצא מהסרט של : ילד שהיה יתום וגדל כל הילדות שלו בתוך פח זבל ביפו ואסף בקבוקים כדי לממן את הפרוסת לחם השבועית שלו ואז בגיל 18 טס לארה"ב מצא עבודה ועכשיו הוא מנהל את חברה בסדר גודל של פייסבוק.... החיים של לא כאלה וורודים כמו שאתה מתאר.

אומנם לא הכל פה קשור אבל ממליץ לך לראות את http://www.youtube.com/watch?
v=7teOxMCA4zg&feature=related

Louis fucking CK
לא, זה אתם חיים בסרט של "מי שנוסע לארה"ב מצליח ונהיה עשיר", ברצינות זה יצא כבר מכל החורים לשמוע את זה.
בסה"כ מה שאני אומר [ואחרים יסכימו איתי] זה ששכר המינימום שם הרבה יותר גבוה מפה [כמעט פי 2] והמחירים שם הרבההה יותר זולים מפה [פי 2-3] אז גם אם אין לך השכלה ואתה עובד בעבודות פשוטות, אתה עדיין יכול לחיות טוב.

נתחיל מזה שיחסית לגיל 18 עשיתי יותר ממה שאף אחד לא עשה פה.
דבר שני, עצם זה שאמרת "צ'אט רולט" כבר יצאת אידיוט. דבר שלישי, שכר המינימום בארה"ב הוא 8-10 דולר ולעומת ישראל, בנאדם יכול להתקיים בצורה מכובדת ועם פריבילגיות גם בלי השכלה וזה מוכח, כמו שאמרתי כל הידידות שלי כבר עם מכוניות 2010-2011 משלהן, דירה וכסף לבזבוזים. דבר רביעי, אומנם לא הייתי שם אבל אתה לא חייב להיות במקום מסויים כדי לקבל אינדיקציה עליו, עובדה שגרמניה הייתה בדיוק כמו שתיארתי אותה. דבר חמישי, אני האחרון שיסתכל על הישראלים הממוצעים האידיוטים שלא יודעים מילה באנגלית והולכים לעבוד בעגלות וחוזרים עם הזנב בין הרגליים, תוציא לעצמך את זה מהראש שאני הישראלי הממוצע. דבר שישי - אפשרי +++, אתה חייב להבין שיש הבדל בין "אתה לא מסוגל" לבין "אחרים לא מסוגלים".
טוב אני מצטער להגיד לך אבל אני חותם לך שאתה לא תצליח שם.
עצם זה שאמרתי צאט רולט יצאתי אידיוט? בוא אני יספר לך סוד - כל הודעה שאתה מפרסם אתה יוצא יותר אידיוט מהקודמת אני לא מבין באיזה זכות אתה מבלבל תשכל שלך אני באמת רציתי לעזור לך לפני שתבזבז את כל הכסף שלך וגם לא תוכל לטוס אי פעם לארה"ב אבל אם אתה רוצה ככה בגיל שלושים וחמש שכל ה6 ילדות שלך יגידו לך "אבא אבא אפשר לטוס לארה"ב לחופש?" אתה תגיד להם "לא חמודות אני לארה"ב לא יכול להכנס" אז בכיף .
אתה צוחק על הישראלים הממוצעים אבל ...אתה אחד מהם...

• פותח/ת השרשור
טוב אני מצטער להגיד לך אבל אני חותם לך שאתה לא תצליח שם.
עצם זה שאמרתי צאט רולט יצאתי אידיוט? בוא אני יספר לך סוד - כל הודעה שאתה מפרסם אתה יוצא יותר אידיוט מהקודמת אני לא מבין באיזה זכות אתה מבלבל תשכל שלך אני באמת רציתי לעזור לך לפני שתבזבז את כל הכסף שלך וגם לא תוכל לטוס אי פעם לארה"ב אבל אם אתה רוצה ככה בגיל שלושים וחמש שכל ה6 ילדות שלך יגידו לך "אבא אבא אפשר לטוס לארה"ב לחופש?" אתה תגיד להם "לא חמודות אני לארה"ב לא יכול להכנס" אז בכיף .
אתה צוחק על הישראלים הממוצעים אבל ...אתה אחד מהם...
🚬🤪🚬

רק חבל שבכל מקום יש קיצוניים דתיים וערבים, לא רק פה. אם אתה מוריד אתה מוריד מהכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית