מכירה רצועות ידיים Inzer

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
מוצר :
INZER Gripper Wrist Wraps - NEW
אזור מכירה : בת-ים/חולון/ראשל''צ.
סיבת מכירה : קצרות מדי לידיים שלי
נקנה : בדוכן של inzer בחו''ל
מצב המוצר : חדש, לא נעשה בו אפילו אימון אחד.
אורך ורוחב : באורך בצילום נשאר שם כפל אז זה בין 55ס''מ ל60ס''מ , רוחב 7.5ס''מ
מחיר : 120ש''ח
תמונות : בתגובה.

נערך לאחרונה:
תמונות לא עובדות, תעלה לLBS ולא לSIZ וכו'.

• פותח/ת השרשור
IMG_0501.JPG IMG_0502.JPG IMG_0503.JPG IMG_0504.JPG IMG_0505.JPG

90 אני קונה [אל תשכח שאני צריך לבוא למרכז בשביל זה].

• פותח/ת השרשור
השאלה היא מה כבר ההבדל בין רצועות של אינזר לרצועות של RDX לדוגמה..

תשמע מבחינת איכות inzer היא בין המובילות בתחום של הציוד(אם לא הכי טובה) , אתה יכול לשמוע עליהם רוב של ביקורות טובות.
אני יכול להגיד לך מדעה אישית רק שמדדתי אותן : מאוד נוחות לוחצות טוב תופסות לך את היד טוב יצא לי להשתמש דווקא בRDX והן גם טובות אבל לא כמו של אינזר
יש עליהן הרבה ביקורות טובות ופירוט עליהן לא חסר אתה יכול לחפש ולבדוק.

תשמע מבחינת איכות inzer היא בין המובילות בתחום של הציוד(אם לא הכי טובה) , אתה יכול לשמוע עליהם רוב של ביקורות טובות.
אני יכול להגיד לך מדעה אישית רק שמדדתי אותן : מאוד נוחות לוחצות טוב תופסות לך את היד טוב יצא לי להשתמש דווקא בRDX והן גם טובות אבל לא כמו של אינזר
יש עליהן הרבה ביקורות טובות ופירוט עליהן לא חסר אתה יכול לחפש ולבדוק.
ברור שאינזר הכי טובה, אין ספק בכלל, אבל אני מדבר על רצועות שזה דבר פשוט יחסית ואין יותר מדי התחכמויות.. זה לא כמו חגורה לדוגמא, נגיד מה כבר אינזר יכולים לשים ברצועות ש-RDX לא יכולים? זה כמו להשוות חלב יטבתה לחלב תנובה, מבין? אני באמת רוצה לדעת שיש סיבה להשקיע כסף בזה ולא פשוט לקנות RDX.. יש לי גמישות יתר ובתרגילי חזה וכתפיים הידיים שלי פשוט נמעכות בצורה כואבת אז אני חייב משהו איכותי שיחזיק לי אותן.

ברור שאינזר הכי טובה, אין ספק בכלל, אבל אני מדבר על רצועות שזה דבר פשוט יחסית ואין יותר מדי התחכמויות.. זה לא כמו חגורה לדוגמא, נגיד מה כבר אינזר יכולים לשים ברצועות ש-RDX לא יכולים? זה כמו להשוות חלב יטבתה לחלב תנובה, מבין? אני באמת רוצה לדעת שיש סיבה להשקיע כסף בזה ולא פשוט לקנות RDX.. יש לי גמישות יתר ובתרגילי חזה וכתפיים הידיים שלי פשוט נמעכות בצורה כואבת אז אני חייב משהו איכותי שיחזיק לי אותן.
מאור לך על אינזר , לי למשל יש גם של animal וגם של עוד חברה כמו Rdx ובהחלט יש הבדל

• פותח/ת השרשור
סגרנו תיקבע יום וניפגש מצדי אפשר גם עכשיו

אין בעיה אם זה בראשון עדיפות היא בערב 9-10
בשני לא משנה איזה שעה
תשלח את הנייד שלך אני יתקשר ונקבע כבר.
לא אפשרי בראשון כי זה חג, בשני רק בערב יש תחבורה.. אולי עדיף יום רביעי ב-1 בצהריים ככה, מתאים לך?

Back
למעלה תחתית