הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אדי בולטון יהיה נוכח בתחרות הארצית בדצמבר!

• פותח/ת השרשור
יפה, עכשיו תחשב את זה שאם אני יצליח בתחרות את הכניסות האחרונות. שאני לא מהמר על זה שזה יקרה אם אני יבוא בכלל.
למה לא? במכון היה לך 290 דדליפט, מה קרה שבתחרות היה לך 240?

למה לא? במכון היה לך 290 דדליפט, מה קרה שבתחרות היה לך 240?

1.הכניסות שלי לא היו מסודרות, היה שם כוח. התיכנון לא היה טוב.
2.אני גם מצליח להרים 290 אבל לא מצליח לנעול אותו יש לי בעיה שאני מתקן אותה בנעילות שקשה לעבור אותה,אני מגיע למצב שחסר לי כמה ס''מ לנעילה ואני לא מצליח לנעול אז זה לא חוכמה לשים 290 אם אתה יודע מראש שאתה לא מצליח לנעול.

• פותח/ת השרשור
1.הכניסות שלי לא היו מסודרות, היה שם כוח. התיכנון לא היה טוב.
2.אני גם מצליח להרים 290 אבל לא מצליח לנעול אותו יש לי בעיה שאני מתקן אותה בנעילות שקשה לעבור אותה,אני מגיע למצב שחסר לי כמה ס''מ לנעילה ואני לא מצליח לנעול אז זה לא חוכמה לשים 290 אם אתה יודע מראש שאתה לא מצליח לנעול.
הבנתי.

טעות בידך 😃

בחירה בבולטון לא היתה סתמית, והבאות לארץ - לא קלה.
מארגני התחרות נחושים להתחיל להעלות את הרמה והאיש הוא אחד המאמנים הטובים בתחום.

קפצו לאתר שלו, תרשמו לדיוור - קבלו פעם בשבוע-שבועיים טיפים שימושים למדי, מאורגנים בצורה דידקטית מעולה.
andyboltonstrength.com

אה למה באתר כתוב זה מחולק לפי קטגוריות גיל , כמו : 13-18 , 19-23 וכו׳

בלי לחץ, תהיה חלוקה למשקלים וגילאים יחד, כל אחד יקבל את מקומות בקטגורית משקל וגיל מתאימה לבצוע.

הכוונה היא, בנוסף, לבחור זוכה אבסולוטי 1 מתוך נוער ומתבגרים, זוכה אבסולוטי נוסף מבין וטרנים וזוכה מבין הבוגרים.
וזה, לדעתי, הכי פר שיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית