סרטון igor lukanin push press 215kg

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היי חבר'ה:)
הנה WL נחמד מאוד בשם IGOR LUKANIN(מרוסיה).
משקל: 124.4 ק''ג.
הנה סרטון שלו עושה פוש פרס של 215ק''ג:

תסתכלו בערוץ שלו יש לו עוד סרטונים כמו: 270 פרונט סקוואט עם עצירה,257ק''ג דחיקה מאחורי הראש,דדליפט 360ק''ג באחיזה של קלין.
C&J 245ק''ג,והנפה 202.
הנה ראיון מעניין מאוד איתו: http://www.allthingsgym.com/2012/10/igor-lukanin-qa/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צודק,אגב הוא אמור להשתתף באליפות אירופה לשנת 2013 בספרד.
זה לא נורמאלי מה שהוא עושה פה, רואים שיש לו כוח לפחות לעוד 3-4 חזרות, הבעיה היא שכל הכוח יתבזבז אם הוא ינסה להוריד את זה ולא לזרוק.

• פותח/ת השרשור
זה לא נורמאלי מה שהוא עושה פה, רואים שיש לו כוח לפחות לעוד 3-4 חזרות, הבעיה היא שכל הכוח יתבזבז אם הוא ינסה להוריד את זה ולא לזרוק.

רואים שיש לו עוד.
קלוקוב עשה 225PUSH PRESS כל כך בקלות,גם שם ראו ששי לו עוד.

רואים שיש לו עוד.
קלוקוב עשה 225PUSH PRESS כל כך בקלות,גם שם ראו ששי לו עוד.
כן, אבל הבעיה הגדולה בתרגיל הזה היא שכל הכוח שלך מתבזבז בהורדה אז סביר להניח שהם לא יצליחו, אז הם ישר זורקים.
מה שאני לא מבין זה איך מפרקי כף היד שלהם מחזיקים כ"כ הרבה משקל, לדוגמא מתי שעשיתי פוש פרס הגעתי ל-60 ק"ג ולא היה לי ממש קשה אבל מפרקי כף היד שלי פשוט נמעכו במקום. איך מגיעים ל-200+ לעזאזל?

• פותח/ת השרשור
כן, אבל הבעיה הגדולה בתרגיל הזה היא שכל הכוח שלך מתבזבז בהורדה אז סביר להניח שהם לא יצליחו, אז הם ישר זורקים.
מה שאני לא מבין זה איך מפרקי כף היד שלהם מחזיקים כ"כ הרבה משקל, לדוגמא מתי שעשיתי פוש פרס הגעתי ל-60 ק"ג ולא היה לי ממש קשה אבל מפרקי כף היד שלי פשוט נמעכו במקום. איך מגיעים ל-200+ לעזאזל?

אני מבין על מה שאתה מדבר,כשעשיתי מעל 100 ק''ג פוש פרס לא הייתי זורק(אני מתאמן בבית) וממש הכוח מתבזבז...

אני מבין על מה שאתה מדבר,כשעשיתי מעל 100 ק''ג פוש פרס לא הייתי זורק(אני מתאמן בבית) וממש הכוח מתבזבז...
מאוד קשה להוריד כ"כ הרבה משקל במהירות מבוקרת ויוצא מצב שזה פשוט צונח ואתה מבזבז את כל הכוח שלך לבלום את זה. איך המפרקים שלך החזיקו עם ה-100+? יש איזו שיטה לחזק אותם?

• פותח/ת השרשור
מאוד קשה להוריד כ"כ הרבה משקל במהירות מבוקרת ויוצא מצב שזה פשוט צונח ואתה מבזבז את כל הכוח שלך לבלום את זה. איך המפרקים שלך החזיקו עם ה-100+? יש איזו שיטה לחזק אותם?

החזיקו,לא יודע איך חחח

• פותח/ת השרשור
גם שלי 😍
בחור חזק כמה הוא מרים ב2 ההרמות?

C&J:245.
SNATCH:202.
זה השיאים שלו,תסתכל את כל הערוץ שלו יש שם המון סרטונים:270 פרונט סקוואט עם עצירה,257ק''ג דחיקה מאחורי הראש,דדליפט 360ק''ג באחיזה של קלין.
C&J 245ק''ג,והנפה 202.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית