הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה מעוניין בקניית שורף שומן

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
אחד משלושת ההבאים :
הידרוקסיקט הארדקור
הוט רוקס אקסטרים
ליפו 6X

תקנה מEBAY הכי זול,נוח ומגיע מהר

• פותח/ת השרשור
לא אחי
אין לי איך להזמין אין אשראי יש לי רק מזומנים

לא אחי
אין לי איך להזמין אין אשראי יש לי רק מזומנים
אז אני יכול לישלוח אותך לפורום שיש שם אנשים שמוכרים כסף של פאייפל (שאיתו קוינם ב ebay )
תמורות מזומן (דרך הדואר) או העברה בנקאית..
אם כן שלח לי פרטית..

יש לי ליפו 6 למכירה.

אבל רק במחיר הנכון, כי הוא גם עלה לי הרבה כסף.

• פותח/ת השרשור
אז אני יכול לישלוח אותך לפורום שיש שם אנשים שמוכרים כסף של פאייפל (שאיתו קוינם ב ebay )
תמורות מזומן (דרך הדואר) או העברה בנקאית..
אם כן שלח לי פרטית..
אני לא יכול לשלוח פרטיות אני חדש פה ועדיין לא הגעתי ל150 הודעות דבר איתי ב אייסי 297203752

• פותח/ת השרשור
חברה תענו אני צריך דחוף !!

יש לי ליפו 6

ליפו 6X זה סתם שיווק מסחרי, הליפו 6 המקורי עושה את העבודה מעולה...
אני מוכר אותו ב350 אם אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אם זה סתם אז למה ליפו 6X עולה בהרבה יותר מליפו 6 וגם למה המחיר שלך הוא כזה גבוה ?

• פותח/ת השרשור
אני מוכן לתת עליו 200 שקל למרות שזה גם מחיר גבוה מן הרגיל

אדוארד

תבדוק עם אנשים איזה ליפו יותר חזק, יש הרבה דברים שעולים יותר כסף ואנשים לא קונים אותם, זה המדד שלך? חלבון של ISS עולה יותר יקר מאופטימום אתה יודע? ומה כולם קונים?

ולעניין, זה המחיר שקניתי אותו, לכן אין סיכוי למכור אותו בפחות אבל תעשה את השיקולים שלך, בכל מקרה בארץ לא תמצא את זה ביותר זול.

אם זה של 240 כדורים אני קונה בשביל חבר ב300 גג, אם 120 כדורים 200

• פותח/ת השרשור
אז ככה אם אתה אומר שאין השפעה למחיר אז איך זה שכל שורפי השומן הטובים בעולם ב BB.COM עולים כמעט אותו המחיר ופתאום הליפו 6 שלך עולה פחות ב 10 דולר שתאמין לי ב BB.COM ה 10 דולר האלה הם משמעותיים מאוד כי המחירים שלהם מאוד זולים ואני לא מדבר איתך על מחירי אבקת חלבון אני מדבר איתך על שורפי שומן כך שאם אתה רוצה להביא דוגמא קודם כל תביא אותה מהאתר של BB.COM כי הם לא מנסים לעשות על אנשים כסף כמו בארץ. אני לא אומר שליפו 6 הוא לא טוב או משהו כזה כן הוא טוב אבל לפי מה שהסתכלתי על כל השורפי שומן שם באתר כולם נבדלים במחיר והכי טובים עולים הכי יקר וכולם קונים אותם וזאת עובדה. עוד משהו שרציתי לדעת כמה כדורים יש בפנים והאם השתמשת בזה כבר?
אמרת שאני לא אמצא יותר זול בארץ אבל לא ראיתי בנתיים בשום אתר ישאלי ליפו 6 ראיתי רק 6X

זה שורף שומן מעולה....

עוזר מאוד להוריד במשקל, עוזר באירובי לעוף....... בכל מקרה אתה לא חייב לקנות ממני אחי, שאלת, הצעתי, זכותך לא להסכים למחיר.
אמרתי לך ליפו 6X זה גימיק שיווקי, אם תסתכל תראה בBB שהוא נמכר יותר מהליפו 6X.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי תגיד כמה כדורים יש בזה ?

סתם משהו שקשור לדיון
http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/6XBB.comproductbanneranim.gif

רק שכחו לציין שלבחור קוראים VIPER מפורום BB.COM והוא השתמש ב YELLOW BULLET (אפדרין 50 מ"ג + קפיאין 400 מ"ג + כל מיני צמחים באותה הקפסולה)
ועשה 40 דקות הליכה בבוקר ועוד 30 דקות אופניים בערב במשך 6 פעמים בשבוע ביחד עם ליפו 6X ואכל בקושי 1800 קלוריות,אני זוכר בזמנו ממש עקבתי אחרי הלוג שלו כי אמרתי שהוא יאבד המון מסה והוא אכן איבד למרות שזה לא ממש נראה לעין הוא גם הודה בכך, הליפו 6X בעיקרון הוסיפו לו מרכיבים לא חיוניים מלכתחילה והוא בא בקפסולות "יפות" יותר (שלא עומדות שנייה בשמש ד"א ובמשלוח תמיד תקבל את רוב הקפסולות מוזרות או חלקן שבורות)

• פותח/ת השרשור
משה אז מה שאתה אומר פה שעדיף לקחת אפדרין עם קפאין ?!

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע חחח כי אתה לא ממליץ על שורפי שומן נכון אז אם איזה תוספים הכי טוב לרדת באחוזי שומן ?

Back
למעלה תחתית