הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם הספר

האשמה בסופו של דבר של החנות, הם אלה שמוותרים ללקוחות האלה וזאת הסיבה שאותם לקוחות חוזרים. אם החנות ידועה בקפדנות שלה מבחינת איך הספרים נמכרים (ויש לא פעם שאני מוצא ספר "חדש" במצב של יד רביעית) אז אותם לקוחות לא היו חוזרים בכלל. יש לי גם הרגשה שאם יבדוק את עלויות משלוח להשמדה\דפוס לעומת ההפסד שאולי יגרם מהפסד של הלקוח הספיציפי הזה, יגלו שכדי לוותר עליו.

ברשותכם אני אחדד קצת ואגיד כי ישנה אוכלוסיה מסויימת ש-לה הכתבה מתייחסת באופן ספציפי.

שיפסיקו להתלוננן שהחניות יתחילו להתייחס בצורה נורמאלית ללקוחות שלהם הם יוכלו להתחיל לדבר .
האם גם בארצות הברית מתנהגים ככה הלקוחות ?? לא אבל שם אתה יכול להחזיר כל דבר בלי שיעשו לך שוום בעיות ! וללא כל הפרצופים המיותרים האלה שהם עושים ובסופו של דבר אתה ניתקע עם זיכוי לאותה חנות שיסתכלו קצת על השירות הלקוחות שמקבלים בחו"ל אולי ילמדו משהו

ואפילו לא הזכרתי את זה ש50% מהספרים שנמצאים בחנות שלהם ביכלל פגומים והם נמכרים כחדשים שזה הכי אבסורד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית