הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרעות שינה בגלל עבודה במשמרות

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה אני עובד בעבודה עם משמרות(בוקר-צהריים-לילה).
פעם בשבוע יוצא לי לעבוד משמרת לילה(ללכת לישון ב6 וחצי לפנות בוקר ולהתעורר בסביבות 1-2 בצהריים), יום אחרי זה להיות בחופש, ואז ביום אחרי להתחיל משמרת בוקר(להתעורר ב 5 לפנות בוקר).
זאת אומרת שביום חופש הזה יוצא לי להיות ער מ 1 בצהריים עד 12 בלילה(11 שעות) ואז אני כבר צריך ללכת לישון שוב כדי לקום ב 5 בבוקר.
כמובן שאני לא מצליח כי אני לא עייף, אפילו בלי לשתות טיפת קפאין במהלך היום, אז אני לא נרדם ומגיע גמור למשמרת בוקר... ובטח שלאימון באותו היום או יום אחרי...

יש איזה תוסף תזונה/כדורים שמומלצים בשביל להרדם/להיות יותר עייף או כדי לייעל את השינה שבקושי יש לי?
או שאולי ללכת לרופא או משהו בסגנון? אני מחפש משהו לא ממכר

דעותיי:
או שתחפש עבודה אחרת.
או שתבקש שבוע בוקר שבוע לילה (גם עדיף מבחינת משכורת).
או שפשוט תמשיך ככה, ואתה תתרגל בהמשך.

• פותח/ת השרשור
תנסה מלטונין
מה זה תוסף? ניסית אותו?
דעותיי:
או שתחפש עבודה אחרת.
או שתבקש שבוע בוקר שבוע לילה (גם עדיף מבחינת משכורת).
או שפשוט תמשיך ככה, ואתה תתרגל בהמשך.
אני חתום על חוזה לשנה ונשאר לי עוד 8 חודשים.
הלוואי והייתי יכול לקבל רק לילות או רק בקרים, לא אפשרי... נדיר מאוד.

תישן פחות אחרי משמרת לילה.
חוץ מזה אפשר לנסות תה קמומיל, מלטונין, חלב עיזים.

אני לא רואה טעם בלבוא 100% לאימון אם אין לך איזה מטרה של משקלים מסוימים וגם פרמטר ה"שינה" הוא קריטי יותר.
במידה ואתה מתאמן פיצולים תמשיך בעבודה ונסה להתרגל..במידה ולא,נסה למצוא את האיזון..קודם כל תוריד את העצימות,אם התאמנת SS-עבור לליניארית.
עכשיו,אתה יכוללישון צהריים ישר שאתה מגיע מהעבודה,לקום לשתות איזה קפה וללכת להתאמן,כל פעם תמצא דרך להגיע לאימון ב100%,ולעבודה תגרר-לא להפך (תלוי בסדר עדיפויות שלך כמובן)

אני כבר תקופה מסוימת נאלץ לישון איזה 5-6 שעות בלילה ואני הכי חזק שהייתי אי פעם.
מתרגלים לזה, למרות שתמיד תרגיש עייף אם לא ישנת.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה טעם בלבוא 100% לאימון אם אין לך איזה מטרה של משקלים מסוימים וגם פרמטר ה"שינה" הוא קריטי יותר.
במידה ואתה מתאמן פיצולים תמשיך בעבודה ונסה להתרגל..במידה ולא,נסה למצוא את האיזון..קודם כל תוריד את העצימות,אם התאמנת SS-עבור לליניארית.
עכשיו,אתה יכוללישון צהריים ישר שאתה מגיע מהעבודה,לקום לשתות איזה קפה וללכת להתאמן,כל פעם תמצא דרך להגיע לאימון ב100%,ולעבודה תגרר-לא להפך (תלוי בסדר עדיפויות שלך כמובן)
כרגע אני איכשהו מסתדר.. נראה איך יהיה בשבועות הבאים כשאני אתחיל לשבור שיאים.
וכן אני מגיע עייף לעבודה ומשתדל להגיע עירני לאימון, זה ברור שהאימון יותר חשוב 😃

אני כבר תקופה מסוימת נאלץ לישון איזה 5-6 שעות בלילה ואני הכי חזק שהייתי אי פעם.
מתרגלים לזה, למרות שתמיד תרגיש עייף אם לא ישנת.

זה שאתה עירני לא אומר שהגוף ישן מספיק והתאושש...
וכרגע מצאתי "שיטה" לישון בסביבות ה 5-6 שעות בלי לשתות קפאין במהלך היום ואכישהו אני נרדם ככה, כשאני חוזר מהעבודה אני ישן צהריים שעה עד שעתיים לפני האימון ומרגיש יחסית טוב.

תנסה מלטונין
מילה במילה.
אני לוקח את זה (5MG לפני השינה- 5 דקות לפני שאני הולך לישון/ממש לפני שאני מכבה את האור) וזה מעולה! גם 7 שעות עם מלטונין מרגישות יותר טוב מ-7 שעות שינה בלי, לא ממכר ותוך 5 דקות אני מוצא את עצמי ישן (בדרך כלל תוך דקה אני כבר ישן), לא מתעורר בלילה ואם מעירים אותי אני נרדם חזרה מהר.
ממליץ (קניתי מ-EBAY 120 טבליות במשהו כמו 12$, לא בטוח לגבי המחיר אבל נראה לי ככה)!!

• פותח/ת השרשור
מילה במילה.
אני לוקח את זה (5MG לפני השינה- 5 דקות לפני שאני הולך לישון/ממש לפני שאני מכבה את האור) וזה מעולה! גם 7 שעות עם מלטונין מרגישות יותר טוב מ-7 שעות שינה בלי, לא ממכר ותוך 5 דקות אני מוצא את עצמי ישן (בדרך כלל תוך דקה אני כבר ישן), לא מתעורר בלילה ואם מעירים אותי אני נרדם חזרה מהר.
ממליץ (קניתי מ-EBAY 120 טבליות במשהו כמו 12$, לא בטוח לגבי המחיר אבל נראה לי ככה)!!

חוץ מהעניין של שינה איכותית יש לו עוד השפעות? תופעות לוואי?
איפה אני יכול לקנות כזה בארץ? אם בכלל..

חוץ מהעניין של שינה איכותית יש לו עוד השפעות? תופעות לוואי?
איפה אני יכול לקנות כזה בארץ? אם בכלל..
אתה נרדם מהר (5 דקות אתה נוחר) ולא מתעורר סתם באמצע הלילה, אלא אם כן מישהו מעיר אותך.
בבתי מרקחת טבעיים, אבל ההפרש במחיר עצום- 120 טבליות ב-12$ לעומת 60 - 30 טבליות במחיר של 100 ש"ח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית