הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ירידה בשעות שינה

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
בתקופה שהחדכ היה סגור למשל אז הייתי מרשה לעצמי לישון קצת יותר מאוחר אבל גם ישן בכיף 7-9 שעות, מאז שחזרתי להתאמן(שבועיים אחרונים) השעות שינה ירדו דרסטית ואין לי ממש שליטה על זה כי אני פשוט מתעורר לבד אחרי חמש שעות שינה, במקרה הטוב שש ולא מצליח לחזור לישון.
יש לציין שאני כן מקפיד לבצע את הפעילויות המעוררות מוקדם בבוקר, (אימון בחד"כ, קפאין), נחשף לאור שמש לאורך שעות היום תור ולקראת הערב משתדל להוריד אור. אני באמת מגיע לשעה שאני הולך לישון, עייף.
הבעיה זה לא להירדם, הבעיה זה שאני פשוט מתעורר ממש מוקדם. אני כן מרגיש את העייפות באימון לפעמים כי אני מתאמן מוקדם בבוקר.
יש איזה משהו שלא ציינתי שיכול להשפיע על התעוררות המוקדמת הזאת?

בתקופה שהחדכ היה סגור למשל אז הייתי מרשה לעצמי לישון קצת יותר מאוחר אבל גם ישן בכיף 7-9 שעות, מאז שחזרתי להתאמן(שבועיים אחרונים) השעות שינה ירדו דרסטית ואין לי ממש שליטה על זה כי אני פשוט מתעורר לבד אחרי חמש שעות שינה, במקרה הטוב שש ולא מצליח לחזור לישון.
יש לציין שאני כן מקפיד לבצע את הפעילויות המעוררות מוקדם בבוקר, (אימון בחד"כ, קפאין), נחשף לאור שמש לאורך שעות היום תור ולקראת הערב משתדל להוריד אור. אני באמת מגיע לשעה שאני הולך לישון, עייף.
הבעיה זה לא להירדם, הבעיה זה שאני פשוט מתעורר ממש מוקדם. אני כן מרגיש את העייפות באימון לפעמים כי אני מתאמן מוקדם בבוקר.
יש איזה משהו שלא ציינתי שיכול להשפיע על התעוררות המוקדמת הזאת?

תבדוק את הסביבת שינה שלך, כמה שפחות אור (תאטום את החדר אם צריך) מיטה מסודרת, מזג אויר וכו'
אני אישית גם סובל מזה ולוקח מלטונין (בסוכריות גומי) לפני השינה וזה עוזר לי

• פותח/ת השרשור
תבדוק את הסביבת שינה שלך, כמה שפחות אור (תאטום את החדר אם צריך) מיטה מסודרת, מזג אויר וכו'
אני אישית גם סובל מזה ולוקח מלטונין (בסוכריות גומי) לפני השינה וזה עוזר לי
כאלו הדבר היחיד שהוספתי שראיתי שינוי דרסטי זה החזרה לאימונים, אולי זה יותר פסיכולוגי כי אני יודע שאני צריך לקום מוקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית