נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
וזה המקור למי שמתעניין:
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שהעלות של הפקת הקליפ הייתה יותר יקרה משל הקליפ המקורי רק בגלל ההגמבות
נו מה? מרתון ירידות לא מצחיקות?תן לי לנחש
זה החתול ש
הספקת לגדל בהולנד
תן לי לנחש
זה החתול ש
הספקת לגדל בהולנד
גם אם תתאמצי עדיין לא תצליחי, גם כשהבדיחות לא מכוונות אליי הן לא מצחיקות 😃למה להתאמץ להצחיק אותך
אם זה כל כך כיף כשאתה מתעצבן 😃
חשבתי לעצמי שהשעה שתיים בלילה, ואני יכולה לרשום משהו מבלי לפחד שתראה את זה כי אתה בטח ישן לפניי בית ספרג111 וואוווווווווווווו מצחיק!!!!!!!111 חהחהחהחהחהחה אומג *~~~* צחוקיםםםםםםםםםםם 😛:P:P
מה חשבת לעצמך כשכתבת את זה?
מה קרה, ראית בחורה אז התחלת לחשוב מלמטה? 😃ילד משועמם וטיפש. ההודעות שלה מצחיקות ,שלך כואבות לעיניים מרוב טמטום. אין לך מה לעשות חוץ מלהכנס לעימותים מפגרים בפורום?
עוד בדיחה גרועה והפעם גם לא מחוברת למציאות, תבדקי את הגיל שלי לפני שאת כותבת שטויות 😃חשבתי לעצמי שהשעה שתיים בלילה, ואני יכולה לרשום משהו מבלי לפחד שתראה את זה כי אתה בטח ישן לפניי בית ספר
מה קרה, ראית בחורה אז התחלת לחשוב מלמטה? 😃
אתה ממש אבל ממש לא מכיר אותי, אתה שופט אותי לפי תגובות ציניות בפורום וחבל, סביר להניח שאני אחד האנשים הכי בוגרים והכי רציניים שתכיר.חבל שאני כבר מזמן לא בן 15 וגם לא 19 ,לעומת זאת ,הגיל המנטלי שלך הוא כנראה כמו הגובה שלך ,לא עלה בהרבה בשנים האחרונות.
בכל אופן ,אני לא הולך לבזבז עוד זמן על הריב הזה ,הוא לא תורם לי כלום.
facepalmfacepalmfacepalmאתה ממש אבל ממש לא מכיר אותי, אתה שופט אותי לפי תגובות ציניות בפורום וחבל, סביר להניח שאני אחד האנשים הכי בוגרים והכי רציניים שתכיר.