הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גמבה סטייל (Gangnam Style - הפארודיה העברית)

חחחח זה מהיוצרים של שרוטונים, אבל אם כבר ישראלי הjewish style יותר מצחיק....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לי שהעלות של הפקת הקליפ הייתה יותר יקרה משל הקליפ המקורי רק בגלל ההגמבות

נערך לאחרונה:
נראה לי שהעלות של הפקת הקליפ הייתה יותר יקרה משל הקליפ המקורי רק בגלל ההגמבות
hahahaha-no.jpg

למה להתאמץ להצחיק אותך
אם זה כל כך כיף כשאתה מתעצבן 😃
גם אם תתאמצי עדיין לא תצליחי, גם כשהבדיחות לא מכוונות אליי הן לא מצחיקות 😃
וואוווווווו חהחחהחהחהחהחה התקציב של הסרטון עלה בגלל הגמבה!!!!!!!1111 וואוווווווווווווו מצחיק!!!!!!!111 חהחהחהחהחהחה אומג *~~~* צחוקיםםםםםםםםםםם 😛:P:P
מה חשבת לעצמך כשכתבת את זה?

ילד משועמם וטיפש. ההודעות שלה מצחיקות ,שלך כואבות לעיניים מרוב טמטום. אין לך מה לעשות חוץ מלהכנס לעימותים מפגרים בפורום?

ג111 וואוווווווווווווו מצחיק!!!!!!!111 חהחהחהחהחהחה אומג *~~~* צחוקיםםםםםםםםםםם 😛:P:P
מה חשבת לעצמך כשכתבת את זה?
חשבתי לעצמי שהשעה שתיים בלילה, ואני יכולה לרשום משהו מבלי לפחד שתראה את זה כי אתה בטח ישן לפניי בית ספר

ילד משועמם וטיפש. ההודעות שלה מצחיקות ,שלך כואבות לעיניים מרוב טמטום. אין לך מה לעשות חוץ מלהכנס לעימותים מפגרים בפורום?
מה קרה, ראית בחורה אז התחלת לחשוב מלמטה? 😃

חשבתי לעצמי שהשעה שתיים בלילה, ואני יכולה לרשום משהו מבלי לפחד שתראה את זה כי אתה בטח ישן לפניי בית ספר
עוד בדיחה גרועה והפעם גם לא מחוברת למציאות, תבדקי את הגיל שלי לפני שאת כותבת שטויות 😃

מה קרה, ראית בחורה אז התחלת לחשוב מלמטה? 😃

חבל שאני כבר מזמן לא בן 15 וגם לא 19 ,לעומת זאת ,הגיל המנטלי שלך הוא כנראה כמו הגובה שלך ,לא עלה בהרבה בשנים האחרונות.

בכל אופן ,אני לא הולך לבזבז עוד זמן על הריב הזה ,הוא לא תורם לי כלום.

חבל שאני כבר מזמן לא בן 15 וגם לא 19 ,לעומת זאת ,הגיל המנטלי שלך הוא כנראה כמו הגובה שלך ,לא עלה בהרבה בשנים האחרונות.

בכל אופן ,אני לא הולך לבזבז עוד זמן על הריב הזה ,הוא לא תורם לי כלום.
אתה ממש אבל ממש לא מכיר אותי, אתה שופט אותי לפי תגובות ציניות בפורום וחבל, סביר להניח שאני אחד האנשים הכי בוגרים והכי רציניים שתכיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית