הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

• פותח/ת השרשור shaya
  • פורסם בתאריך

shaya

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
ספין פלוס
שלום לכולם
יש לי חבר שיש לו צליאק ( אלרגי לגלוטן )
;maeq
רציתי לדעת אם בקריאטין יש גלוטן???
תודה לעוזרים
....

תבדוק על התווית.
בכל מקרה, מאמין שלא.

אני קניתי של דיימטייז ועוד חברה ,ולא היה רשום על זה משהו על גלוטן ,בכ"מ שחבר שלך יבדוק לפני הקניה 😃
ולוקחים את זה לחודש ואז עושים הפסקה (אני עושה של חודש) ,ושיעשה העמסה..

אני קניתי של דיימטייז ועוד חברה ,ולא היה רשום על זה משהו על גלוטן ,בכ"מ שחבר שלך יבדוק לפני הקניה 😃
ולוקחים את זה לחודש ואז עושים הפסקה (אני עושה של חודש) ,ושיעשה העמסה..
אל תדבר שטויות! לא צריך לעשות העמסה ולא עושים הפסקה עם קריאטין , לוקחים 5 גרם רצוף לאורך שנים וזה בטוח לגמרי
בקשר לגלוטן אני ממש לא חושב שיש בקריאטין גלוטן זה חומר סינטטי לא מאמין שיש להם בשביל מה להכניס גלוטן ! אתה תמיד יכול לשלוח מייל ליצרן ולשאול

אל תדבר שטויות! לא צריך לעשות העמסה ולא עושים הפסקה עם קריאטין , לוקחים 5 גרם רצוף לאורך שנים וזה בטוח לגמרי
בקשר לגלוטן אני ממש לא חושב שיש בקריאטין גלוטן זה חומר סינטטי לא מאמין שיש להם בשביל מה להכניס גלוטן ! אתה תמיד יכול לשלוח מייל ליצרן ולשאול

חחחח פשוט כל המאמנים חופרים לי לעשות העמסה ,ראיתי את התגובה שלך אני לא עושה העמסה והפסקות יותר 😃

תבדוק ברכיבים

המאמנים גם אומרים על תעשה דדליפט וסקוואט , ובכלל אל תתאמן הכי בטוח תעשה הליכה על ההליכון 😃

זה אמר ילד בן 16? כמה שנים אתה מתאמן?
עם כל הכבוד לכולם ומה שהם חושבים שאמרו להם, חייב לעשות הפסקה בשימוש רצוף ב
קריאטין

זה אמר ילד בן 16? כמה שנים אתה מתאמן?
עם כל הכבוד לכולם ומה שהם חושבים שאמרו להם, חייב לעשות הפסקה בשימוש רצוף ב
קריאטין
מתאמן שנה ועם כל הכבוד אני מרים יותר ממך/קורא יותר ממך/מבין יותר ממך , באמת בלי להתרברב אבל נמאס שמשייכים את הגיל שלי ליידע שלי , תקרא קצת ואז תבין
כנס לארכיון פה באתר כתוב שם כותרת ״קריאטין״ ותקרא או שגם משה מנהל האתר לא מספיק מבין בשבילך
ושוב ממש לא משוויץ !!!!

מתאמן שנה ועם כל הכבוד אני מרים יותר ממך/קורא יותר ממך/מבין יותר ממך , באמת בלי להתרברב אבל נמאס שמשייכים את הגיל שלי ליידע שלי , תקרא קצת ואז תבין
כנס לארכיון פה באתר כתוב שם כותרת ״קריאטין״ ותקרא או שגם משה מנהל האתר לא מספיק מבין בשבילך
ושוב ממש לא משוויץ !!!!
חחח אתה הכל יותר ממני אבל אתה לא משוויץ . בכל מקרה אני נתתי את הדעה שלי יש שיקבלו ויש שלא מכל צד זה בסדר מבחינתי.
אגב לא שזה משנה אבל אני מתאמן כבר שנתיים. (אז 🚬🤪🚬)

חחח אתה הכל יותר ממני אבל אתה לא משוויץ . בכל מקרה אני נתתי את הדעה שלי יש שיקבלו ויש שלא מכל צד זה בסדר מבחינתי.
שוב זה לא קשור אילך אישית זה פשוט מעצבן אותי שאומרים הא הוא בן 16 הוא לא מבין !
וזה לא משנה כמה אתה מתאמן בסופו של יום הכל מתרכז על המוט .

על סמך מה אתה מבסס את הדעה שלך? איפה המחקרים?

על סמך מה אתה מבסס את הדעה שלך? איפה המחקרים?
האמת שיש הרבה מחקרים ואישית דיברתי על זה עם מאמנים, עם אנשים שמגיעים לתחריות בחו"ל עם הבעלים של רשת מכוני כושר ועוד הרבה בלה בלה
בתכלס לא אכפת לי כל אחד יעשה מה שהוא יודע אבל סתם בשביל הקטע הנה ציטוט של אראל אורן שמדבר על הנושא
"יש להשתמש בקריאטין לתקופה של עד חודש וחצי ( 6 שבועות ) כולל זמן שבוע העמסה
שימוש בתוסף ברצף של יותר מ 6 שבועות לא מניב תוצאות וגורם לתלות בתוסף - כלומר הגוף עלול להפסיק את הייצור העצמי שלו.
יש לקחת הפסקה מהשימוש בקריאטין למשך 1-2 חודשים בטרם מתחילים שוב בשלב העמסה."
http://www.mrisrael.co.il/תוסף_מזון_קריאטין/
אבל מי שהוא שתקשיבו לו הוא לא מנהל פורום חחח סתם הכל בצחוק =]

האמת שיש הרבה מחקרים ואישית דיברתי על זה עם מאמנים, עם אנשים שמגיעים לתחריות בחו"ל עם הבעלים של רשת מכוני כושר ועוד הרבה בלה בלה
בתכלס לא אכפת לי כל אחד יעשה מה שהוא יודע אבל סתם בשביל הקטע הנה ציטוט של אראל אורן שמדבר על הנושא
"יש להשתמש בקריאטין לתקופה של עד חודש וחצי ( 6 שבועות ) כולל זמן שבוע העמסה
שימוש בתוסף ברצף של יותר מ 6 שבועות לא מניב תוצאות וגורם לתלות בתוסף - כלומר הגוף עלול להפסיק את הייצור העצמי שלו.
יש לקחת הפסקה מהשימוש בקריאטין למשך 1-2 חודשים בטרם מתחילים שוב בשלב העמסה."
http://www.mrisrael.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3_%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F_%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%98%D7%99%D7%9F/
אבל מי שהוא שתקשיבו לו הוא לא מנהל פורום חחח סתם הכל בצחוק =]
אני עדיין לא רואה שום מחקר..

אני עדיין לא רואה שום מחקר..
חחחח ענק , צודק אחי תקשיב ל"למחקרים" של רשתות השיווק שמוכרות את זה
ואז כל מה שהילדים בפורום מייעצים לילדים אחרים זה "תדחוף את זה פעם ביום ויהיה בסדר"
חביבי כסף מדבר פה ואין מה לעשות עם זה כל כך בסוף החברות מנצחות..
אגב זה אומר שהם עושים פרסום טוב אם אנשים אפילו לא מקשיבים למה שיש למר ישראל 4
פעמים ברציפות להגיד עם חברה ענקית ומאות לקוחות. לאראל אורן!!! שיהיה לי טוב XD

חחחח ענק , צודק אחי תקשיב ל"למחקרים" של רשתות השיווק שמוכרות את זה
ואז כל מה שהילדים בפורום מייעצים לילדים אחרים זה "תדחוף את זה פעם ביום ויהיה בסדר"
חביבי כסף מדבר פה ואין מה לעשות עם זה כל כך בסוף החברות מנצחות..
אגב זה אומר שהם עושים פרסום טוב אם אנשים אפילו לא מקשיבים למה שיש למר ישראל 4
פעמים ברציפות להגיד עם חברה ענקית ומאות לקוחות. לאראל אורן!!! שיהיה לי טוב XD
לא אמרתי שמחקרים של רשתות שיווק הם אמינים, הרי יש להם אינטרס לשקר, אין טעם בכלל לקרוא מחקר כזה.

Back
למעלה תחתית