נק' מוניטין:
0
- 16
- 0
מאיזה גיל אני יכול לילמוד שם כי אמרו לי 16 ו כמה זה עולה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיזה גיל אני יכול לילמוד שם כי אמרו לי 16 ו כמה זה עולה
אין בזה כ''כ כסף לשעה מדריך בחד''כ מקבל בין 20-35 ש''ח.יש בזה כסף?
כמה כבר מקבל מאמן חדר כושר?
אלו שמרוויחים את הסכומים הגדולים הם מעטים בתחום. מי שעושה הכי הרבה כסף הם מאמני כושר לסלבריטאים. יכול גם להגיע ל 350-400 ש"ח לשעת אימון, שזה בערך מה שמקבל מנתח לב בתל השומר.אני מכיר מישהו שעשה ים כסף. לא יודע מה לגבי היום. הוא עדיין מדריך אבל לא יודע אם אימונים אישיים.
הכל תלוי מי קהל היעד מה האימונים וכו..
לדעתי מי שרוצה להתחיל לעשות בזה כסף, צריך לשים את המצפון שלו בכיס ולהתחיל לעשות אימוני ליצנות כמו TRX (למרות שזה יכול להיות כלי שימושי, מהשאני רואה שהמאמנים עושים עם זה.. חבל על הזמן של המתאמן), בוסו ולמכור להם סיפורים על אימון פונקציונלי ואימוני "בטן" שמחזקים להם את ה"CORE".
עוד נישה בתחום הזה שיש כסף לא רע זה ריצות. פשוט לרוץ עם אנשים בחוץ.
יש אנשים שישלמו על זה לא מעט כסף. כמובן אתה צריך להיות בכושר טוב.
כמובן זה תלוי גם במיקום היכן אתה גר וכו... בדימונה מן הסתם יהיה יותר קשה להתפרנס מזה מרמת גן או גבעתיים למשל.
לגבי משכורת של מדריך..
לא בשמים, אולי כדאי להגיד שיותר לכיוון הרצפה.
אבל אתה יודע, לא עבודה קשה. אולי משעממת, אבל לא קשה.
משמרות..
זה אחלה לאחרי צבא, לסטודנטים וכו..
עריכה: וכמובן שמי שבאמת עושה כסף, הוא מאמן כושר אישי "פרטי" לא דרך מכון כושר או רשת מכונים.
בשביל לעשות כסף צריך לקחת מינימום 200 לשעה.
אני פשוט ראיתי משכורות של מדריכים במכון שעבדתי בו (רשת גדולה מאוד), שהם עשו רק אימונים אישיים ובוא נגיד שזה אולי כמעט הכי גבוה שתוכל לקבל במקום שעבדתי בו, אבל אי אפשר להגיד שזה הרבה ביחס למה שנחשב "לעשות כסף".