הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיזה גיל איפשר לילמוד בווינגייט ?

חרא של כסף רוב המקומות אתה מקבל 22-25 , 4-6 שעות משמרת בדרך כלל .. ככה ש4-5 אתה לא תסגור אולי 3-4
רק אם תעשה אימונים אישים אתה תעשה אחלה כסף(סביב 50-100 לאימון אישי אם אתה עושה את זה דרך העבודה)

בכל מקרה אם אתה רוצה לעשות תקרוס לכיף וללמוד קצת אז פנאן אם זה בתור עבודה אני לא כזה ממליץ כי סיכוי מאוד מאוד גבוה שאתה תמצא עבודה שניה להשלמת הכנסה

גיל הקבלה למוסדות הלימוד תלוי בחוקי המוסד עצמו וזה משתנה מאחד לשני. לרוב מקבלים מגיל 16 ומעלה, אך מציאת התעסוקה בגיל שכזה, במיוחד ברשתות הגדולות, היא כמעט בלתי אפשרית.

אני מכיר מישהו שעמוק בתחום , הוא אמר לי שזה תלוי באיך אתה נירא ומה אתה משדר אם אתה נירא כמו ילד סביר להניח שלא תמצא עבודה ואפילו ישמצב שלא יקבלו אותך בווינגיט מצד שני גם אתה בן 16 ונירא טוב , בנוי , מתאמן ובוגר אז ישמצב טוב שיקבלו אותך לעבודה .

אני מכיר מישהו שעשה ים כסף. לא יודע מה לגבי היום. הוא עדיין מדריך אבל לא יודע אם אימונים אישיים.
הכל תלוי מי קהל היעד מה האימונים וכו..
לדעתי מי שרוצה להתחיל לעשות בזה כסף, צריך לשים את המצפון שלו בכיס ולהתחיל לעשות אימוני ליצנות כמו TRX (למרות שזה יכול להיות כלי שימושי, מהשאני רואה שהמאמנים עושים עם זה.. חבל על הזמן של המתאמן), בוסו ולמכור להם סיפורים על אימון פונקציונלי ואימוני "בטן" שמחזקים להם את ה"CORE".

עוד נישה בתחום הזה שיש כסף לא רע זה ריצות. פשוט לרוץ עם אנשים בחוץ.
יש אנשים שישלמו על זה לא מעט כסף. כמובן אתה צריך להיות בכושר טוב.

כמובן זה תלוי גם במיקום היכן אתה גר וכו... בדימונה מן הסתם יהיה יותר קשה להתפרנס מזה מרמת גן או גבעתיים למשל.

לגבי משכורת של מדריך..
לא בשמים, אולי כדאי להגיד שיותר לכיוון הרצפה.
אבל אתה יודע, לא עבודה קשה. אולי משעממת, אבל לא קשה.
משמרות..
זה אחלה לאחרי צבא, לסטודנטים וכו..

עריכה: וכמובן שמי שבאמת עושה כסף, הוא מאמן כושר אישי "פרטי" לא דרך מכון כושר או רשת מכונים.
בשביל לעשות כסף צריך לקחת מינימום 200 לשעה.
אני פשוט ראיתי משכורות של מדריכים במכון שעבדתי בו (רשת גדולה מאוד), שהם עשו רק אימונים אישיים ובוא נגיד שזה אולי כמעט הכי גבוה שתוכל לקבל במקום שעבדתי בו, אבל אי אפשר להגיד שזה הרבה ביחס למה שנחשב "לעשות כסף".

נערך לאחרונה:
אני מכיר מישהו שעשה ים כסף. לא יודע מה לגבי היום. הוא עדיין מדריך אבל לא יודע אם אימונים אישיים.
הכל תלוי מי קהל היעד מה האימונים וכו..
לדעתי מי שרוצה להתחיל לעשות בזה כסף, צריך לשים את המצפון שלו בכיס ולהתחיל לעשות אימוני ליצנות כמו TRX (למרות שזה יכול להיות כלי שימושי, מהשאני רואה שהמאמנים עושים עם זה.. חבל על הזמן של המתאמן), בוסו ולמכור להם סיפורים על אימון פונקציונלי ואימוני "בטן" שמחזקים להם את ה"CORE".

עוד נישה בתחום הזה שיש כסף לא רע זה ריצות. פשוט לרוץ עם אנשים בחוץ.
יש אנשים שישלמו על זה לא מעט כסף. כמובן אתה צריך להיות בכושר טוב.

כמובן זה תלוי גם במיקום היכן אתה גר וכו... בדימונה מן הסתם יהיה יותר קשה להתפרנס מזה מרמת גן או גבעתיים למשל.

לגבי משכורת של מדריך..
לא בשמים, אולי כדאי להגיד שיותר לכיוון הרצפה.
אבל אתה יודע, לא עבודה קשה. אולי משעממת, אבל לא קשה.
משמרות..
זה אחלה לאחרי צבא, לסטודנטים וכו..

עריכה: וכמובן שמי שבאמת עושה כסף, הוא מאמן כושר אישי "פרטי" לא דרך מכון כושר או רשת מכונים.
בשביל לעשות כסף צריך לקחת מינימום 200 לשעה.
אני פשוט ראיתי משכורות של מדריכים במכון שעבדתי בו (רשת גדולה מאוד), שהם עשו רק אימונים אישיים ובוא נגיד שזה אולי כמעט הכי גבוה שתוכל לקבל במקום שעבדתי בו, אבל אי אפשר להגיד שזה הרבה ביחס למה שנחשב "לעשות כסף".
אלו שמרוויחים את הסכומים הגדולים הם מעטים בתחום. מי שעושה הכי הרבה כסף הם מאמני כושר לסלבריטאים. יכול גם להגיע ל 350-400 ש"ח לשעת אימון, שזה בערך מה שמקבל מנתח לב בתל השומר.

מי שהולך להיות מדריך כושר לא עושה את זה בשביל הכסף של המשמרות..למשמרות יש כמה מטרות כמו להתחיל להשתפשף. להתחיל להכיר את המתאמנים שפוקדים את חדר הכושר,לבנות תוכניות אימון בסיסיות ולאט לאט לצבור ניסיון וביטחון. ברגע שיש לך את זה המטרה היחידה שלך שאתה מגיע למשמרת היא לתפוס אימונים אישיים וזהו הכסף של המשמרות הוא ממש קופה קטנה ואפילו מזערית לעומת הכסף של האימונים האישיים

אם אתה לפני גיוס אין בעיה שתעשה אותו,אבל באמת תקח בחשבון שתעסוקה בגיל הזה אתה לא תמצא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית