הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך המלצה לספר פילוסופיה

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אשמח לקבל המלצות על ספר פילוסופיה טוב, משהו שגורם לך לחשוב מעבר למה שכבר ידוע, סגנון של משמעות החיים.

תודה לעוזרים!

כל ספר טוב אמור לגרום לך לחשוב, וגם סביר שהוא מכיל מה שאינך יודע כבר, אלא אם זו קריאה שניה 😃

הייתי ממליץ על ספר קליל מאוד ומעניין על פילוסופיה... על הדברים החשובים באמת -חיים שפירא

• פותח/ת השרשור
כל ספר טוב אמור לגרום לך לחשוב, וגם סביר שהוא מכיל מה שאינך יודע כבר, אלא אם זו קריאה שניה 😃

הייתי ממליץ על ספר קליל מאוד ומעניין על פילוסופיה... על הדברים החשובים באמת -חיים שפירא

הכוונה שלי שיש ספרים שחוזרים על אותו קונספט כל הזמן, אני מחפש משהו קצת שונה
דרך אגב אהבתי תחתימה;)

זה אומנם פחות פילוסופיה ויותר פסיכולוגיה, אבל הספרים של דן אריאלי - לא רציונלי ולא במקרה, יעקב בורק 'למה טייסי קמיקזה חובשים קסדות' וספר נוסף בשם הכלכלן הסמוי, ייתנו לך נקודת מבט מעניינת על העולם שלנו.

• פותח/ת השרשור
זה אומנם פחות פילוסופיה ויותר פסיכולוגיה, אבל הספרים של דן אריאלי - לא רציונלי ולא במקרה, יעקב בורק 'למה טייסי קמיקזה חובשים קסדות' וספר נוסף בשם הכלכלן הסמוי, ייתנו לך נקודת מבט מעניינת על העולם שלנו.

תודה D:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית