הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית SW

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
מצאתי סוף סוף תוכנית SW מפורום אחר (מישהו מהפורום פה שלח לי בפרטית).
זו התוכנית:
A
מתח רחב 6X4
מתח רגיל 8X3
מתח צמוד 8X3
מתח למאחורי הראש 10X3
מתח הפוך[באחיזה הפוכה מהרגילה] 8X3
כיסא רומי על ספסל 8X3
טרפזים עם שקי חול 10X2
אופציה- עליות כוח כמה שאפשר
B
סופר סט של 8 מקבילים ו-10 שכיבות סמיכה רחבות
סט ענקי של:
8 שכיבות שמיכה יהלום, 15 שניות סטטיות על המרפקים (זה אומר, לרדת על המרפקים ולשכב כאילו אתם באים לעשות עוד שכיבות שמיכה), מיד לאחר מכן 8 שכיבות שמיכה צמודות (פחות צמודות מיהלום), סטטי, 8 שכיבות שמיכה רגילות, סטטי, 8 שכיבות שמיכה רחבות, סטטי.
אחרי זה לעשות על משטח מעט גבוה 10 שכיבות סמיכה רחבות ממש לאט, 8 רגילות לאט, 10 שניות עמידת מוצא, ועוד 6 צמודות לאט.
לקחת סולם, לשים רגליים על המדרגה השלישית, 10 שכיבות סמיכה, 10 שניות סטטי, לרדת מדרגה, 10 סמיכה 10 שניות סטטי ועוד 10 ו-10 במדרגה האחרונה (סך הכל 30 שניות סטטי ו-30 סמיכה מהמדרגה ה-3 עד ה-1).
רגליים עושים פיסטולס (סקוואט על רגל אחת) 6X4 (שש חזרות 4 סטים), קפיצה בחבל ואנטרוואלים/ריצות.
בטן- 20 כפיפות בטן לכל צד אלכסונים, ובאותו סט (זה סופר סט) להוסיף 30 שניות סטטי על מפרקים, 4 כאלה.
אחרי זה 12X3 כפיפות בטן ממש איטיות.

נראה לי שזה יהיה לי ממש קשה לעשות את B, אז חשבתי לחלק טיפה בין אימון A לאימון B, כדאי לדעתכם? ואיך התוכנית בכלליות?
טובה?
רציתי לעבוד עוד טיפה על רגליים ואני לא ממש יודע איך
;maeq

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית