הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון צריך עזרה בבקשה

מצב
השרשור נעול

jony jony

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מה אתם ממליצים? לסייקל ראשון? איזה סוג של טסטסטורון? איזה חברה? איזה pct ? ואיזה hcg? תודה מראש

תקרא את הנעוצים אחר כך תגיע לשאול שאלות , כעיקרון ולפני משורת הדין כמו שאומרים אני יאמר לך שהבסיס הוא טסט בלבד , תקרא את הנעוצים.

• פותח/ת השרשור
מה זה נעוצים אחי? וסליחה עם השאלה מצחיקה

קראתי הכל ועברתי על כל האינטרנט חודשיים יש לי אמון מידע, אכשיו אני צריך מידע וייעוץ מהמקצוענים שכבר עברו את הסייקלים, כי אין חכם כבעל הניסיון. אז מהמקצוענים שכבר עברו על בשרם סייקלים אשמח עם תמליצו לי על איזה סייקל ראשון ללכת?? איזה חברה? ואיזה p.c.t? אני בן 26 גובה 1.70 תודה מראש לכל היועצים

טסט אנטט או פרופ פרגניל במהלך הסייקל 500 יחידות בשבוע! PCT כלומיד וטמוקסיפן

פתחתי גם נושא בעניין, חבר שלי רצה להזמין מים בקטריאוסטטים לפרנגיל ומסתבר שלא מייצרים אותם עוד. מה עושים במצב כזה?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה 500 יחידות בשבוע אחי? 500 מיליגרם של טסטסטורון אננתת? ועוד שאלה קטנה אחי האם אין צורך ב hcg? תודה מראש וסליחה על החפירה

מה הכוונה 500 יחידות בשבוע אחי? 500 מיליגרם של טסטסטורון אננתת? ועוד שאלה קטנה אחי האם אין צורך ב hcg? תודה מראש וסליחה על החפירה

אנשים השקיעו מאוד כדי שהיה נוח ל"מתחילים".

1.png

מה שבכחול זה בפוסט שלך #- פוסט- הודעה#
מה שבאדום זה הנעוץ- אתה רואה נעוץ, זה ננעץ עקב נוחות, הענקת מידע מהיר ונוח.
תכנס לפאקינג לנעוץ ותקרא:s13:

• פותח/ת השרשור
חח סבבה אחי קראתי..! ומה בקשר לחברה של טסטוסטורון אנטט מה החברה הכי טובה או החברות הכי טובות שיש היום? שאפשר לסמוך עליהם!?

הייתי אומר לך שתילך על רפואי אם אתה יכול להשיג אם לא לך על פארמהקום שזה אנדרגראונד

פתחתי גם נושא בעניין, חבר שלי רצה להזמין מים בקטריאוסטטים לפרנגיל ומסתבר שלא מייצרים אותם עוד. מה עושים במצב כזה?

מה באמת ההבדל אם מזריקים במקום מים בקטראוסטטים מים סטריליים שבאים עם ה HCG עצמו?

עדי כאן למעלה ענה לך לעניין תקרא על החומרים שהוא הזכיר ..

אתה יודע אחי, פרגניל ו HCG זה אותו חומר..............................................

• פותח/ת השרשור
האם יש צורך ב hcg? עם עושים סייקל של טסטוסטרון אנטט עם פי סי טי. (סייקל של 10 שבועות)

הביאו לך אפילו תמונה איפה התשובות נמצאות ואתה ממשיך לחפש שיאכילו אותך בכפית.
א. לפי הנתונים שלך אין לך מה לגעת בחומרים. אתה עדיין יכול להתקדם בצורה הטבעית.
ב. אם כבר החלטת, תקרא את כל הנעוצים ולאחר מכן תפתח נושא עם שאלה ענינית.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית