האם הבגרויות עזרו לכם בצורה כלשהי?

Nerd-fights.jpg

אם אתה לא מבין שאם מקצוע סרק מוגדר כמקצוע שהציון שלו לא יכנס לממוצע בגרויות שלך לעולם, ושאם מישהו עושה 5 יחידות באומנות, אז זה כבר לא מקצוע סרק, קשה לי להאמין שאתה אתגר אפילו לילד בן 12 עם בעיות קשב וריכוז.
אז אני לא רואה ממש טעם בלענות לך.

נערך לאחרונה:
אם אתה לא מבין שאם מקצוע סרק מוגדר כמקצוע שהציון שלו לא יכנס לממוצע בגרויות שלך לעולם, ושאם מישהו עושה 5 יחידות באומנות, אז זה כבר לא מקצוע סרק, קשה לי להאמין שאתה אתגר אפילו לילד בן 12 עם בעיות קשב וריכוז.
אז אני לא רואה ממש טעם בלענות לך.

כתבת אומנות בהכללה לא רשמת אם זה 5 יחידות 🖕
וגםם כתבת שבחנים לא נחשב אבל זה חלק מהמגן שהוא חלק מהבגרות:fuck:
יפה מיצדך להעביר נושא.. בטח אתה אחד מאלה שצריך לנגב תתחת עם הבגרויות שלו..

בחנים לא יכנסו לך למגן, זה אמנם מה שהמורה שלך ל3 יחידות מתמטיקה מספר לך כדי להוציא איכשהו משהו ממך ומשאר המאותגרי למידה בכיתה שלך, אבל בפועל זה לא קרה ולא יקרה.

בתכלס בחנים זה תלוי במורה, שלמדתי ביולוגיה בציון מגן הוכנס בוחן, אבל המשקל שלו היה נמוך.

בחנים לא יכנסו לך למגן, זה אמנם מה שהמורה שלך ל3 יחידות מתמטיקה מספר לך כדי להוציא איכשהו משהו ממך ומשאר המאותגרי למידה בכיתה שלך, אבל בפועל זה לא קרה ולא יקרה.
אולי בתקופה שלך יזקן ..
תמשיך לחיות בפנטזיה שלך וזה לא יפה לצחוק על ילדים 3 יחידות.
נעלבתי.

בגרויות הם דבר חשוב מאוד בסופו של דבר. התעודה עצמה היא מפתח שתביא אותך ללימודים אקדמאים.
אני רואה חברים שנרשמים עכשיו למכינות קדם אקדמיות, משפרים בגרויות ואפילו מתפשרים על מוסדות אקדמאים רק בגלל הבגרות והסכם הסופי שיצא להם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית