הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על הסייקל הנ"ל?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני מתכננן את הסייקל הבא שלי ורציתי את חוות דעתכם עליו:הסייקל יהייה 12 שבועות.
טסט אננטט 500 בשבוע
בולדנון 400 בשבוע
naposin 10 ,ליום 40 למשך 4 שבועות ראשונים טרן קצר 4 שבועות אחרונים.

סייקל טוב , הייתי מוריד את הטרן . דיבול וטרן ביחד
יעשה לך מגרנה חבל על הזמן , סוף סוף מישהו
מכניס בולדנון לסייקל כניראה שאנשים לא מודעים
לחומר הזה ...

בולדנון חומר מטורף וואלה לא מבין למה אנשים אומרים שזה גורם לרעב התופעת לוואי הזאת לא פועלת עליי , ובחיטוב אני הולך עליוו , תוריד תטרן תשאיר רק דיבול ואני משתמש בנפוסים עד 40 מ"ג ליגה של חומר...

וואלה אחי אני משתמש עם בולדנון של פארמהקום אתה לא מבין איזה רעב מטורף זה נותן לי אני לוקח בולדנון 200 , לשבוע 500 מיל אין דברים כאלה ...

דרך אגב את הבולדנון צריך להריץ אותו 16 שבועות כמו שכתוב בנעוצים

נערך לאחרונה:
וואלה אחי אני משתמש עם בולדנון של פארמהקום אתה לא מבין איזה רעב מטורף זה נותן לי אני לוקח בולדנון 200 , לשבוע 500 מיל אין דברים כאלה ...

דרך אגב את הבולדנון צריך להריץ אותו 16 שבועות כמו שכתוב בנעוצים

אני גם בולדוס של פארמהקום קניתי 3 בקבוקונים שוקל לקנות עוד שיספיק לכיוון ה12 שבועות ואז לגשר איתו לסייקל חיטוב , בעיקרון חומר טוב מקשיח ברמה מטורפת ורידים שכמעט בחיים לא היו נראים ברמה גבוהה [עקב היותי אז שמן מאוד] והיום אחרי השימוש פשוט מטורף ממליץ לכל אחד !! בעיקר לסייקל מסה לאלו שמרגישים ממש תתופעה הזאת ! זה טוב לאקטומורפים שבדרך כלל קשה להם לאכול הרבה ...

אני מגיע ל600 מ"ל אחי מפה ראיתי תוצאות שהייתי על 500 הייתי + אבל ההקפצה של ה100 עזר לי משמעותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית