הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברים יקרים - מינון ארימידקס

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
נפל בחלקי ארימידקס השאלה היא איזה מינון אני צריך לקחת
85 קילו על 14-15 אחוז שומן 1.75 גובה

בבקשה תגידו לי שאני לא אעלה הרבה מים בסייקל (טסט סיפיונט 500 מג בשבוע).... (?)

אתה תעלה אבל גם לא יםם .. לגבי ארימידקס האמת שלא נגעתי בוא עדיין מעדיף נולבה אבל אם אני לא טועה הוא גורם תורם להורדת נוזלים למהלך הסייקל ..
אבל רק שתדע שהאסטרוגן הוא חלק מאוד חשוב בזמן הסייקל למטרת פיתוח!!

סתם רק שתדע עם תוסיף עוד חומר אוראלי כמו דיבול או דקה אתה תעלה המון נוזלים כמו שרואים עלייך אתה מפחד לעלות נוזלים כאילו זה משהו נאצי אתה בחורף גבר !! אתה לא צריך ABS בשביל ללכת לים אתה כרגע תגדל המון עם הנוזלים האלה ולאחר שהחומר מתפוגג הם יורדיםם אחיי , אני נראה כרגע כמו ספוג אני גם על טסט' אננתת דיאנבול ובולדנון רק שבולד הוא חומר יבש...

נערך לאחרונה:
אתה תעלה אבל גם לא יםם .. לגבי ארימידקס האמת שלא נגעתי בוא עדיין מעדיף נולבה אבל אם אני לא טועה הוא גורם תורם להורדת נוזלים למהלך הסייקל ..
אבל רק שתדע שהאסטרוגן הוא חלק מאוד חשוב בזמן הסייקל למטרת פיתוח!!

סתם רק שתדע עם תוסיף עוד חומר אוראלי כמו דיבול או דקה אתה תעלה המון נוזלים כמו שרואים עלייך אתה מפחד לעלות נוזלים כאילו זה משהו נאצי אתה בחורף גבר !! אתה לא צריך ABS בשביל ללכת לים אתה כרגע תגדל המון עם הנוזלים האלה ולאחר שהחומר מתפוגג הם יורדיםם אחיי , אני נראה כרגע כמו ספוג אני גם על טסט' אננתת דיאנבול ובולדנון רק שבולד הוא חומר יבש...
מה בדיוק טוב באסטרוגן?

נפל בחלקי ארימידקס השאלה היא איזה מינון אני צריך לקחת
85 קילו על 14-15 אחוז שומן 1.75 גובה

בבקשה תגידו לי שאני לא אעלה הרבה מים בסייקל (טסט סיפיונט 500 מג בשבוע).... (?)

אם זה הסייקל שלך אז אתה לא תעלה בכמות כזאת שאתה צריך להוסיף ארימדקס לסייקל, אבל בכל מקרה בקשר לשאלה שלך המינון הוא חצי כדור (0.5) EOD יום כן יום לא

תשובה

כדור אחד ביום (1 מ"ג)
למרות שאני 95-7 קילו עם יותר מגרם של טסטוסטרון בשבוע לוקח פעם ביומיים כדור, וזה מספיק בהחלט !
ההמלצה הסופית היא להתחיל מאחד ביום ולהוריד לאחד ליומיים, בהצלחה, אחלה דבר דרך אגב =)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית