הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך הוראות שימוש ל יהומובין HBI ?

jorjmez

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-18
82
0
צריך הוראות שימוש ל יהומובין HCI ?

שלום לכם
אני מבקש בבקשה עזרתכם,
הוראות שימוש ליהומובין HCI .
יש לי 2 קופסאות של הגירסה הנקייה 2.5 מ"ג לכדור של חברת PRIMAFORCE .

איך משתמשים? מה אסור לעשות בזמן שלוקחים? מתי לוקחים?בוקר ערב? לפני ארוחה? לפני אימון?
האם אסור לשלב אימון כוח עם זה?
אני ממש לא יודע איך משתמשים לכן אני מבקש שתעזרו לי ותנו לי את כל המידע .

לקחתי ליפו6 וזה עזר לי ממש בקטנה לכן אני מתקדם ליהומובין.

תודה רבה לכם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

לפני שהבאת את הלינק כבר קראתי מה רשום שם ,
אבל לא רשום שם אם לקחת ביום שלא מתאמנים?
כמו כן רשום שם שכדאי לקחת בבת אחת 8-10 מ"ג.
אם אני צריך לצרוך 12 מ"ג ביום, האם אפשר לקחת פעם אחת בלבד לפני אימון 12 מ"ג ? או שזה יותר מדיי?

כמו כן האם רצוי לשלב את היהומובין עם קפאין? אם כן כמה קפאין צריך לקחת? כדור אחד מספיק?

הנה ציטוט מהאתר
6. רוב הכדורים באים במינון של 2.5 מ"ג ולכן נדרש ליטול 6-8 כדורים (תלוי במשקל) ביום, במנה אחת או שתיים (שוב, שתי מנות זה לא אידאלי, מאותה הסיבה שציינו לפני כן – הפרשת אינסולין). לא תרגישו דבר אם לא תקחו לפחות 8-10 מ"ג יוהימבין במנה אחת. אנשים שנטלו או נוטלים מוצרים כמו ליפו 6 (לכל סוגיו), לא באמת מקבלים את המינון המומלץ של יוהימבין ובעצם משלמים על קופסה יפה, עם קפאין ויוהימבין במחיר גבוה מאשר אם הייתם קונים את התכשירים הללו בנפרד.
.

בקיצו

נערך לאחרונה:
לפני שהבאת את הלינק כבר קראתי מה רשום שם ,
אבל לא רשום שם אם לקחת ביום שלא מתאמנים?
כמו כן רשום שם שכדאי לקחת בבת אחת 8-10 מ"ג.
אם אני צריך לצרוך 12 מ"ג ביום, האם אפשר לקחת פעם אחת בלבד לפני אימון 12 מ"ג ? או שזה יותר מדיי?

כמו כן האם רצוי לשלב את היהומובין עם קפאין? אם כן כמה קפאין צריך לקחת? כדור אחד מספיק?

הנה ציטוט מהאתר
6. רוב הכדורים באים במינון של 2.5 מ"ג ולכן נדרש ליטול 6-8 כדורים (תלוי במשקל) ביום, במנה אחת או שתיים (שוב, שתי מנות זה לא אידאלי, מאותה הסיבה שציינו לפני כן – הפרשת אינסולין). לא תרגישו דבר אם לא תקחו לפחות 8-10 מ"ג יוהימבין במנה אחת. אנשים שנטלו או נוטלים מוצרים כמו ליפו 6 (לכל סוגיו), לא באמת מקבלים את המינון המומלץ של יוהימבין ובעצם משלמים על קופסה יפה, עם קפאין ויוהימבין במחיר גבוה מאשר אם הייתם קונים את התכשירים הללו בנפרד.
.

בקיצו
אפשר בפעם אחת.
רצוי מאוד לשלב עם קפאין. הכמות תלויה במשקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית