הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לשיפור האתר... (בבקשה מכולם להיכנס)

יאיר, אני לא יודע איך הגעת לזה שכל מפתחי גוף עובדים באותה שיטת אימון.
כשהיה רציונל כל שהו מאחורי "שיטות אימון" שאתה מדבר עליה אני אשמח לשמוע. אך כשמפנים שאלה לאותו מפתח הגוף שעובד בשיטה כל שהי, הסבר והגיון שעומד מאחרי כל הגאונות, תקבל סימוכין למגזינים כמו: muscular development, Muscle & Fitness קצת הזוי לא ?! מה לעשות שהסברים כמו יוסי עם יד 46 לא משכנעים אותי. המצב הופך לעוד יותר הזוי כשאנשים טבעים מתחילים להשוות את עצמם למתחרים מקצועים.

מפתחי גוף, עם כל הכבוד אליהם, הם אנשים שחיים במיתוסים ומאוד מפחדים משינוים כל שהם (מזכיר קצת נגדים אבל זה סיפור אחר) .
יש להם נטיה להסתובב בחדרי כושר ולהפחיד ילדים תמימים בקטבוליזם: סיפורים כמו שאחרי 3 שעות הגוף קטבולי והכתף מתפרקת למטרת אנרגיה, לפני שינה חשוב חלבון לספיגה איטית, ועוד מלא סיפורים שגורמים לאותם המתאמנים להסתובב עם גמבות ועופות בתיקים.
אתה כל כך צודק וזה כל כך נכון. מכיר כמה וכמה כאלו מהחדר כושר שלי וזה פשוט מעצבן אותי. הם מסוג האנשים שמוציאים אלפי שקלים על פרוקומפלקס וחרא כאלו רק בגלל שיש בו כמה סוגי חלבון לסוגי ספיגה שונים.

בשום מקום לא נרשם שהמטרה היא "להרחיב את הקהילה", נרשם שרוצים לשפר את האתר. ואפילו אם נניח ואתה צודק, ולא יהיה ניתן לשפר את האתר מבלי להרחיב את הקהילה, זה לא אומר שצריך להרחיב אותה בכל מחיר(במקרה הזה, למשוך לפה אידיוטים). אם רוצים פשוט להרחיב את הקהילה, מבלי להתחשב בהשלכות, הדבר הכי פשוט לעשות זה לפתוח תת פורום "sex". אני מבטיח לך שזה ימשוך המון אנשים.
או בקיצור, עוד הודעה שלך ששקולה ללא יותר מ"בלה בלה בלה".

עוד הודעה שלך שלא קשורה לשום נושא ומנסה לקחת את הדיון למקומות קיצוניים ומגוחכים....
יופי ילד...תמשיך ככה

בנוגע לכל שאר הדברים כשאחזור מטיפול שיניים אגיב

שתהיה יד קצת יותר חופשית עם הצחוקים, אפשר לחשוב שאנחנו ילדים בכיתה ב' ומציפים שטויות כמו אמא שלך אבא שלך ואחותך -הכנס כאן משהו רע- אתמול בלילה.
זה נהוג בכל העולם שאפשר קצת להסתלבט.

בתכלאס זה בערך מה שאתה עושה בפורום השני, ואף אחד מהמנהלים לא רוצה שזה יהיה גם כאן. אז איך שזה מתחיל זה נקטע.

חשבתי על משהו די מגניב שראיתי בפורום אחר בחו"ל.
מכיוון שאנחנו קהילה מעט יותר בוגרת ו"איכותית" מהקהילות האחרות אפשר להתחיל תת-פורום, תחת פאוורליפטינג\ווייטליפטינג ואימוני כוח ולעשות שם אתגר לגולשים בפורום.

דוגמא שראיתי באתר נחמד בחו"ל הוא אתגר סקוואט 20 חזרות.
דוגמא אחרת שראיתי באתר פחות מוכר בחו"ל הוא אתגר המשקל מעל הראש (משקולנים יאללה לתת לנו בראש)

ב20 סקוואט כל משתמש שיכנס לאתגר יעלה סירטון של סקוואט 20 חזרות (מלאות אינעל אעבוק, בלי רבעים) ובסופו יצלם את המשקל, ותהיה טבלה שתדרג את האנשים באתגר לפי הסדר מהסקוואט הכי כבד ל20 להכי נמוך (לא להתבייש, כל בנאדם שעושה סקוואט 20 חזרות מבחינתי עשה את שלו)

באתגר משקל מעל הראש אפשר לעשות תחרות זהה, כשהמטרה להביא משקל לנעילה מעל הראש בכל דרך שהיא (הנפה,דחיקה,לחיצה,פוש פרס וכל דבר אחר שרק יעלה על דעתכם)

זה יכול להוסיף המון עניין לפורום ✌️

בתכלאס זה בערך מה שאתה עושה בפורום השני, ואף אחד מהמנהלים לא רוצה שזה יהיה גם כאן. אז איך שזה מתחיל זה נקטע.
זאת השוואה לא טובה, כאן אני לא משתמש VIP ואני כבר איבדתי תקווה בפורום השני.

חשבתי על משהו די מגניב שראיתי בפורום אחר בחו"ל.
מכיוון שאנחנו קהילה מעט יותר בוגרת ו"איכותית" מהקהילות האחרות אפשר להתחיל תת-פורום, תחת פאוורליפטינג\ווייטליפטינג ואימוני כוח ולעשות שם אתגר לגולשים בפורום.

דוגמא שראיתי באתר נחמד בחו"ל הוא אתגר סקוואט 20 חזרות.
דוגמא אחרת שראיתי באתר פחות מוכר בחו"ל הוא אתגר המשקל מעל הראש (משקולנים יאללה לתת לנו בראש)

ב20 סקוואט כל משתמש שיכנס לאתגר יעלה סירטון של סקוואט 20 חזרות (מלאות אינעל אעבוק, בלי רבעים) ובסופו יצלם את המשקל, ותהיה טבלה שתדרג את האנשים באתגר לפי הסדר מהסקוואט הכי כבד ל20 להכי נמוך (לא להתבייש, כל בנאדם שעושה סקוואט 20 חזרות מבחינתי עשה את שלו)

באתגר משקל מעל הראש אפשר לעשות תחרות זהה, כשהמטרה להביא משקל לנעילה מעל הראש בכל דרך שהיא (הנפה,דחיקה,לחיצה,פוש פרס וכל דבר אחר שרק יעלה על דעתכם)

זה יכול להוסיף המון עניין לפורום ✌️

אם זה ילך זה יהיה טוב, אם אתה רוצה תנסה להריץ את זה..

ולא הבנתי את הקטע של הVIP, ז"א הבנתי שאתה מסתלבט על זה, אבל לא הבנתי את הפואנטה

אם זה ילך זה יהיה טוב, אם אתה רוצה תנסה להריץ את זה..

ולא הבנתי את הקטע של הVIP, ז"א הבנתי שאתה מסתלבט על זה, אבל לא הבנתי את הפואנטה
זה בסדר גם אני לא הבנתי למה אני חבר VIP, אפילו סקוואט של 3 פלטות אין לי.
יאללה אין בעיה לקחתי על עצמי לפתוח אתגר חודשי כל חודש.

• פותח/ת השרשור
תפתחו ערוץ IRC! :D
כל מה שעלה לי לראש

בפורום השני המקביל "אטרף" יש שם 30 אלף אנשים ביום ויש בקושי 20 אנשים ב IRC שלהם, אז אני מדמין מה יהיה כאן, תסכים איתי?

1. אתר ראשי בהחלט דבר טוב (אך לא לעשות מהתחלה מיקצועי ורציני זה מיותר)
2. לפרסם את האתר באתרים שונים/שותפיות.
3. להוריד מהאלבום בכניסה לפורום ש"מפחידות" את רוב הציבור.

1. האתר לא יהיה ראשי, הפורום נכון לעכשיו יהיה הדף הראשי, האתר מאמרים יתקשר אליו את האמת הוא כבר גמור לפני כמה חודשים רק עניין העריכת מאמרים מונע מאיתנו לפתוח אותו (צריך לערוך את רובם מבחינת נוסח, שגיאות כתיב וכו')
2. הבעיה שבגלל היותנו "פורום" מצנזרים אותנו ישר כי אנחנו מתחרים של הרבה אתרים כאלה ואחרים (בעיקר פורומים אחרים ששם יש את רוב האוכלסיה המאתמנת כי אין באמת אתרים שמרכזים אנשים מהתחום)
3. זה בוצע, אני הצעתי את זה לפני כחצי שנה אנשים לא הסכימו איתי, ועכשיו זה באמת התחיל להפריע (התחלתם לעלות יצורים)

הפורום ממש טוב והעיצוב יפה...

אולי אבל אפשר להוסיף גם פורום "מתאמנים מתחילים" שמה כל מי שרק מתחיל להתאמן ויש לו שאלות יוכל לקבל יותר מענה (ולראות שאלות של מתחילים אחרים), ובנוסף משתמשים שגולשים לקריאת מאמרים ולוגים, לא ייתקלו בשאלות של מתחילים כל אשכול שני...

חשבנו על זה בהתחלה כאשר הפורום רק נבנה, היו כמה סיבות למה זה לא נפתח:

1. חששנו (ואנחנו עדיין חוששים) שהפורום הזה יהיה ממש יבש ולא פעיל כי במילא פורום אימונים כמו שהוא עכשיו לא מזהיר פנים
2. לא רוצים ליצור משתמשים סוג ז' באתר
3. לוגים נוצרו רק כדי ללמוד מאותו הבן אדם או על אותו הבן אדם את שיטות האימון והתזונה שלו ולא יותר מזה, בשביל פותח הלוג זה יכול גם להיות מצב טוב למעקב או לחזרה אחורה בעת הצורך לראות את ההתקדמות שלו בטווח זמן X

בנאדם, פעילות נמוכה באתר לא אומרת שהאתר לא טוב, בסופו של דבר העיקר הוא האימונים ולא הדיבורים עליהם. בכל מקרה, לדעתי האתר מצויין כמו שהוא עכשיו ובוודאי שהוא עדיף על פורומים אחרים (מישראל) שעוסקים בתחום.
עניין אחד שחשבתי עליו עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך (וגם אותו צריך לבחון במובן של "כל המוסיף גורע") הוא שאולי אפשר לרכז את כל ההודעות בנושא פציעות אימונים. בסופו של דבר קשה להתאמן באינטנסיביות ולאורך זמן בלי לדפוק משהו פה ושם, ולפעמים ניסיון אישי של מתאמן אחד בטיפול בפציעה שהייתה לו, יכול לחסוך למתאמן אחר שבוע/שבועיים/שלושה/יותר של הפסקה מאימונים.
ושוב, לדעתי האתר מצויין כמו שהוא.

חשבנו על פורום פציעות, אבל זה לא יהיה פעיל במיוחד ואפשר לרכז את זה בפורום אימונים, ופעילות נמוכה באתר זה בסדר אבל בזמן האחרון זה ממש נמוך. יש לי סטטיסטיקות של האתר ואני עוקב אחרי זה ואנחנו קצת בירידה.

אני לא מבין למה אתם לא מרוצים מאיך הש"פורום רץ".
לדעתי הפורום הזה והפורום השני מהווים דוגמא מצוייינת לכמות לעומת איכות.בפורום השני יש בכל רגע נתון כמה מאות משתמשים פעילים,אבל 95% מהאשכולות שם הם שאלות אופייניות למתחילים שנשאלו כבר אלפי פעמים בקרה הטוב,וסתם *** ומריבות במקרה הפחות טוב.
לעומת זאת,כאן אמנם אין כמות משתמשים גדולה,אבל רוב האשכולות הם דיונים מעניינים שממש כיף לקרוא.
עכשיו השאלה היא מה המטרה של הפורום - להביא כמה שיותר משתמשים?ליצור מאגר של מידע איכותי?
זה כבר תלוי במה שהמנהלים רוצים...

המטרה היא לגוון במשתמשים, להביא משתמשים שלא מבינים ביחס לבסיס שיש פה כבר שיוכל אולי להפוך אחד מכל 50 כאלו שמגיעים לעוד אחד מהיסודות של האתר כי בסופו של דבר אנשים לא נשארים לנצח (רובם) וצריך "לגדל דור חדש" ✌️

תסכים איתי שלומר שמפתחי גוף [מתחילים כמקצוענים] לא יכולים לתרום כלום לקהילה זאת הכללה נוראית?
מה גם שיש מטרות שונות שלהן טכניקות שונות שלא בהכרח מחייבות את הגישה שרוב חברי הפורום תומכים בה ולבוא ולשלול אותה באופן גורף זה מוטעה מהיסוד ולא משרת שום מטרה של הקהילה
אני למשל עדיין חושב מאמין ובטוח שתכניות הAB ואפילו ABCD מועילות למתאמנים למטרות מסוימות[כמו למשל פיתוח גוף] מאשר תכנית כמו SS או אפילו 5X5
כשבנאדם נכנס לפורום הזה וקורא את התגובות שאנשים ותבים פה בנוגע לתכניות וכל מה שמציעים לו זה תכניות עם חמישה תרגילים בלבד ותוקפים כל אחד שמעז לעשות יותר מ-3 סטים לשריר קטן ואומרים לו שהוא טמבל אדיוט והוא ל מבין כלום כי ככה הם קראו [במיודח כשאין שום הישג מרשים שאותו בחור יכול לזקוף לזכותו] אל תתפלאו שהקהילה לא גודלת משתפרת ומתרחבת.....אותם קוראים שנכנסים קולטים שהלך הרוח פה הוא מתנשא ושרלטני כשכל בחור שקרא ספר או שניים אבל לא השיג כלום בתחום מחליט שהוא יכול לתקוף אנשים שכן השיגו הישגים מרשימים [לתחומם] וכן מציגים נתונים מרשימים[לתחומם] ובא ללמד אותם איך להתאמן
ברגע שבקהילה הזאת יתחילו לקלוט שיש יותר מלעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ויותר מחמישה תרגילים שצריך לעשות באימונים [שוב תלוי במטרות] ברגע שזה יקרה נוכל לפתח את הקהילה הזאת בצורה מרשימה כי יש פה את הפוטנציאל להפוך למובילים בתחומי הכוח/פיתוח גוף ברשת ואם תרשה לי להסתכל רחוק יותר אולי בעוד כמה שנים ניראה באחת התחרויות פוסטר ענק של האתר
כי כרגע לפי מה שכתבתי אנחנו נשאר קהילה מצומצמת שלא מתכוונת להתפתח

[אין לראות בהודעה הזאת שום התייחסות אישית לאחד ממשתתפי הפורומים השונים אלא לראות את ההדגמות כהכללה]

איזה הישגים יש לך שאתה מדבר על שרלטנים אפסים ולא יודע מה
יש פה מספיק אנשים שהעלו 20-30 קילו במשקל גוף, התחזקו ללא היכר, והשתפרו בכל פרמטר שאפשר להסתכל עליו כהתקדמות.
הקהילה לא גודלת כי טיפשות היא מגיפה המונית, חוכמה היא תרופה נדירה.

נ.ב מה שאתה אומר בעצם, זה למה לנסוע לירושלים דרך כביש 1, אם אפשר לנסוע לירושלים דרך ירדן.
מי צריך לעשות 30000 תרגילים ולהתאמן 9000 פעם בשבוע אם הוא יכול לעשות את זה ב3 פעמים בשבוע עם 4-5 תרגילים.

ובנוגע לשיפורים - גם לדעתי כדאי להקל קצת עם הצנזורה, הפורום הוא לא איזה אנציקלופדיה או ספר, כדאי שיהיו דיאלוגים מצחיקים ושטויות מדי פעם, גם ריפטו וכל מיני אחרים מקללים\צוחקים ועדיין יש להם אחלה מוניטין

נערך לאחרונה:
תבין שאתה צריך להביא איזה שהיא הנמקה או טיעון הגיוני (חוץ מלהגיד נסיון ) .
אגב בקשר לתרגילים משלימים אתה מוזמן להכנס לפורום PL ולקרוא על ווסט סייד ברבל , אחד
מהדברים שהם מפורסמים בהם זה כל מיני תרגילים מוזרים .
בכל מקרה אתה מזלזל פה בתוכניות שאפילו בארץ אתה יכול לראות דברים מדהימים , תראה את קורן נתי לידור ועוד הרבה חברה שכותבים באתר .

האמת שאף פעם לא זילזלתי בשום תכנית......אתם אלו שמזלזלים ועל זה הטענה שלי..

כל השאר כבר לא שווה תגובה

הכוונה ב"כל השאר" לא כוון אלייך....
דאוס אתה יודע שאני מעריך אותך אל תנסה לריב איתי לא לשם אני חותר

מה שהוא אמר עדיין תקף, בשום מקום לא הסברת מדוע התוכניות הקיקיוניות בהן אתה תומך מועילות יותר מתוכניות כגון SS או Madcow. ההסבר היחידי שאתה מתעקש לתת הוא לא יותר מהוכחה אינדוקטיבית מטומטמת(ליוסי מאשקלון נתתי SS בה הוא נתקע תוך חודש, ועם ABCD הוא הגיע תוך שבוע להיקף 57 !!!1111).*

מה שהוא אמר עדיין תקף, בשום מקום לא הסברת מדוע התוכניות הקיקיוניות בהן אתה תומך מועילות יותר מתוכניות כגון SS או Madcow. ההסבר היחידי שאתה מתעקש לתת הוא לא יותר מהוכחה אינדוקטיבית מטומטמת(ליוסי מאשקלון נתתי SS בה הוא נתקע תוך חודש, ועם ABCD הוא הגיע תוך שבוע להיקף 57 !!!1111).*

Actually, אין שום הוכחה ש SS או 5*5 יותר טובות מ AB סטייל לייל או חמור מכך, על מנת להשיג מסה נטו מבלי להתייחס לפאקטור הכוח.
הטענה הטיפשית היחידה היא שאם תעשה AB לא תתקדם בכלל. אנשים בתור מתחילים יוכלו להתקדם עם עליה במשקלים והתמדה, גם אם זה אומר להתאמן סביב טווח חזרות של 6-10 ולעשות 6-9 סטים לשרירים גדולים. האמתי, יש מצב שהם יראו תהליכים של היפרתרופיה הרבה יותר טובים מאשר אימונים סביב ה 5 חזרות.

תוכניות אימון זה לא אותיות ABC, זה עקרונות. ברגע שמבינים את העקרונות זה לא משנה מה אתה עושה... (הבעיה המרכזית היא שאנשים שנתקעים במשקלי עבודה פשוט מוסיפים נפח, ולא חושבים על הקטע של הכוח.)

שלייל אומר שלג פרס יותר טוב מסקוואט לצבירת מסה ברגליים וריפטו אומר "אוי, אני לא מאמן באדיבילדרים ומסה" וזה אחרי שהוא אמר "לג פרס IS GAY", אז כנראה שיש גישות שונות וצדדים שונים למטרות שונות.

ובנוגע לשיפורים - גם לדעתי כדאי להקל קצת עם הצנזורה, הפורום הוא לא איזה אנציקלופדיה או ספר, כדאי שיהיו דיאלוגים מצחיקים ושטויות מדי פעם, גם ריפטו וכל מיני אחרים מקללים\צוחקים ועדיין יש להם אחלה מוניטין
כן, רק שאתם לא ריפטו, אתם לא ממש בקיאים בחומר כמוהו, ואתם גרועים בהבעה.
כשתגיע לרמה של ריפטו, אני מניח שמשה ירשה לך לקלל ולהשתלח באנשים ששואלים שאלות מטומטמות או גישות שלא נראות לך. עד אז, תתנהג בהתאם.

נערך לאחרונה:
Actually, אין שום הוכחה ש SS או 5*5 יותר טובות מ AB סטייל לייל או חמור מכך, על מנת להשיג מסה נטו מבלי להתייחס לפאקטור הכוח. רשמתי שהוא לא סיפק הסבר, בשום מקום בהודעה שלי לא רשמתי "הוכחה". ברור שאין "הוכחה" במובן הטהור של המילה. אתה לא יכול להוכיח טענה אפריורית טהורה באמצעות הכרות שמקורותיהן אפוסטריוריות.
הטענה הטיפשית היחידה היא שאם תעשה AB לא תתקדם בכלל. אנשים בתור מתחילים יוכלו להתקדם עם עליה במשקלים והתמדה, גם אם זה אומר להתאמן סביב טווח חזרות של 6-10 ולעשות 6-9 סטים לשרירים גדולים. האמתי, יש מצב שהם יראו תהליכים של היפרתרופיה הרבה יותר טובים מאשר אימונים סביב ה 5 חזרות. אף אחד בפורום לא טען שמי שעושה AB לא יתקדם בכלל, וכאן אני אפנה אותך למה שרשמתי קודם בשרשור http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=40540&postcount=29

תוכניות אימון זה לא אותיות ABC, זה עקרונות. ברגע שמבינים את העקרונות זה לא משנה מה אתה עושה... (הבעיה המרכזית היא שאנשים שנתקעים במשקלי עבודה פשוט מוסיפים נפח, ולא חושבים על הקטע של הכוח.)

שלייל אומר שלג פרס יותר טוב מסקוואט לצבירת מסה ברגליים וריפטו אומר "אוי, אני לא מאמן באדיבילדרים ומסה" וזה אחרי שהוא אמר "לג פרס IS GAY", אז כנראה שיש גישות שונות וצדדים שונים למטרות שונות.
ושוב, אתה מבלבל את המוח. שתי הפסקאות האחרונות לא קשורות כלל למה שרשמתי. כן, יש הרבה גישות, הבעיה היא שהמר בחור פה מסרב להסביר את הגישה בה הוא תומך. הנימוק היחידי שלו לביסוס דעותיו הוא נימוק אינדוקטיבי אווילי, ותו לא. בסופו של דבר, הוא מיסטיקן שאומר "אני צודק כי אני צודק", מה שהופך את האפשרות לניהול דיון עם שמץ של אינטילקט איתו לבלתי אפשרי בעליל.
123

"אף אחד לא טען שתוכניות a to z לא עובדות, טענו שתוכניות אחרות יהיו יותר מועילות."

אני לא ראיתי הוכחות לכך, שתוכנית SS תיהיה יותר יעילה למסה לזמן נתון מאשר תוכנית AZ. ברגע שאין לך הוכחה כזו, אתה לא יכול טעון דבר כזה.

לגבי הפסקה הראשונה והשלישית שענית לי - ההסבר שלו הוא ההסבר של וינגייט. תלמד את עקרונות האימון על פי וינגייט ותבין את ההסבר שלו, ואת הבסיס לכל תוכניות AB. לדעתו, בשביל מסה הוא מצא את השיטה הזו על פי נסיונו עליו ועל אחרים. גם לנסיון יש משקל כשאתה מחליט לעשות דברים (ראה ערך: קבלה למקום עבודה).

דווקא הפסקה השלישית מוכיחה שהטענה שלך אווילית. אם מאמן השיטה שאתה טוען יעילה יותר, אומר בעצמו שהוא לא מאמן להיפרתרופיה וכנראה שהוא לא בקיא בתחום הזה, אז קטונתי מלהבין מאיפה ההוכחה החותכת שאם מישהו היה עושה תוכנית ששמה דגש על אספקט אחר, היה מתקדם איתה בצורה טובה יותר?
אם אני לא טועה, את כל התחום של פיתוח גוף בנו בעיקר מקטע של נסיון(זה מוכח כבר למה היפרתרופיה קורת?).

כשריפטו אומר:
Lyle is right when he says "there is no requirement to perform squats (back or front) to build big legs (or even build leg strength)." But, like you, I don't care about big legs, or even leg strength outside the context of whole-body strength and performance. Hypertrophy/bodybuilding is not my bailiwick or my field of interest.
אז זה קצת מטומטם מאוד שמישהו לוקח את השיטה שלו ומייחס אותה להיפרתרופיה ופיתוח גוף, סורי.

נערך לאחרונה:
"אף אחד לא טען שתוכניות a to z לא עובדות, טענו שתוכניות אחרות יהיו יותר מועילות."

אני לא ראיתי הוכחות לכך, שתוכנית SS תיהיה יותר יעילה למסה לזמן נתון מאשר תוכנית AZ. ברגע שאין לך הוכחה כזו, אתה לא יכול טעון דבר כזה.

לגבי הפסקה הראשונה והשלישית שענית לי - ההסבר שלו הוא ההסבר של וינגייט. תלמד את עקרונות האימון על פי וינגייט ותבין את ההסבר שלו, ואת הבסיס לכל תוכניות AB. לדעתו, בשביל מסה הוא מצא את השיטה הזו על פי נסיונו עליו ועל אחרים. גם לנסיון יש משקל כשאתה מחליט לעשות דברים (ראה ערך: קבלה למקום עבודה).

דווקא הפסקה השלישית מוכיחה שהטענה שלך אווילית. אם מאמן השיטה שאתה טוען יעילה יותר, אומר בעצמו שהוא לא מאמן להיפרתרופיה וכנראה שהוא לא בקיא בתחום הזה, אז קטונתי מלהבין מאיפה ההוכחה החותכת שאם מישהו היה עושה תוכנית ששמה דגש על אספקט אחר, היה מתקדם איתה בצורה טובה יותר?
אם אני לא טועה, את כל התחום של פיתוח גוף בנו בעיקר מקטע של נסיון(זה מוכח כבר למה היפרתרופיה קורת?).

כשריפטו אומר:
אז זה קצת מטומטם מאוד שמישהו לוקח את השיטה שלו ומייחס אותה להיפרתרופיה ופיתוח גוף, סורי.
אז אתה בעצם טוען ששואת הארמנים היא לא יותר מאגדה?

אני למשל עדיין חושב מאמין ובטוח שתכניות הAB ואפילו ABCD מועילות למתאמנים למטרות מסוימות[כמו למשל פיתוח גוף] מאשר תכנית כמו SS או אפילו 5X5

יפה שאתה משתף אותנו במחשבות ואמונות שלך, אך זה עדיין לא מוכיח כלום.
אני אשמח לשמוע הסבר איך הגעת לזה שתוכניות אימון כמו SS 5X5 פחות יעילות מתוכניות אחרות.
מה שאני רואה מהודעות שלך זה השערות, תיאוריות ושם דבר מבוסס.

אי אפשר להיצמד לאותם העקרונות אם אתה ממשיך להוסיף אותיות.
אני נאלץ להסכים איתך שבכל תוכנית אימון אפשר לצבור מסה אך זאת לא השאלה.

SS,HST, 5X5 תוכניות עם עקרונות: העמסה פרוגרסיבית, העמסה מכנית, תדירות, עקרונות אלו מבוססים על מחקרים. אפשר לבנות תוכנית אימונים ולהיצמד לאותם העקרונות אך השאלה שלי היא למה לנסות ולהמציא את הגלגל מחדש ?
לפעמים שינוי בתוכנית האימונים יכול בהחלט להועיל אך שנעשה מתוך סיבה הגיונית ולא מחוסר סבלנות של המתאמן להגדיל את הביספס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית