הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל "ארוך"

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
עוד כחודש אני נכנס לסייקל של 16 שבועות ויש לי כמה דברים שהייתי רוצה לוודא לפני
הסייקל הולך להיות מורכב מ:
500 מ"ג טסט אנתת בשבוע [מחולק לשתי זריקות]
400 מ"ג בולדנון בשבוע [מחולק לשתי זריקות]

עכשיו-האם אני משלב את הכוריגון באותו אופן קלאסי [500 יחב"ל בזריקה שבועית אחת] ? כי זכור לי שאחד הראשים פה [אני חושב שעדי] אמר שבסייקלים ארוכים לא משלבים כוריגון [ואולי זה בכלל לא נחשב לסייקל ארוך ואופן השימוש הוא רגיל] -אשמח להבהרה

בנוסף-אני צריך למנוע ארומטיזציה ע"מ להמנע מספיחת נוזלים [ממש קריטי לי להמנע מכך-ולא רק בקטע האסטתי]
חשבתי על ארימדקס אך אם יש תחליף זול וזמין בשוק אשמח לשמוע עליו [פרווירון לא ממתן ברמה מספקת את העליה בנוזלים]
במידה ואין תחליף כזה-מה אופן השימוש בארימדקס בסייקל שכזה? והאם אני צריך לצפות באמת לעליה ממש מינורית בנוזלים?

ולסיום-איך מבצעים PCT יעיל כדי להתאושש באופן מספק ויחסית מהיר מסייקל שכזה? האם לדבוק בשיטה הקלאסית [כמו שמפורט באתר
שבועיים ראשונים:
100 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
50 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס]
או שבסייקל כזה אצטרך לעשות פרוטוקול אחר?
אשמח לשמוע כמה שיותר דעות מניסיון ידע וכו' ...מכל מלמדיי הסכלתי [חוץ מהטמבלים ממש 😃
תודה רבה!

רצוי לקחת 250 יחב"ל פעמיים בשבוע ולא 500 בפעם אחת.
לגבי ספיחת הנוזלים אני לא חושה שמאנת ובולדנון תספח הרבה נוזלים, אבל גם טמוקסי עוזר להוריד את ספיחת הנוזלים.
בארימדקס מעולם לא השתמשתי לכן לא אוכל לתת לך חוות דעת לגביו.

לגבי ה PCT - ניראה בסדר גמור אבל רצוי להוסיף ביום הראשון של ה PCT זריקת טריפטורילן 0.1 (100 מק"ג).

אני מציע לך לא לעשות כזה סייקל ארוך...אני לא רואה שום יתרון בכך. עדיף לך לעבור לאסטרים קצרים ולפצל את הסייקל לשניים. אם בכל זאת אתה רוצה לעשות כזה סייקל. אני מציע לך לקחת פרגניל 500 יחידות אחת לשבועיים (פחות יעיל אבל עדיף על כל שבוע בסייקל כזה) ו 6 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של הבולדנון בהנחה שאתה לוקח אותו עד הסוף תתחיל PCT.

• פותח/ת השרשור
רצוי לקחת 250 יחב"ל פעמיים בשבוע ולא 500 בפעם אחת.
לגבי ספיחת הנוזלים אני לא חושה שמאנת ובולדנון תספח הרבה נוזלים, אבל גם טמוקסי עוזר להוריד את ספיחת הנוזלים.
בארימדקס מעולם לא השתמשתי לכן לא אוכל לתת לך חוות דעת לגביו.

לגבי ה PCT - ניראה בסדר גמור אבל רצוי להוסיף ביום הראשון של ה PCT זריקת טריפטורילן 0.1 (100 מק"ג).
תודה על התגובה-אני כבר תקופה מחפש איך להשיג טריפט' ולא מוצא

אני מציע לך לא לעשות כזה סייקל ארוך...אני לא רואה שום יתרון בכך. עדיף לך לעבור לאסטרים קצרים ולפצל את הסייקל לשניים. אם בכל זאת אתה רוצה לעשות כזה סייקל. אני מציע לך לקחת פרגניל 500 יחידות אחת לשבועיים (פחות יעיל אבל עדיף על כל שבוע בסייקל כזה) ו 6 שבועות לאחר הזריקה האחרונה של הבולדנון בהנחה שאתה לוקח אותו עד הסוף תתחיל PCT.
אם היינו מדברים על סייקל למטרות בודיבילדינג הייתי מסכים איתך ללא ספק אבל לא זאת המטרה של הסייקל [אני עדיף שלא לפרט אבל תאמין לי שזאת האופציה הכי יעילה שמצאתי-אסטרים קצרים אני לא יכול להרשות לעצמי מבחינת תדירות זריקות-מה שכן-אני שוקל מהשבוע ה14 לרדת במינון השבועי ולתת רק זריקה אחת בשבוע כדי לשמור על רמה קבועה בדם ולהפסיק את העליה בריכוז בדם רציתי לדעת מה דעתכם גם על זה
וחודש וחצי אחרי הזריקה האחרונה להתחיל PCT?? מה יהיה עם הנפילה בזמן הזה?

מניסיון שלי , סייקלים ארוכים משביתים לגמרי את הגוף אחרי ככה שהתוצאות לא נשמרות במידה רבה ...

• פותח/ת השרשור
לאחר מחשבה והתייעצות הוחלט לשנות קלות את הסייקל
12 שבועות טסט אנתת 500 מחולק ל2-לאחר 12 שבועות לרדת לזריקה אחת בשבוע של 125 למשך 4 השבועות הנותרים
12 שבועות בולדנון 400 מ"ג מחולק ל2
פרגניל 500 יחב"ל פעם בשבועיים

15 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט PCT לפי הפרוטוקול [נקריב קצת מהתוצאות שקיוויי לטובת התאוששות קלה יותר מהסייקל]

לאחר מחשבה והתייעצות הוחלט לשנות קלות את הסייקל
12 שבועות טסט אנתת 500 מחולק ל2-לאחר 12 שבועות לרדת לזריקה אחת בשבוע של 125 למשך 4 השבועות הנותרים
12 שבועות בולדנון 400 מ"ג מחולק ל2
פרגניל 500 יחב"ל פעם בשבועיים

15 יום אחרי הזריקה האחרונה של הטסט PCT לפי הפרוטוקול [נקריב קצת מהתוצאות שקיוויי לטובת התאוששות קלה יותר מהסייקל]

אתה עושה כמה טעויות....

1. סייקל עדיין ארוך (לא מבין מה הקשר ל BB סייקל ארוך זה סייקל ארוך ההשפעות הם פזיולוגיות ולא קשורות להאם אתה BB או לא)
2. אתה לוקח בולדנון והתיזמון שלך של ה PCT הוא לא נכון...אתה צריך להתחיל את ה PCT הרבה יותר מאוחר..בטח ובטח עם אתה הולך להתשמש בטריפטורלן שאם זה מה שאתה הולך לעשות PCT בזמנים שציינת לא רק שלא יאושש אותך אלה ההפך...
3. תבצע test tapring (יש פוסט שלי בנושא תחפש)
4. תסיים עם הבולדנון אחרי 10 שבועות יגרום לך להתאושש מהר יותר (ככה תתחיל את ה PCT מהר ייותר)
5. אני עדיין הייתי מקצר את הסייקל ל 8 שבועות ועושה אסטרים קצרים!!

אז למה רשום באחד הנעוצים שאפשר להריץ בולדנון 16 שבועות ?
אם הוא מדכא את החשק המיני ואני יודע שצריך pct אז למה כזה ארוך

אז למה רשום באחד הנעוצים שאפשר להריץ בולדנון 16 שבועות ?
אם הוא מדכא את החשק המיני ואני יודע שצריך pct אז למה כזה ארוך

זה לא כמה הוא מדכא זה לא העניין (הוא אחד הפחות בעייתים בנושא) אבל אתה לא תאושש כל עוד יש אנדרוגנים בדם גם בודלדנון...וברור שאפשר לקחת אותו לתקופה ארוכה. אבל אז יקח לך יותר זמן להתאושש.ושנית מניסיון שלי לאחר 8-9 שבועות אתה מפסיק לראות תוצאות משמעותיות ואתה סתם פול גז בניוטרל כמו שאומרים.

תריץ מינון נמוך של 250 בשבוע יספיק
וחוץ מזה אתה צריך את זה לא מעוד חודש אלא יותר מאוחר כי הלו"ז שלך קל לפחות בחודשיים הקרובים

• פותח/ת השרשור
תריץ מינון נמוך של 250 בשבוע יספיק
וחוץ מזה אתה צריך את זה לא מעוד חודש אלא יותר מאוחר כי הלו"ז שלך קל לפחות בחודשיים הקרובים
בקשר ללו"ז תיכננתי את זה לפי החודשיים הקלים ואז זה יוצא ב 7\12 תחילת הסייקל

זה לא כמה הוא מדכא זה לא העניין (הוא אחד הפחות בעייתים בנושא) אבל אתה לא תאושש כל עוד יש אנדרוגנים בדם גם בודלדנון...וברור שאפשר לקחת אותו לתקופה ארוכה. אבל אז יקח לך יותר זמן להתאושש.ושנית מניסיון שלי לאחר 8-9 שבועות אתה מפסיק לראות תוצאות משמעותיות ואתה סתם פול גז בניוטרל כמו שאומרים.
אני בד"כ לא אוהב ליפול ככה על אנשים אבל אני כבר מבולבל מה אתה היית עושה במקומי?
אני יכול להתחיל את הסייקל לכל המאוחר ב25 לדצמבר [25 ל12]
ולסיים ב22 באפריל
בולדנון נבחר להשתלב בגלל היתרונות שלו לשיפור סיבולת אירובית ואנתת נבחר בגלל שלא נראה לי לעניין לדקור כל יומיים כשאני צריך להפגין ביצועים איפהשהו שהם לא בודיבילדינג....
250 בשבוע לא נראה לי שבאמת יתן לי משהו לפי כל התגובות פה

בקשר ללו"ז תיכננתי את זה לפי החודשיים הקלים ואז זה יוצא ב 7\12 תחילת הסייקל

אני בד"כ לא אוהב ליפול ככה על אנשים אבל אני כבר מבולבל מה אתה היית עושה במקומי?
אני יכול להתחיל את הסייקל לכל המאוחר ב25 לדצמבר [25 ל12]
ולסיים ב22 באפריל
בולדנון נבחר להשתלב בגלל היתרונות שלו לשיפור סיבולת אירובית ואנתת נבחר בגלל שלא נראה לי לעניין לדקור כל יומיים כשאני צריך להפגין ביצועים איפהשהו שהם לא בודיבילדינג....
250 בשבוע לא נראה לי שבאמת יתן לי משהו לפי כל התגובות פה
אולי תתחיל מהתחלה ותסביר בדיוק מה מטרת הסייקל ולאיזה תוצאות אתה מצפה בדיוק?

עדיין יש לך כוח והתאוששות אחרי 8 שבועות, אולי היפרטרופיה אתה מפסיק לקבל את הבוסט
הוא רוצה משהו שיאפשר לו להתאושש ולתפקד טוב לא לגדול נראה לי

• פותח/ת השרשור
עדי-ברשותך לא אפרט מה הספורט שאני עוסק בו מסיבות אישיות...אבל מה שמו אמר לקבל התאוששות וסיבולת [גם אירובית] כוח ואשמח לעלות קצת במאסת השריר בצורה עקיפה מההתחזקות אבל זה לא כל כך חשוב לי
בנוסף-אני צריך להיות קל כמה שיותר אז אסור לי לספוח נוזלים [צריך למתן אותם] [ולא יכול לקחת ויני בגלל התייבשות מפרקים]
בתקופה הקודמת עשיתי טסט ובולדנון ל12 שבועות וחוץ מהעליה בנוזלים הייתי די מרוצה [לצערי תכנון הזמן מול הלו"ז שהיה לי היה שגוי והשנה החלטתי לקחת מסקנות ולכן הגעתי למסקנה של 16 שבועות טסט ובולדנון וארימדקס כדי למנוע את הנוזלים
אבל אני שומע פה המון תגובות שזה רעיון לא חכם במיוחד אז נאי באמת כבר נואש חח

אבל למה כל כך הרבה זמן?? מה המטרה שלשמה אתה הולך להיות כל כך הרבה זמן על חומרים? אחרי 8-9 שבועות אתה כבר אל תראה כלום...אתה תתקע.

אתה לוקח יותר מדי טסט ברור שתתמלא נוזלים
גם ארימידקס לא יעזור לך לגמרי

• פותח/ת השרשור
אבל למה כל כך הרבה זמן?? מה המטרה שלשמה אתה הולך להיות כל כך הרבה זמן על חומרים? אחרי 8-9 שבועות אתה כבר אל תראה כלום...אתה תתקע.
אני אתקע גם מבחינת ההתאוששות? ושאר הדברים שהזכרתי?

אני אתקע גם מבחינת ההתאוששות? ושאר הדברים שהזכרתי?
500 טסט זה לא הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית